Liten, söt, ond...

Alla inlägg under februari 2008

Av Paula - 1 februari 2008 19:14

He he, ja som sagt så har jag bjudit lite folk på middag ikväll, och det var supertrevligt. :-) Och nu sitter Frida här och tjatar om "Fyyyppaaan"... Hmm, Bror sprang omkring med henne lägenheten innan han gick och lekte flygplan. Och nu tror hon liksom att jag ska orka springa runt runt i lägenheten med henne i famnen, flygandes... *svett* Har redan tagit några varv runt läggan, men nu räcker det.


Nu börjar hon vara så trött ändå, så det är snart dags för sängen. :-)


Och VET NI!!?? Jag fick blommor ikväll!!! *ler* Tack Malin! Blev så glad!! *kram*


Nu sitter Jennifer och ser på "Bee Movie", och Frida sitter och gäspar. Dags för tandborstning snart. :-)

Av Paula - 1 februari 2008 14:07

Blir GALEN!! Det kliar så ini H-vete i mitt öga!!! Har sån lust att typ leta upp närmaste stålborste och veva runt lite i ögat... *tokig* Men men, det skulle nog inte vara så bra...


Har annars vart med kidsen på storheden och shoppat krubb för ikväll, blir tacos/tortillas för en massa folk. Bror skulle komma och äta, samt Jan-E med kidsen. Får se om Malin hinner komma och äta lite också, den lilla arbetsnarkomanen. :-)


Så det blir en kul kväll med mat och sällskap ikväll. :-)

Av Paula - 1 februari 2008 09:54

Jepp, är ju första Februari nu, tiden bara rusar framåt!


Och dagen till ära så är en ny omröstning upplagd.


Och min personliga åsikt är: Halvrakat!!

Både på mig själv och på en eventuell partner. Jag vet inte, men jag tycker helrakat på åtminstone karlar ser knasigt ut. Det saknas som något. Har själv testat helrakat på mig EN gång, och näe, det var inget för mig. Ser löjligt ut, och är ruskigt obehagligt när stubben kommer. Så en fin PP och lite ansning av busken (om det behövs), det är grejer det. *flina* Märks att man inte haft sex på ett tag... *asg*

Av Paula - 1 februari 2008 09:36

Ja, jag höll på att skratta läppen av mig när jag såg mig i spegeln i morse... *asg*


Bakgrund: Igår efter duschen så skulle jag smörja in ansiktet med ansiktskräm. (en grej jag gör för att jag fick en liten kris när jag fyllde 25 och tyckte jag var LASTGAMMAL) Nåja, hur som helst. Av nån konstig anledning så fick min högerhand koordinationsproblem mitt i allt, och TJOFF, så hade jag petat in ett finger, med ansiktskräm, rätt in i högra ögat.


Resultat: Ja, nu när jag såg mig i spegeln så är det bara att konstatera att jag har bara ett och ett halv öga idag. *asg* Det högra ögat är liiiiite igensvullet och konstigt nog rött?? Den kanske inte gillade uppmjukande kräm?? Och skumt nog så svider det en hel del också.


Jag känner mig jättevacker och oerhört duktig. *asg* Konstigt att barnen inte har påpekat det ännu. :-)


God morgon på er!!

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards