Liten, söt, ond...

Alla inlägg under mars 2008

Av Paula - 6 mars 2008 12:24

Weheeeey, här sitter jag i min uniform. *asg* Har vart till El Chefo och hämtat lite kläder, fick tillbaka min gamla jacka och en massa annat. Saknar bara en slips nu, sen är uniformen komplett. Känns ruggigt bra att dra på sig jobbkläderna, nu ska jag bara tvätta skjortan så den blir fin.


Jag och Sagis har vart och handlat också, så nu sitter jag bara och väntar på att storbarna ska komma.

Tjing tjing.


BACKA!! *övar* Ha ha.

Av Paula - 5 mars 2008 20:03

Mmmm, jag ska alldeles strax ta fram skolboken och läsa lite. Jag ska bara göra nåt annat först... Har noll motivation.


Är sjukt förkyld. Nyser typ en gång var femte minut. Ska starta en firma, Paulas snor och slem AB. *asg* Fyyy vad ofräscht. Men sån är jag, en ofräsch tjej, kvinna, tant, vad ni vill... Men det skiter jag i, för jag är ball ändå. *asg* Ni ser, jag sitter hellre här och tramsar än att läsa lite naturkunskap. Fy på mig. Jag behöver smisk. *ler* Det är igentligen inte jag som skriver, nån har bytt ut den söta, fina, duktiga Paula mot detta snormonster. *skyller ifrån mig*


Nä, ska ta fram Sagas kvällsmediciner... Och sen, ska jag ta fram boken, jag lovar. *ljuger*

Av Paula - 5 mars 2008 12:16

Inser nu att jag har massor att göra, men ingen ork... Det är onsdag idag, om inte jag är helt way off. Jag har prov på fredag, jag har lovat chefen att jag ska komma och prova kläder, jag har en sjuk Saga att ta hand om, och mina stora barn kommer imorgon. Och kylen är tom. *panik*

Och själv är jag också sjuk.


Tror att jag måste göra en plan av något slag för att få ordning på detta. Idag har jag iaf skrivit klart min hälsodagbok och skickat den till läraren. Och för er som är intresserade så har jag tappat 8 kilo sen 1 november. *stolt*

Idag måste jag också läsa lite inför provet på fredag. Är det tänkt iaf, får se om jag orkar. Får hoppas att jag är någorlunda frisk på fredag så att jag orkar skriva provet. Tror att mathandlingen får bli imorgon också, idag ska jag nog bara hålla mig inne och ta hand om lilla Saga. Får nog svänga förbi kontoret på fredag och testa dom nya kläderna.

Nä, nu ska jag vila lite. *gäsp*

Av Paula - 5 mars 2008 08:52

Vildvuxen djungel. (Orakad)    5.1 %

Välansad gräsmatta. (Halvrakad)    40.7 %

Inga växter på landningsbanan, tack! (Helrakad)    39 %

Har man väl fått komma till så är man väl nöjd hur som helst?!    15.3 %


Var ju som tänkt att jag skulle ta bort denna omröstning den sista februari och lägga in nån ny, men har ju vart upptagen med annat. Kan notera att majoriteten av dom som röstat (59 pers) tycker som jag.

Av Paula - 4 mars 2008 20:52

Äntligen har vi fått komma hem från sjukhuset. Vi var ju på permis i lördags, men fick åka in på natten då Saga mådde jättedåligt och kämpade med andetagen. Och sen dess har vi alltså vart inne på sjukhuset. Fick en underbar läkare nu på måndag, och han sa idag att nu får vi åka hem och fortsätta med medicinerna hemma. Så himla skönt, har vart så spyless på Fuglesang och sjukhuset.


Saga mår bättre, men är ännu inte frisk. Så nu får hon inhalera medicin hemma i en månad, så får vi se sen. Men så himla skönt att det verkar vända till det bättre. Hon har tappat lite i vikt, men ikväll har hon ätit en hel måltid för första gången på länge. Ska bli så fruktansvärt skönt att sova i sin egna säng och laga sin egen mat och koka sitt eget kaffe. Vi har ju vart isolerade, så vi har inte fått fixa varken mat eller kaffe själv, så man har känt sig grymt handikappad. Home sweet home. :-)


Tack alla ni som har tänkt på oss! Kram på er!

Av Paula - 1 mars 2008 14:05

Nu är vi hemma. För att göra en lång historia kort, så blev jag och Saga skickad till sjukhuset efter ett antal timmar på jourcentralen. Detta var i torsdags.


Och sen dess har vi varit isolerade på ett rum, (med ett foto av Christer Fuglesang på väggen, bara det är ju skrämmande). Och dom har bara plågat min lilla bebis. Det har varit nålar och inhalationer, gråt, host och kräkattacker. Och dom hittar inget RS-virus, och inga bakterier. Men hon har mest troligt nåt virus som ger samma symptom som RS. Hon har massa slem i halsen och lungorna rosslar. Och som sagt det hostas en hel del, och hon gråter. På sjukhuset har dom inte kunnat hjälpa henne, dom har bara gett vanligt panodil och lite inhalationer. Så man känner sig hemskt maktlös... Min lilla bebis gråter och har det svårt, och jag kan inte hjälpa... *ledsen*


Hon verkar då iallafall tycka bättre om att vara hemma, vi fick ett litet leende. Men blir hon sämre måste vi åka tillbaka igen.

Hur som helst så är det skönt att hon slipper inhalera. Så himla hemskt att hålla fast sin egen bebis som i panik försöker komma undan den där hemska masken. Har själv suttit och svalt gråten varje gång.  


Nä, nu ska jag själv försöka slappna av. Hoppas ni har en trevlig helg.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards