Liten, söt, ond...

Alla inlägg under april 2008

Av Paula - 7 april 2008 09:24

Ja, jag har sovit som en sten hela natten. Slocknade i soffan 21.15 med ambitionen att titta på kustbevakarna... Men jag tittade på mina ögonlock istället. Vaknade 23.05 och stapplade till sängen och somnade nog om innan jag landat på kudden, och sen fick jag sova till 5, innan Sagis ville ha krubb. (Måste lära om henne så hon vaknar i vettig tid)

Sen fick vi dock sova vidare till halv 9. Skööööönt.


Min kropp som annars är väldigt väl omhändertagen måste ha fått en chock i helgen, med både alkohol, pizza, läsk och glass. (A, jag drack 1,5 liter cola igår... *ler*) Så idag tänkte jag köra en snabb-detox med enbart vatten, frukt och buljong. Så får vi se hur det går.


Idag blir det också en tripp till Sunderby Sickhouse, ska på kontroll med Sagis till Dr Rune. Får hoppas hon får en ok-stämpel på sig. :-)

I övrigt är jag väldigt kelsjuk... *suck* Nåja... Kaffe, ska jag gå och koka nu, blev ju inget kaffe igår... Fick för övrigt kämpa hela dagen för att få i mg pizzan, men den tog slut där på kvällen.


Paula tipsar er andra inför nästa helg: Om ni redan är fulla, så svep för fan inte 2 sexor tequila på varandra... *iq badanka* Bara så ni vet.

Själv ska jag köra nyktra linjen ett tag, har ju springandet att tänka på. :-) 


Puss på er.

Av Paula - 6 april 2008 11:48

Dagens första tanke: Aldrig mer alkohol.


Dagens andra tanke: Aldrig mer alkohol.


Dagens tredje tanke: Måste ha läsk och pizza nu på en gång.


(Förlåt K för att det ringde en fylltant mitt i natten till dig. *skäms*)


Dagens aktivitet: Soffa, fjärrkontroll. Överleva.

Kul
Av Paula - 5 april 2008 17:15

Nu är det gjort, och det var apjobbigt!! Har suttit här och rättat och våndats, och om jag har fått hum om allt så fick jag *trumvirvel* 1.4 poäng på högskoleprovet. *applåder*

Så JÄVLA skönt!! Detta är dock inget defenitivt, då jag använt en gammal nomineringstabell, men resultatet borde ligga därikring.

inte illa då det är första gången, och hur nervös jag var och hur lite jag sovit. *pustar ut*

Svenskan och Engelskan gick skitbra, men matten gick käpprätt åt fanders, visserligen var den sist av allt när man var mossig och jävlig, men ändå. :-)


Fick en trevlig överraskning när jag stapplande in på universitetet, min första LÖÖVE, (Högstadiepojkvännen) stod där. :-)

Så vi satt som på old-days och surrade och hade det trevligt. Jag som trodde jag var lite skum med min princesspenna fick en smärre chock när han tog fram en BARBIE-LINJAL. *asg* Fiiiii vad jag trackade han. Han försökte byta bort den mot min lite manligare Nintendo-linjal, men jag stod på mig. *asg* Ja jisses.


Nu blir det häva sig i duschen och tvätta bort allt skolsnusk. Huvva.

Tack för alla gratulationer, puss på er, love U!!

Av Paula - 5 april 2008 07:06

Igår: Första joggingturen. Gick supernajs, lubbade på i 35 minuter och blev väl ca 5 km, ja jag vet att det är lite långsamt, men i början har man ju noll koll på hur långt man orkar. *ler*


Idag: Högskoleprovet. Kommer ju gå alldeles fantastiskt lysande, helst med tanke på att jag har hela 3 timmars sömn i kroppen. *sucka* Nåja, jag sov ju som sagt bra på dagen igår, jag får leva på det.


Ikväll: Partyfest. Jepp, det blir att dränka dom grå i diverse alkoholiska drycker. *ler* Blir också första gången jag har barnvakt åt Saga över natten, men det blir nog inga probs, hon kommer ju ha hunnit somna innan mamma ska ut och svira.


Imorgon: Damagecontrol. Blir att se om några grå har överlevt och kolla så minnet är intakt. (svårt att tro dock) Blir säkert lite bakispizza och "tyck synd om mig"-feelings i soffan.


I Övrigt: Vem fan snodde våren?? Och vart i H-vete kom allt snö ifrån?? Trodde det var jag som hade enorma mängder grus i ögonen när jag tittade ut och såg några decimeter nysnö helt plötsligt. Men hur jag än gnuggat ögonen så är snöfan kvar??!! Ja jisses.

Nu blir det enorm frulle så man orkar med hela dagens bravader.


Puss på er!!

Av Paula - 4 april 2008 18:47

Snart ska jag snöra på mig joggingpjucksen och häva mig ut bland slask och isfläckar, och förhoppningsvis kommer jag hem på egen hand och inte i en ambulans. *ler* Ja, jag vet att ambulanser inte kör hem folk, men ni fattar vad jag menar...


Är SJUKT nervös nu inför imorgon, högskoleprovet ni vet. Huuuuuga. *darrar* Därför jag ska häva mig ut och springa, är ju en form av meditation för mig. LEEN, hur avis är du nu?? *retas* Hi hi.


Har shoppat inför imorgon, Red Bull och nötter. Ska ta med nån smörgås också. Och givetvis har jag knyckt en rosa prinsesspenna av Jennifer, nallade även en pennvässare och en gul linjal. *asg* Lovar att lämna tillbaka allt efter dagen. AAAAAAAAAAAAAHHHH, vad jag är nervös.

*stora albatrosser som flappar runt i magen* *fniss*


Nä, om man skulle leta fram sitt joggingställ *märkesfjollavarning* och börja förbereda sig. Puss på er!

Av Paula - 4 april 2008 13:47

Idag har jag och Saga slöat, bigtime!! Vi har klivit upp från sängen enbart för att äta, sen har vi slöat vidare. *mys*

Och ja, nu känns det som att jag har sovit ikapp allt jag hade förlorat, så himla skönt. Man kan säga att jag har vilat mig i form. *ler*

Nu har vi iaf klivit upp och bäddat sängen så nu blir det inge mer slöa för idag. Får väl se vad kvällen bjuder på, är ju fredag idag. :-)

Av Paula - 3 april 2008 18:43

Fan Malin!! Våra Idoler är tillbaka!! *asg*

Äntligen!! Nu slipper vi vänta längre!! *ironi ironi*

Btw, va fula dom har blivit. *asg*


Har för övrigt alldeles nyss kommit hem från Bror , han bjussade på lite lasagne med tillhörande kall öl. *mums* Det tackar vi för. :-)


Nu ska jag sitta här och ta det lugnt och se vad kvällen för med sig. En rapport vill jag iaf ha senare... *ler*

Av Paula - 3 april 2008 14:59

Oh jeeeee. Känner mig überduktig idag. Har kokat barnmat åt Saga och satt in i glasburkar, hon provsmakade en portion, och tjoff så var det väck. Var som att mata en fågelunge, öppet gap hela tiden. *ler* (Tack A för mixerstavstjofräsen, den kommer till användning nu...)

Sen har vi vart och handlat lite blöjs och sånt på Ica, skönt att gå civil där ibland och inte behöva kolla på alla människor.  


Ja, just det, har ju hunnit med att tvätta också, och byta rent i sängen, igår var jag så himla trött så jag virade bara in mig i täcket och somnade. Månntro om jag måste ta fram SOVSÄCKEN ikväll?? *asg* ;-)


Kollade på kallelsen från högskolan också, man skulla ha med sig blyertspenna och radergummi (fniss), tror det blir att utforska på Jennifers skrivbord och låna sånt av henne. *ler* Blir väl en rosa prinsesspenna då misstänker jag. *asg*


Nä, nu måste jag gå och fundera ut nå mat, håller på och svälter här. Puss på er.... ;-)

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards