Liten, söt, ond...

Alla inlägg under februari 2008

Av Paula - 13 februari 2008 11:22

Jeee, denna dag har börjat strålande!! *ler* Och en massa bra saker har inträffat.

  • Ögat känns bättre!
  • Förkylningen börjar bli bra!
  • "El Chefo" ringde och undrade om jag ville börja jobba igen!
  • Det är vårväder ute!
  • Greys Anatomy har säsongspremiär ikväll!

Alltså, fan vad nice!! Tänk att jag ska snart få börja jobba igen!! *ler* Hoppas jag får dra på mig uniformen igen! Har inte jobbat sen i september, och det var civilt, så man saknar uniformen lite. Skadar inte att dra in lite extra stålar till kassan heller.

Snart ska jag och Sagis gå på långprommis i solen, vår första prommis på 6 dagar. Känns så skönt att man börjar bli bättre.


Puss på er därute!!

Av Paula - 12 februari 2008 19:47

Sitter och kollar sjukhuset, och det spelar ingen roll vilket humör jag är på, varje gång dom visar en förlossning så sprutar det mammut-tårar från mina ögon... *bölar*

Det är ju så underbart!!

Av Paula - 12 februari 2008 17:35

Just det, höll ju på att glömma. Nog för att jag hade problem med ögonen idag, men den personen som kört denna bil hade det ännu värre tydligen. *asg*

Och JA, den stod PARKERAD SÅ, fanns ingen i bilen. Men men, den hade ju nästan framhjulen i rutan iaf. *asg*

Kan säga att jag fick smygköra bakom den för att rymmas ut från parkeringen... Vilka miffon.

Av Paula - 12 februari 2008 17:08

Som ni vet så har jag varit på ögonmottagningen idag och checkat mitt öga som inte vill bli bra.

Hade som uppgift att befinna mig där klockan 9, och jag var inte ensam om det tydligen. Så det blev en hel del köande. *sucka* Men, det var rätt intressant. Kan ju säga att mn närvaro drog ner medelåldern där i korridoren med sisådär 50 år. Var rena PRO-partyt där ju. Och för er som är intresserade så hörde jag rykten om att det är lakafisketävling i kamlunge nu i februari, och då kan man äta lakasoppa i bondersbyns byagård. Ytterst viktig info. *asg*

Nåja, efter 1 timmes rumpnötande mot stolen så fick jag komma in till Dr, och hon tittade, hon grävde, hon pillade och tittade ännu mer. Det vändes ut och in på ögonlocken och droppades horribla vätskor i mina ögon och till slut sa hon: Jag hittar inte någon orsak till dina problem, jag måste gå och hämta en annan läkare...

Jepp, blev då förpassad ut i korridoren igen, medan dropparna i ögat verkade och hon letade sin Överläkare. 20 minuter senare var det dags för samma procedur, denna gång var det en manlig Överläkare, som visserligen var lik Dr House till namnet, men denna var otrevlig, och inte otrevlig på ett roligt sätt som House, utan bara otrevlig. Nåja, när han var klar så vände han sig till den andra läkaren och sa: Ja, du får förklara åt henne att det bästa är att avvakta... bla bla bla, engelska termer, bla bla bla... Jag satt en HALVMETER ifrån han, och det kunde han inte berätta till mig, utan den andra läkaren väntade snällt tills överdoktor hade gått ut, och sen pratade hon med mig... *suck* Snacka om att vissa är kvar på stenålderns hierarkier.

Nåja, 800 kronor och nästan 2 veckors lidande senare säger alltså dom kunniga att AVVAKTA är det bästa. *tackar och bockar* Ska vänta en vecka, och om det inte blivit bättre av sig själv, ska jag återkomma. Ska man skratta eller gråta?


Och dessa droppar jag fick i ögat gjorde pupillerna lika stora som bowlingklot och jag var ljuskänslig som dracula himself. Så jag stannade och drog en fika på sjukhuset innan jag vågade stappla som en blind till bilen. Väl där så slet jag på mig solglajjerna fort som attan. Tack gode gud för dom. Och tack för att jag inte mötte på polisen med mina "knarkarögon".


Men nu på kvällen känns ögat lite bättre faktiskt. Så jag har en egen liten "Paula leker House-teori", och det är att jag kanske hade nåt skräp i ögat som dom inte såg, men som dom lyckats få bort nu med allt detta grävande och pillande i mitt öga. Jag hoppas det. För då borde jag ju bli bra.


Jeee, det var min dag det.

Kul
Av Paula - 11 februari 2008 18:47

Oh ja, för dom som bryr sig så svällde ögat ihop idag, och jag kapitulerade och åkte till jourcentralen. Bror ställde upp som en ypperlig barnvakt. Saga sover ännu... :-)


Nå, hur som helst. Läkaren på centralen tittade i mitt öga, med en likadan FICKLAMPA som jag nyss köpt på Clas Ohlsson. *schock* Vart är vården på väg?? Värsta hich-tech utrustningen. INTE. *asg* Ja jisses. Nå, hon sa iaf att det var ingen ide att hon skulle dit och pilla och hitta på nån fjärde medicin, eftersom att dom 3 tidigare inte funkat, så jag fick en remiss till Sunderbyn. (The Hospital) Till ögonmottagningen. Hoppas att dom hittar problemet. Tänk om dom har en egen "Dr House". *flin* Men han o andra sidan är alltid nära att dräpa sina patienter innan han fixar dom, och det vill jag inte.


Och kostnade för ögat är nu uppe i 800 kronor. *ssuuuuuckk*


Nu blir det tv-kväll. Kram på er.

Av Paula - 11 februari 2008 12:24

Har vart på verkstan med Forrrrden idag. Den låter som sagt när man bromsar. Så sjysta mekanikern tog in min bil och jag och kidsen han precis smutta lite på vår varma choklad (som dom bjöd på), så kommer mekanikern tillbaka med mina nycklar och säger: Nää, inte har du nå fel på bilen... *ser ut som ett frågetecken* Och sen fortsatte med att jag förmodligen inte kör så mycket med den.... Nää, det gör jag ju inte. Så det har blivit belägg på bromsarna, så herr mekaniker hade vart och börnat lite med forrrrden på parkeringen och bromsat ordentligt, samt dragit kryckan på den. Så nu låter den inget. *glad*

Nu gäller det bara hålla tummsen att den går igenom besiktningen i slutet på månaden.

Inte behövde jag betala nåt heller, herr mekaniker tyckte bara att jag var välkommen tillbaka när jag väl hade fel på bilen. *ler* Jopp, sån service gillar jag. *nöjd*

Nu ska jag snart rasta Forrrden i 7 mil, ska åka med storkidsen till deras pappa. Och inte för att vara elak eller hemsk, men det ska bli skönt. Jag ska SOVA. Så fort Saga sover, ska jag också sova, så att jag blir frisk.

För denna helg har vart den jobbigaste någonsin... Och nu sitter jag med hörlurar och lyssnar på musik, för jag ORKAR inte säga åt ungarna för trehundrasjuttifemte gången idag att dom ska sluta skrika... Jag bara ORKAR INTE. Jag vet att jag gör fel, men just nu får det vara så. Jag är nöjd att jag överlevt, och nu ska jag banne mig börja bli frisk.

Av Paula - 10 februari 2008 23:27

...jag orkar inte skriva det där fina inlägget som jag tänkte. Är helt slut. Barnen vaknar till och från, så jag leker sjuksyster här och delar ut mediciner, stryker på ryggen och stoppar om dom igen... Vi kommer att vara en sorglig skara imorgon på bilverkstan, trötta och sjuka hela bunten. *supermegajättesuck* Hoppas dom har gratis kaffe.

God natt.

Av Paula - 10 februari 2008 14:58

Jepp, vi har vart ute på gården och aktiverat oss med kramsnön. :-)


Ungarna sitter på snöhästen som byggdes redan förra helgen. Som tur är har den inte smält bort ännu.

Och sen byggde vi en snögubbe tillsammans. Blev större än Jennifer. :-)












Han fick en riktig morot som näsa. *ler*



Jepp, nu är vi blöta och kalla. Och ska äta mellis.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards