Liten, söt, ond...

Alla inlägg under februari 2008

Av Paula - 6 februari 2008 11:43

Är UPPTAGEN faktiskt. Konstigt nog så finns det annat att göra... *ler* Dock inga roliga prylar. Har hållit på med sista laborationen till skolan, en hemmalabb. Är nästan klar, har bara en uppgift kvar. Kan tyvärr inte göra den, då det krävs en till person. (handlar om reaktionstid). Så jag får vackert sitta och vänta på att jag ska få assistans... *suck*

Sitter och funderar vem jag ska ha som assistent till detta. Saga kan ju tyvärr inte hjälpa.

Själva labben handlar om sinnena, och den är rätt stor, massa uppgifter, så det blir en hel del skrivande sen i labbrapporten. MEN SEN... SEN ÄR JAG KLAR!!! Bara ett enda prov kvar, och sen är kursen klar och jag kan söka till högskolan!! *stolt* Äntligen!!

Just det, kanske ska ta och ringa till hon på högksolan och kolla så att jag har kvar min plats till högskoleprovet. Det ska jag göra.


Puss på er!

Av Paula - 5 februari 2008 17:33

Jepp, ni läste rätt. Min kusin har vart och hälsat på. Och hon hade med sig sin son. En söt liten bebis på 6 månader. :-) Dom var jättelyckliga båda 2, ändå till Saga blev lite trött och grinade lite, då sympatigrinade han också. *ler* Ja, bra kille det där, bara 6 månader gammal, och visste redan att man alltid ska hålla med brudarna. Han var alltså Sagas tremänning. Eller småkusin. Ja, släkt hur som helst.


Info till bror: Nu har jag vart på promenad, och nu sitter jag och bloggar, sen ska jag mata Saga, sen ska jag duscha, sen ska jag se tv. Hoppas du antecknade det där!! Viktiga saker... *asg*


Var ju för övrigt till läkaren, och kan konstatera att det finns 2 starka orsaker till varför ansiktskräm inte är bra att stoppa i ögat.

  • 1, Det är obehagligt, och kliar.
  • 2, Det kostar pengar att fixa. (310 kronor med läkarbesök och diverse mediciner för ögat).

Men nu ska det nog bli bra, känns redan lite bättre. Fick både antibiotika och kortison.


Av Paula - 5 februari 2008 15:18

Eller, hur var det nu?? *skrattar*

Av Paula - 5 februari 2008 13:28

Ja, som alla vet vid detta laget så smetade jag in mitt öga med ansiktskräm förra veckan. (inte att rekommendera)

Hur som helst. Jag fick superfina ögondroppar av A (tack tack), och det kändes som att nu blir detta bra... INTE. Ögat har blivit ännu rödare, så jag ringde till vårdcentralen, och tänkte att om jag har TUR, så kanske jag får tid imorgon. (För alla akuttider för dagen brukar gå åt under den första kvarten dom har öppet telefonen) Så nu ringde hon då upp, klockan 13.15, och ville att jag skulle komma in 14.30 *förstummad* Vad i??? Jag var liksom tvungen att köra en följdfråga i stil med: Alltså, menar du typ nu om en timme?? *pucko* Jopp, det menade hon.

Alltså kan man då tro nu att mitt öga kanske är rätt viktigt??!! Ja, jag har ju 2, men hade ju vart trist om det ena slutar funka. Eller, så kanske dom hade superlite att göra där borta? Ja, vad vet jag...


Annars har jag bokat in min bil på verkstan nästa vecka, och har även bokat tid för besiktning. *duktig* Synd bara att man kommer att bli apfattig... Nåja, man överlever säkert, kanske. Får väl hoppas att dom fixar bilen nu då, och att den går igenom besiktningen.

Av Paula - 5 februari 2008 09:53

Bara så ni vet. Inte för att jag försöker vara nyttig, jag menar ,en semla per år gör ju knappast någon skillnad.

Men jag vill inte uppleva "semlan-2004" igen... *kräks*

Har inte ätit en endaste semla sen dess, och då har jag ändå alltid gillat semlor.

Men när man spenderat ett dygn på toaletten, och försökt kräkas ut tarmarna, pga en dålig semla, då vill man inte prova igen. Kommer ihåg tanken när jag var inne på typ 23 timmen av kräkningar, då tänkte jag: Snälla, kör mig till sjukhuset så att dom får avliva mig... Då var man inte så kaxig...


Men ni andra, njut av er semla idag, jag avstår. *ler*

Av Paula - 5 februari 2008 08:02

Shit vad pigg jag är!! Och ändå är detta tidigt för mig. Men iofs somnade jag före midnatt igår, på soffan. *ler* Sen insåg jag att sängen var nog skönare och gick dit istället.


Var rätt trött när alarmet slog på 07.30, men nu har jag kaffekoppen nära, så nu börjar det kännas helt ok. Sagis ligger ännu och sover. Ska snart väcka henne och ge hon mat innan vi åker ut. Ska på vårdcentralen och ta ett blodprov, igen... *suck*

Får väl hoppas att läkaren orkar kolla på resultatet denna gång...


Godmorgon på er!!

Av Paula - 4 februari 2008 20:43

Mmm, som sagt.

Måndagar innebär vägning för min del, och för första gången sen jag körde igång, den första november, så har inte vikten gått neråt... *megasuck* Står på samma vikt som förra veckan, så jag är iofs glad att jag inte gått uppåt, med tanke på den gångna veckans lathet och god mat. Alltid nåt.


Men nu blir det skärpa sig lite. Är ju så KRÄKless på motionscykeln, men har ikväll tvingat mig upp på den iaf. Blev 40 minuters svett medan jag har tittat på innebandy på kanal 4sport. känns rätt motiverande när man ser grabbarna springa på plan. :-)


Kolla för övrigt in till min Bror, killen är sjukt duktig på att snickra möbler. *impad*


Nu blir det duschen. Tjing tjing.

Av Paula - 4 februari 2008 16:41

Jess, nu har jag och Sagis kommit hem från A. Var superfint väder idag när jag körde hem, solen sken och snön var supervit. *ler*


Det var läge för solglajjerna i solskenet. Är faktiskt lite irriterande när solen ligger så lågt, då är solbrillerna ett måste. Sagis, hon låg och sov HEEEELA resan hem. :-)


 Hon brydde sig inte alls om att det var fint väder ute.


Var också nära att bygga om min kombi till en liten plåtburk. *suck* Kom ikapp en långtradare på E4:an, och var som tredje bil bakom den. När vi kom till en backe, blev vägen dubbelfilig och jag började öka farten för en omkörning. Och jag var inte ensam om det, dom 2 framförvarande bilar tänkte samma sak. Så vi var 3 bilar på väg med fart in i det vänstra fältet när tradaren tvärnitar och svänger ut i det vänstra fältet han med.

Jag säger bara: Tack Benny Vågelind, för att du lärde mig vikten av 3-sekundersregeln, så att jag hann få stopp innan jag parkerade bilen i framförvarande bils bagageutrymme. Och varför tvärnitade då tradaren?? Joo, det fanns ett gäng Kamikaze-renar på vägen... Alltså, renar måste ju vara helt pantade under skallbenet...


Men annars var det en trevlig bilfärd. :-)

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards