Liten, söt, ond...

Alla inlägg under februari 2008

Av Paula - 3 februari 2008 17:46

Mmm, har precis fått avliva en av våra fiskar. Jennifer kom till mig och sa att en av fiskarna var konstig... Den vilade på gruset hela tiden. Hmm, en fisk som ligger på botten och vilar är nog inte så frisk. Så den fick åka vattenrutschkana in i toaletten. Sen skyndade sig Jennifer att döpa alla fiskar i akvariet, ifall nån fler skulle dö.


Nu ska barnen snart åka iväg till X, och sen ska jag larva iväg till A och hämta hem Sagis. Ska bli kul att få lämna lägenheten. Vi har inte varit ut nåt idag, med tanke på Fridas feber igår.


Ha en trevlig kväll bloggers, på återseende imorgon. *vinkar*

Av Paula - 3 februari 2008 12:21

Nu har jag äntligen fått ta en välbehövlig dusch. Det var skönt. Visserligen är  vattnet ännu pyttelite missfärgat, men men. Det går väl till sig.


Fridas feber har också försvunnit, får hoppas att hon inte får nå mer feber. Dock har hon blivit jättesnorig.


Och följetongen "ÖGAT" fortsätter... *suck* Imorse när jag skulle torka rent kring ögat så färgades pappret rosa/rött, så det är som ingen bättring i sikte. Och det kliar fortfarande så in i... Har sån lust att åka till jourcentralen, men med dom ockerpriserna så tänker jag vänta tills det blir vardag. Men jag vill verkligen klia där!!!


Ser faktiskt värre ut i verkligheten än på bild. Helst när man ser båda ögonen och det ena är normalstort och det andra väldigt litet...

Bara att inse att jag har för lite att göra just nu... *skratt*

Nä, en till kopp kaffe på detta nu. (Förresten, vilken fin blå färg jag har på ögonen. *skryter*)


Ikväll blir det åka bil till A och hämta hem Sagis. :-) Ska bli så mysigt... *ler*

Av Paula - 3 februari 2008 09:47

Läste igår kväll innan jag stängde av datorn om gruvraset i Kiruna, och hörde då också att en person saknades och var fast i raset. Hujja, så hemskt. Hoppades att han hade klarat sig.


Men kring 4 på morgonen hade dom grävt fram hans lastbil, och tyvärr hade han inte överlevt.


Så tragiskt. Vilken hemsk natt för hans kollegor och familj, att vänta hela natten och sen få ett så jobbigt besked. Sänder en tanke till dom.

Av Paula - 2 februari 2008 21:26

Och jag som har bäddat rent i sängen.


Tänker inte gå och lägga mig svettig och smutsig i min rena säng! Kikade för övrigt in där, och såg ett stycke 2-åring som ligger tvärs över hela huvudändan. Blir nog soffan för mig inatt. Med kläder på... Vilken fantastisk lördag. Weheeeeyyy!!


Grannens hundvalp har för övrigt nå damp-race där uppe. Småtassarna smattrar mot golvet (mitt tak) *ler* Nu ska jag slumra i soffan. Gonatt.

Av Paula - 2 februari 2008 20:19

Mmmm, denna kväll kan nog bara bli bättre. Har som sagt haft en rolig dag med en massa timmars lek på Leos Lekland. Det var fullproppat med ungar överallt, men kul var det.


Och nu ikväll så var det baddags för ungarna. Frida gick bra att bada, inga problem. Men sen när hon skulle sova, så tyckte jag att hon var varm. Och jepp. 40 graders feber har hon. Så nu ligger hon i min säng, så jag kan hålla koll på henne inatt. Och när det var dags för Jennifer att bada, så kommer det bara BRUNT vatten ur kranen. Nåja, ringde till larmcentralen, och det skulle inte vara farligt att bada i det vattnet. Så det blev ett snabbt bad för henne.


Och nu, kommer det INGET alls ur kranen, det är ju lysande. En lördagkväll och allt. Och JAG har inte hunnit duscha ännu, efter dagens lek och svett... *fräsch*


Men JAG HAR JU STRÖM!! *peppar peppar* Så jäkla typiskt för detta område alltså. Alltid är det nåt. *less*


Jag hade som tänkt sjunka ner i ett välbehövligt bad när ungarna somnat... Tur man inte ska ut på krogen, då hade man ju fått panik.

Av Paula - 2 februari 2008 12:07

Sitter och väntar på att Frida ska äta upp sin smörgås så att vi kan åka iväg... Ska till storheden och handla lite, och sen blir det Leos Lekland.


Så, nu är hon äntligen färdig. Nu blir det klä på ungarna och fara.


Måste bara påpeka att jag ser inte riktigt klok ut... Ögat är fortfarande jätterött och det ser miserabelt ut. *suck* Hoppas ingen lägger märke till mig. :-) 

Av Paula - 1 februari 2008 22:26

Mmmm... finns mycket saknad i mitt liv just nu.


Den största saknade just nu är min STÖRSTAstorebror... Saknar han jättemycket. Faktiskt.

Hoppas att jag får se honom snart. Skulle vilja att vi alla bodde nära varandra så att vi kunde umgås så ofta vi ville. *saknar*

Även om han och jag aldrig någonsin haft en nära relation så är det jobbigt att han är så långt borta nu...


Nåja, förhoppningsvis får jag se honom snart.


Är fortfarande superglad över blommorna jag fick. Tack Malin. Du är så supersnäll!! Love U!!  

Av Paula - 1 februari 2008 19:25

Den är ju förjävla rolig!! *skrattar*

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards