Liten, söt, ond...

Alla inlägg under mars 2008

Av Paula - 25 mars 2008 10:14

Joo, och 17 minuter senare blev jag bortkopplad. Lattjo.


Har ringt halva världen idag känns det som... Fortfarande en person som är omöjlig att få tag på. *suck*


Skulle kunna skriva en massa som har hänt nu, men men, inte rätta stället att göra det på. Men däremot så kan jag säga att jag tror att jag gör rätt, och jag tror att jag har lite större chans nu. *hoppas*


Hur som helst så måste jag försöka.

Nu ska jag ut på prommis i solen, skingra tankarna lite. Kram.

Av Paula - 25 mars 2008 06:58

I mina ögon... Jättemycket grus i mina ögon... *trött som f-n*


Och tydligen är det våffeldagen idag, och inget våffeljärn har jag... Man kanske skulle åka och tjacka ett. Men KAFFE det har jag, snart i mängder ner i min hängmage. Ni ser sämst humor så här på morgonen... *GÄSP*


Kill me, PLEASE!!!

Av Paula - 25 mars 2008 02:05

Andra natten i rad, börjar kännas bekant detta. Jag klev upp. Orkar inte ligga i sängen och vrida och vända mig. Tänker bara på Jennifer och Frida och situationen, och känner en så enorm maktlöshet. Bara 2 dagar kvar tills jag får vara med dom.


Bit ihop eller bryt ihop. Just nu biter jag ihop, allt vad jag orkar. Känns som att hela livet har vart en enda lång uppförsbacke, när vänder det? (och näe, jag behöver inga: det blir bra snart...) Detta är bara vilsna reflektioner mitt i natten. Nåt att fördriva hjärnan med så att jag inte behöver tänka.


Kvart över 2 är klockan. Grattis. Saga ligger så tryggt och sover i sin spjälsäng med paddan och pingu bredvid sig. Hon har inga bekymmer, eller jo, men dom består i att försöka få alla leksaker att rymmas i munnen, och ibland lyckas hon riktigt bra med det. *ler*


25 mars, denna dag för 6 år sedan skrevs jag ut från BB med min första dotter. Kommer ihåg hur skrämmande det kändes att åka hem med henne, det fanns som ingen återvändo då. Det är nog såna tankar alla förstagångsföräldrar har. Men den paniken lägger sig, och snart hittar man nya rutiner för livet. Nu är hon 6 år, 118 cm lång och så stor och duktig. *ler* Hon är en riktig storasyster, håller alltid koll på Saga. Kommer ihåg när hon var liten och alltid fick brors namn till: Haju. *asg* För er som inte vet så betyder Haju, lukt eller stank på finska. Hennes första ord var för övrigt Kisse. Hon har alltid älskat katterna.


Nää, nu är klockan halv 3, om man skulle göra ett nytt försök på kudden... Så man orkar med dagen som kommer.

Sov gott ni andra.



Av Paula - 24 mars 2008 16:42

Ja, har vart ute på en promenad som heter duga... Var superfint väder, så jag hävde ut mig på isvägen med barnvagnen och myste på.

Hade som tänkt gå ungefär en halvtimme, sen vända hem igen...

Men det var så himla nice ute, så jag tänkte att jag skulle gå hela vägen in till stan, och sen ta bussen därifrån hem.

Tyvärr kom inte jag på, förrän det var försent att det är typ 8:nde påskdagen idag och bussarna går som en påse ankskit, typ en gång på hela dagen... *sucka*

Nåja, det var bara att bita ihop och fortsätta gå hem. Och 1 och en halv timme senare stapplar jag utmattad hem, trött i benen och hungrig som en kamel.

Nej, jag ska inte trampa motionscykel ikväll.... Har rört mig nog. Med tanke på att jag städat lgh också innan mitt lilla äventyr ute i det fria.


Nu ska jag gå och länsa kylen. *magen morrar*

(Tack för sällskapet A, och bussinfon.)

Av Paula - 24 mars 2008 11:09

Fick ju in en bild på Saga på Alltombarn.se, jättefin. Skickade påskhälsning till A, är ju trist att han inte kunde fira påsk med sötkorven. *ler*

Av Paula - 24 mars 2008 10:52

Det var en lite oväntad rubrik... Men dom har jag lyssnat på nu i ca 13 år, och ännu strömmar dom ur högtalarna. Jag vet att jag är konstig, men dom är bra. Jag minns till och med namnet på iaf 2 av medlemmarna. *applåder* Fan vad knäpp jag är.


Nåja, hur som helst, jag är aptrött, därav det flummiga inlägget hittills. Av förståeliga skäl hade jag svårt att somna inatt, låg och vred mig till halv 3 kanske. Saga o andra sidan hoppade över sitt kvällsmål och sov 11 timmar i sträck, från 19-06. *ler* Lite skönhetssömn måste hon ju få. Så jag sov bara några timmar innan det var dags för hennes frukost, sen somnade vi om efter lite meningsskiljaktigheter, och klev upp igen klockan 10. Så ja, allt som allt så har jag väl sovit 3+2 timmar, det får väl duga. Har en massa telefonsamtal som ska ringas så fort det blir en blå vardag. *sucka* Var väl allt det jag låg och tänkte på.


Nu sitter jag med morgonkaffet och sen blir det städa som gäller. Och hinns det så blir det en prommis i solen.


God morgon på er! Puss.

Av Paula - 23 mars 2008 18:44

Orkar inte själv skriva om skiten, men kika hos Bror så fattar ni. Kan inte annat än säga att jag saknar min tös som fyller 6 år idag. *pussar* Längtar tills hon kommer hit så att jag får umgås på riktigt med henne. Nåja, jag ringde iaf henne och önskade grattis och sa att jag älskar och saknar henne.


Annars så har jag vart duktig idag, har både tränat och varit på långprommis, och nu har jag och Sagis sovit lite på soffan ihop. *mys* Jag skulle se "Remember the Titans" på tv, har bara sett slutet på den filmen innan, och ja, jag såg slutet på den igen... *asg* Den var lika bra som förra gången. Men skönt var det att slumra med bebisen.


Jissses, hade för övrigt nyss bytt msn med en kille, och efter 2 meningar: Har du nå bilder? Ska vi nåt? Och så hamnar man på Paulas blockerat lista. *morrar* För faaaaaaan, ska skaffa en jävla ödla eller nåt som sällskap så man slipper karlfanen. Urk.


Näpp, nu blir det kaffe.

Av Paula - 23 mars 2008 09:59

Klockan är inte ens 10.00, en söndagmorgon, och jag ser att det redan vart inne 32 personer och kollat bloggen... Alltså, för fan, har ni inga liv??


*asg* Ja, jag älskar er också. Puss på er!!

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards