Liten, söt, ond...

Alla inlägg under april 2008

Av Paula - 9 april 2008 21:54

Så här är det. Som reklamen säger, "det är inte lätt att vara snäll när man har halsbränna". Jag har visserligen inte halsbränna, vet inte ens hur det känns. Men jag har haft sjukt ont i min axel HELA dagen. Har dränkt mig i voltaren-smuschel, och även tagit värktablett, men nada hjälper. *ynklig*


Och då är inte humöret det bästa, helst inte med tanke på att smärtan bara blir värre. Eller så är det för att man bli mer känslig, vad vet jag. Sen att Saga har ont i munnen pga tandsprickning gör ju min axel ännu värre, eftersom att jag försöker bära henne för att hon ska vara nöjd. Allt blir en ond cirkel. Samma onda cirkel som jag upplevde med Frida när hon hade kolik och jag fick inflammation i axeln pga allt bärande. Det tog flera månader innan jag blev bra i axeln den svängen.


Så jag hoppas att ni har lite överseende med mitt humör just nu... Men det är väl att hoppas för mycket. Annars kan ni ju gå och dränka er. (ni ser hur trevlig och kärvänlig jag är....)


Gonatt. (Eller med andra ord: Hoppas att det kommer ett elakt monster och eldar på er axel med en skärbrännare hela natten, så ni får veta hur det känns...) Blähh.

Arg
Av Paula - 9 april 2008 15:02

Förbannat!! Såg precis nu att Greys Anatomy inte sänds ikväll som det brukar!! Istället sänder dom nå jävla pisshockey... *panik*

Alltså, seriöst??!! Ååååh, jag som älskar onsdagar. Fan. Hade dom inte kunnat sända hockeyn på nån totalt värdelös kanal, som typ kulturkanalen eller nåt. *muttrar* *svär*


Har för övrigt varit på promenad nyss. Och om ni vill svettas som svin så kan ni ju testa följande: Ta ett stycke 7,5 kilo bebis, stoppa ner i en barnvagn, putta sen hela ekipaget i 3-5 cm nysnö i en kommun där alla traktorer hänger på draggen och käkar korv istället för att ploga... (stod 3 traktorer där och gjorde ingen nytta) *svettig* Jo, det var apjobbigt. Så nä, idag behöver jag inte röra på mig mer.


Vad ska jag göra ikväll då?? När inte Greys går?? Bajs på er kanal 5... *sur*

Arg
Av Paula - 9 april 2008 10:04

Jag har ont i min axel. Samma axel som vanligt som spökar. Vet att det är för att Saga alltid får hänga på den armen. Skulle behöva köpa en sån där bärsjal eller nåt. Hade svårt att somna på grund av den, gör ont att både ligga på den och inte på den. Att ligga på rygg gick bra, men hur kul är det att ligga på rygg? Inte alls. *suck*

Ska ta och smörja lite voltaren där tror jag.


Kör lite träning med Saga, låter hon ligga på magen, men hon fuskar ju. 3 ggr har jag lagt hon och tjoff, så vänder hon till ryggläge. Så, 4:de gången... Hon vill verkligen inte ligga och träna på mage... 5:e gången... Nä, nu får hon banne mig ligga på rygg då. Vilken fuskmaja. Men nöjd är hon varje gång hon lyckats vända på sig. *ler*


Jag skulle behöva gå på gym och börja träna armar och rygg, det har jag inte karaktär till att träna hemma. Nåja, nån gång i framtiden.


G´morrn på er.

Av Paula - 8 april 2008 14:55

Sitter och spånar lite över helgen. Barnen kommer ju på Torsdag, så då har jag planerat in en massa mys på torsdagen och så ska vi baka lite på kvällen har jag tänkt.

På fredagen tänkte jag åka och bada lite med dom, vet dock inte vars ännu. Om vi bara åker på vanliga badhuset, eller om vi slår på stort och åker till boden kanske. *funderar* Men bada ska vi iaf. Ska bli kul. :-)

Om inte annat så får mamma basta i en tragisk offentlig bastu, men det är ändå bättre än ingen bastu alls... *flina*


Tyvärr ska jag ju jobba lite på lör-sön kväll, så då blir det bara lite utelek med kidsen innan jobbet. Måste för övrigt tejpa igen batteriluckan på jennifers forrrd, den sprättar upp när hon våldskör med den. Jisses, kanske måste gräva fram galloonkläderna... Är ju som dags för dom nu.

Av Paula - 8 april 2008 12:26

Absolut. Dagen har blivit typ 700 ggr bättre nu. Sagis var horrielt besvärlig och inget dög, inte mat inte välling inte famnen. Så jag kan säga att jag var på gränsen att tappa mitt tålamod där ett tag. Så Sagis fick gå och sova, (hon slocknade på en gång) och då klev jag upp på min MC (motionscykel) och körde ut all irritation på den. Det är förbaskat effektivt måste jag säga. Det blev 40 minuters intensivt svettande och sen klev det av en betydligt lyckligare Paula, dock lite illaluktande av allt svett, men det fixade en dusch. *ler*

Jag har nog blivit beroende av träning tror jag... Äh, jag vet nog det.


Så nu är jag glad, och Sagis är glad. För efter 2 timmars sömn så dög maten helt plötsligt och nu leker hon med sin kanin. Eller ja, hon försöker äta upp den... *ler*


Vi ska snart åka på ärenden, sitter och väntar på att Storebror ska återlämna Forrrden i min ägo. Sen ska vi på komvux och sen och handla, måste kolla om jag hittar nå nya kläder åt Sagis, det mesta börjar bli tajt. 


Tjing tjing!! 

Av Paula - 8 april 2008 07:51

Vad less jag är. Less på vädret!! Jag vill ha sommar och värme! Nu på en gång. Är inte ens intresserad av att promenera längre. Och idag ska jag banne mig inte gå utanför dörren. Är -5 grader och snöar... *megasuck*


Det är snart mitten på april, och det är dags för riktig vår känns det som. Tänk om man fick åka utomlands och ligga i solen bara och känna värme. *drömmer* Det hade som vart riktigt skönt.


Jag tror igentligen inte att jag är lämpad att bo här i kylan. Blää. Märks det att jag är lite anti idag?? Nä, ska sätta mig och huttra i soffan och dricka varmt kaffe.

Av Paula - 7 april 2008 21:03

Njaaaaahhh, vad ska man nu säga?? Nå inte vet jag. Jag sitter här och chillar. Har lagt ett stycke mätt och trött bebis i sängen och funderar på att följa hennes exempel. Känner mig som lugn i kroppen nu när jag gjort det jag skulle göra (läsa kumvuxkursen och göra högskoleprovet). Nu kan jag inte göra mer. Var som en stor sten som lyftes från axlarna.


Nu är det bara det övriga som spökar, och ännu har det inte kommit nåt telefonsamtal som jag väntat på. *sucka*

Att det ska vara så himla svårt att ringa tillbaka, jag fattar det inte.


Har också roat mig med att filma Sagis lite ikväll, hon är ju förjäkla söt alltså! Dom där ögonen är ju så fina!! Nu sitter jag och väntar på att Youtube ska fundera klart så att jag kan få lägga in länken här... Kan ju inte påstå att dom är snabba. *otålig*

Så, nu är den klar, varsågod, återigen ett klipp med sötnosen. Bloggbabyn som nån sa när hon föddes. *ler*

Av Paula - 7 april 2008 15:47

Jeee, nu har vi kommit hem från Sjukhuset. Och det gick bra. Dr Rune godkände Saga och tyckte hon hade vuxit rejält sen sist. *stolt*

Han blev impad över hur fint hon greppar saker, nästan pincettgrepp ju.


Nåja, nu ligger sötungen och sover. Vägde henne och hon hade gått upp mycket igen, hela 7550 gram tung nu. *ler* Duktig kicka!!

Fick även order av den andra doktorn att ha Saga på mage flera gånger per dag, även om hon inte gillar det. Hon måste ju öva på att röra sig lite så småningom. :-)


För min egen del så är jag glad, ringde till studievägledaren på LTU och han trodde att med 1.4 poäng på högskoleprovet blir det inga probs med att bli antagen till sjuksköterskeprogrammet. *happy* Så nu är ansökningen inskickad och nu är det bara vänta som gäller. Scary. Alltså, nu när jag tänker efter lite, så är det ju jätteskrämmande... Huuuga.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards