Liten, söt, ond...

Alla inlägg under mars 2008

Av Paula - 19 mars 2008 10:59

Jag är precis det min bloggtitel säger. Liten, söt och OND. Det är sant.

Eller om vi tar det på engelska, Little, sweet and EVIL. Jag erkänner.


Men jag vet vad jag vill ha, och jag tänker inte NÖJA mig med något mindre. Då är jag hellre utan helt.

Och nu snackar vi förhållande. Jag vill ha en POJKVÄN. Inget jävla lamt kk eller distansskit. Så ni som vill in i mina trollor, glöm det. Jag är hellre ensam helt än har löst sex. För jag är inte NYFIKEN längre, jag vill inte LEKA av mig. Jag vill ha stabilitet och trygghet, och just nu klarar jag det bra på egen hand. Sen när tiden är mogen, då ska jag hitta han. Eller han mig. Vilket som. Bara så ni vet.

Av Paula - 18 mars 2008 15:45

Fick denna av A på mejlen, *asg* så coolt! Och så den finska riviga låten i bakgrunden gör den ännu bättre! Fränt att ha en dörrskylt: Varning för ÄLGEN!! *asg* Finns inte en chans Jehovas skulle våga tillbaka om dom mötte en kärvänlig älg i dörren...

Av Paula - 18 mars 2008 14:37

Har vart på prommis till bvc med Saga. Hon fick vaccin och så mättes och vägdes hon. 7025 gram och 61,5 cm lång. *stolt*

Jennifer var där med X, hon skulle mätas och vägas en sista gång, och nu blir det skolsköterskan framöver för henne. :-)

Hon var 118 cm lång (bara 39 cm kortare än mamma) och vägde 21 kilo. Har en känsla av att hon kommer at bli längre än mig. Hon fick också en spruta. Är så stolt över att hon låter sig bli stucken utan att säga nåt. Saga däremot vrålade ordentligt när hon fick sprutan. Saga fick också beröm för sina "välbyggda" lår, mycket att sticka sprutan i. *ler*


Kan inte smälta att Jennifer ska börja skolan till hösten, stora tjejen ju. *ler* Och ännu roligare var det när jag räknade lite och kom på att när jag är 39 år, då kan jag gå med henne på krogen. *asg* (Vilken bra mamma jag är som tänker i dom banorna) *asg* Ha ha ha, jag tycker att det är skitakul. Hujja, det är bara 12 år dit. Tiden går så fort.


Nää, nu ska jag dricka lite kahvia.

Har för övrigt kommit fram till att jag vill bli kär!! Jag vill bli kär och gå på promenader och hålla handen... *ler* Nä, nu behöver min hjärna kaffe innan den spårar ur helt.

Av Paula - 18 mars 2008 10:37

Jag är anklagad för fusk. Det ni. Är ju som ni vet klara nu med min kurs på komvux, och fick veta att jag får G i betyg, lite lågt tyckte jag och ville ha en motivering av läraren. Och en av anledningarna var att hon ansåg att jag på en av mina arbeten använt klipp och klistra funktionen. *less* Detta tyckte hon var INTE hedervärt... Nähä.

Har försökt förklara åt henne att så är inte fallet, givetvis är texten min lik, eftersom jag hämtat information från stället där hon tycker att jag klippt ut ifrån. Det rör sig alltså om en och en halv mening, och denna en och en halv mening är inte heller ordagrann. Men hon hävdar ännu motsatsen... Jag undrade då om hur det kommer sig att hon godkände mitt arbete eftersom hon tycker att jag tydligen fuskat.

Motivering:

Jag har godkänt ditt arbete för att det verkar som att du inte har gjort så hela vägen utan har skrivit mycket personliga åsikter också.


Alltså, hon hittade en och en halv mening, som var likt det som stod i källan, och hon tycker att det verkar inte som att jag gjort så hela vägen... Nä, för jag har inte gjort det alls. *less* Jag hade utan att tveka, accepterat om det visat sig att det var ordagrant ett textstycke som var likadant. Men hon har alltså inte ens EN hel mening som är likadan.... Och jag blir förbannad!!! Jag har aldrig fuskat på ett skolarbete, och kommer aldrig att göra det!!!

Och om jag nu ändå hade velat fuska, så hade jag för i helvete inte uppgett källan till var jag "fuskat" ifrån... *suck*

Hade hon bara gett mig en annan motivering till mitt G, så hade jag accepterat, men när hon liksom slänger i mitt ansikte att mitt första arbete jag lämnade in, var misstänkt för fusk, ja, då kan jag ju förstå att hon trott alla andra arbeten också varit fusk... Då kan jag förstå att hon suttit där, misstänksam och tyckt att allt jag lämnat in är ju mest troligt bara fusk.


Har ringt till rektorn, men fick inget svar, har lämnat ett meddelande. För jag accepterar inte detta. *sur* *sitter och svär*


Av Paula - 17 mars 2008 18:11

Kvällens utstyrsel kommer att bestå av: Mjukisbyxor, linne och tjocksockar.


Sååå skönt att bara ta det lugnt och slappna av framför min samsung. *ler*

Ha en nice kväll därute. :-)

Av Paula - 17 mars 2008 17:05

Har precis slappnat av efter första träningspasset på ca 2 veckor tror jag. (var ju en massa sjukhus och förkylning i vägen) Pratade med A i telefon och beklagade mig över hur SLUT jag var, och han sa: vänta bara tills endorfinkicken kommer.

Och nu är den här! *ler* Gah, känner mig så avslappnad och nöjd. Alla spänningar är som bortblåsta!! Inte konstigt att man kan bli träningsnarkoman när man mår så här prima efteråt!


Gjorde för övrigt en vinkelvolt idag på X:ets gård, skulle bära in ett stycke sovande Frida från bilen, och hann ta sisådär 2 steg och sen sa det: Tjoff, så låg både jag och frida på marken, bakom bilen. (Väldigt lik vinkelvolten jag utförde bakom kadetten på statoil för några år sen) Frida fick ont, jag fick ont, och X fick en utskällning om att han skulle sanda uppfarten innan jag stämmer arslet ur han. *ilsken* Nåja. Tur jag inte hamnade i gipsvagga och tur att Frida hade en tjock mössa på sig.


Näpp, nu luktar jag för illa, dags för duschen. Puss.

Av Paula - 17 mars 2008 11:42

He he, ja, vad ska man säga. Det är måndag, jag har avklarat min första jobbhelg. Och ja, det var helt ok. Visserligen råkades jag starta hela larmet mitt i allt igår, men det skyller jag på mina kollegor. *ler*

Men annars har det vart trevligt att jobba, har om inte annat fått stå och snacka massa roligt skvaller i en massa timmar. *fniss*


Och tydligen gjorde jag bra ifrån mig, för El Chefo ville veta hur jag kunde jobba nästa månad.


A var och lämnade tillbaka sötkorven igår, så himla mysigt att gosa med henne igen. Fick ett stycke byrå också, och idag har jag ställt den där den ska stå (badrummet), och flyttat ut den trasiga som stod där inne.


Nu ska jag snart börja lasta barnen i bilen och åka och lämna dom hos X, sen blir det att SLAPPNA av och NÖTA soffa hela dagen. Och framförallt blir det att sitta och mysa med sötkorven. :-)


Puss på er!!

Av Paula - 16 mars 2008 09:54

Hujja vad seg jag är. Hade svårt att somna igår, tar ett tag att varva ner när man jobbat på kvällen. Ska bli skönt att få skicka iväg barnvakten ikväll när jag jobbat. Och ska bli så himla skönt att få hem min lilla bebis. *sakna*


Idag är det rengöra akvariet som gäller. Funderar på att lägga ut den på blocket, börjar bli less på den. Känns som att jag har inte tid att engagera mig i den. Ungarna verkar inte alls bry sig heller nå mer. Var ju mest för deras skull som jag köpte den.


Nä, lika bra att sätta igång. *suck*

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards