Liten, söt, ond...

Alla inlägg under maj 2008

Av Paula - 24 maj 2008 13:27

Man är aldrig för gammal för att leka. Så är det!

Igår så hoppade jag "hage" med Jennifer ute, och faktiskt så sprang jag och Bror omkring på gården med varsittt barn på ryggen och lekte häst. *host* Tur ingen såg... *flina* Folk kan ju tro att vi är O-COOLA...


Och idag satt jag i sandlådan, med spaden i högsta hugg och byggde sandlsott med ungarna. Och nu snackar vi bygga aktivt. B2 kom förbi och undrade om inte jag var för stor för sånt...  Näpp, det är jag inte. Det är ju trist att vara ute med barna om man bara ska stå bredvid och ha tråkigt. Eller hur.

Sen hann kidsen plocka lite maskrosor till Bror och skrämma en katt också, men det är en helt annan femma. :-)

Vi har hunnit vara till Godishuset och shoppat en STOOOOOOR påse karra till kvällen och lite chips också.


Ha en trevlig kväll gott folk. KRameN!!  

Av Paula - 22 maj 2008 23:48

Såpp, nu har man kollat det där "måste kolla för att alla andra gör det"-programmet, och Perelli gick vidare som väntat.

Och på lördag är det Le Grande Finale, men det missar jag, för då ska jag spatsera på jobbet igen. Men, i mina NYA kängor. Fan vad nice, chefen ringde idag och berättade att dom kommit.

Och imorgon får jag mina nya persienner också, det var ju på tiden, tror jag har väntat typ 5-6 veckor på dom.


Imorgon på eftermiddagen kommer kidsen också, jag lovade Jennifer att vi skulle steka plättar igen. Hon var så besviken förra helgen när dom tog slut. Kul att hon gillar att äta nån maträtt iaf, hon är ju så liten i maten annars. Och hon om någon behöver äta massor, så mager som hon är. Hon är både lång och smal. Kanske blir modell? Nää, huuga. Bara hon är lycklig så.


Njä, nu ska jag gå och krypa ner i sängen och sova sig lite. G´natt gott folk.

Av Paula - 22 maj 2008 19:48

Oh jeeees. Idag har vi krubbat årets första mjukglass. *ler* Det var så jävla gott!! Visserligen var det typ +3 grader ute, så den åts inomhus i soffan under en filt, men ändå. :-)


Aj, fan nu vaknade världens sötaste unge. Plikten kallar. Hon ska få välling, sen ska vi kolla semifinalen i esc klockan 21. Puss.

Av Paula - 21 maj 2008 14:19

Näpp, vart så spyless på min egen lägenhet, så nu är jag uppe i Gve. Och det är så förbannat skönt att slippa vara hemma. Månntro om jag är lite less på att vara föräldraledig.

Nog för att det är supermysigt att få vara med lilla Sagis hela dagarna, men det börjar som bli lite långsamma och tråkiga dagar nu.


Saga för övrigt blev frisk, lika fort som hon insjuknade. Febern försvann och magen mår bättre nu också. Skönt. Var inte kul att se henne så ynklig.


Idag ska jag ge mig ut på en löprunda här. Och det känns lite miserabelt, för det är skitamycket snö här ännu... En månad till midsommar. Ha ha, nåja, gällivareborna kan ju snöra ut ölbacken i snöhögen så får dom kalla öl iaf. *tipsar*


Näpp, nu ska jag förbereda mig för min runda. Puss och nyp på skinkan.

Av Paula - 20 maj 2008 12:15

Ja jisses. Nu har jag återigen blivit härdad... För jag dog ju inte än iaf.

Har haft århundradets tyngsta natt hittills i mitt liv. *gäsp* Stackars Saga har varit så sjuk och inte heller sovit nästan nåt. Varit uppe en gång i timmen och fått ny blöja, vätska, medicin osv... Nu sover stackaren. Febern har gett med sig, äntligen. Hon fick febernedsättande klockan 18, 22 och 02, och sen började den äntligen sjunka. Hade den inte gett med sig efter klockan 02, då hade vi nog fått åka in. Pratade i panik med jouren klockan 2 på natten, för då kräktes stackaren också. Både diarrée och kräk, hujja vad det måste ha vart jobbigt för lillkroppen. Fick rådet av jouren att ge henne 5-10 ml vätskeersättning var 5 minut, så det är det min natt har gått ut på. Det och byta ett hundratal blöjor.


Samtidigt som stumpan var så dåligt så var hon ju hungrig, så jag fick rådet av jouren att koka ris och ge henne ris. Så klockan halv 5 stod jag och kokade ris i köket. Och Saga åt, men det fick hon inte behålla, men då kunde hon sova lite iaf, blev väl mätt i magen en stund iaf.

Så mellan 6 och 9 har vi fått sova lite. Man känner sig som 7 svåra år. Men jag ska inte klaga, antar att Saga har det jobbigare. Stackaren.

Men nu är febern nere och riset som hon fick nu klockan 11 har hon fått behålla än så länge, får hoppas att det håller i sig. Ska koka mer ris sen när hon vaknar igen. Måste på apoteket och fylla på medicinförrådet, vi tömde allt inatt. Måste köpa nå lämpliga pureér också som hon kan få prova innan hon får sin vanliga mat. Men det där med riset var bra. Var ett tips som jag inte visste om, även om jag är rätt rutinerad nuförtiden. *skryter*


Magsjuka och feber är inte att leka med. Hoppas att jag inte får det, för det finns ingen som tar hand om mig då.

Nä, nu ska jag dricka några liter kaffe så att jag orkar denna dag. Blir mössa på idag, så jag törs visa mig ute på apoteket och affärn.


Av Paula - 19 maj 2008 21:38

Den här låten är ju jättefin, och när barnen har vart nyfödda så har jag ofta sjungit det lilla jag kunnat av låten för dom. Och nu när Saga har vart liten så har jag sjungit den för henne. (Nä, jag har ingen sångröst, men det är tanken som räknas). Så, jag dedikerar denna låt till mina barn, och helst nu till Saga som precis har somnat och ligger febrig i sängen.

Mamma älskar er alla, och ni är det vackraste jag vet. :-)

Av Paula - 19 maj 2008 18:39

Idag är det bara misär. :-(


Min lilla Sagis är sjuk. Stackaren. Hon har diarrée och feber, lillgumman. Inte kul. Får hoppas att febern går ner nu med hjälp av alvedon, annars måste jag nog ringa tillbaka till jourcentralen. Fick ett recept på vätskeersättning som jag nu har kokat. Får se om hon gillar det, smakade lite skumt.


Andra misären idag är posten... Ringde först till Telia idag och efterlyste min mobilräkning, men den hade dom skickat redan 29 april. Då ringde jag till posten, och fick då höra att jag hade försvunnit från deras dator... Vilket i sin tur innebar att brevbäraren har inte delat ut något annat än reklam till mig, och alla brev har blivit skickade tillbaka till avsändaren. *less* Vilket i sin tur innebar att jag idag har suttit i otaliga telefonköer för att få alla som jag kommit, på att skicka kopior på alla fakturor och dylikt... *megaless* Skärper dom sig inte nu, då blir jag riktigt ond...


Nu ska jag gå och ta hand om min sjukling.

Av Paula - 19 maj 2008 10:20

Mmm, sitter här med en stor kopp kaffe och en kaviarmacka. *mums*

Idag är det måndag och det innebär vägning. Vågen stannade på 57,6 kg är -12,2 kg sen startvikten i november. Känner mig rätt nöjd. Det är nog rätt lagom takt på ett halvår. :-)

Inte för att jag är i mål ännu, målvikten är ju ännu 55 kg, men nu går det sakta dessa sista kilon. Men det gör inget, jag har ingen brådska. Är ju bara 2,6 kilo kvar. *stolt* Kommer ihåg min panik där i november när jag insåg att det var hela 15 kilo som skulle väck, det kändes hopplöst, men det har ju gått bra.


Dagen till ära har Sagis gett mig sovmorgon och hon ville inte ha frukost förrän klockan halv 7. Skööönt. Helst med tanke på att jag fastnade i nåt pokerprogram på 5:an alldeles för sent. Låg och funderade massor på det som hände under kvällen och det otroligt skumma telefonsamtalet. Ja ja, vi får väl se hur det går.


Lägger upp låten som får mig att verkligen längta till sommaren, den får mig på bra humör, och jag och Sagis brukar dansa tryckare till den. :-)

God morgon!

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards