Liten, söt, ond...

Alla inlägg under maj 2008

Av Paula - 15 maj 2008 14:12

Jag kommer förhoppningsvis somna samtidigt som ungarna ikväll. Det blev uppstigning just före 7 idag. *gäääsp* Så man är lite mör, har vart tidiga morgnar hela veckan.

Var ju på tingsrätten idag och vittnade. Det var ju lite annorlunda. Roligast var mitt "Vittnesstöd", en kvinna som tydligen ansåg att hon skulle stötta mig. Hon satt där och gick igenom hur allt skulle gå till inne i salen (nog för att vi lärt oss det på utbildningen...), och så sa hon:

-Ja, du är väl säkert jättenervös nu, du är ju så ung och så.

Öh, hur menar du nu?

-Jag menar, hur gammal är du? Typ 17 år?

*Harklar mig* Jag blir 28 och har 3 barn...


Kan säga att hon blev LIIIIIITE förvånad över det svaret. Ha ha. Alltså allvarligt... 17 år? JAG?? Jisses. Tror hon behövde brillor.

Nåja,  det gick bra inne i salen, och hela allt tog väl en kvart.


Och nu har jag vart och sprungit min "kort"-runda på 5,4 km. Tänkte jag skulle in under 30 minuter och det gjorde jag. Blev 29,19.

Så nu är man fräsch och mår finemang. Har vart och storhandlat också så man överlever en hel helg med alla barnen. Och ikväll blir det muffinsbak igen, har lovat stortjejen. Måste nog baka dubbel sats denna gång. :-)

Ska bli så kul att få hem dom. *längtar*

Synd bara att dom har lovat svinkallt väder hela helgen. Suuuck.

Av Paula - 14 maj 2008 17:37

*suuuuckkk* Har inte ens vart på promenad idag, är så superkasst väder ute. Eller ja, solen är ju framme nu, men det är ju svinkallt. *hutter*


Så jag och Saga har bara slappat. Vi har legat i sängen och sjungit och myst. Sen har vi stått och dansat tryckare i vardagsrummet, iofs försökte Saga bita mig i axeln hela tiden... Vilket resulterade i en megastor dreggelfläck på mig tröja. Måste ju berätta att nu har hon 4 (!!!) tänder!! Kände idag att dom 2 i överkäken spruckit fram, säkert därför hon sovit dåligt ett par nätter. Därav allt bitande. :-)


Och hör nu här.... Jag har till och med haft så jävulskt lite att göra så att jag har suttit och lagat mina fårtofflor med nål och tråd. *tant* Dom gick ju sönder före jul, och jag önskade nya av tomten, men jag fick inga nya... *sur och långsint* Ha ha. Men nu är dom lagade, såhär lagom till sommaren. Iofs, här i sverige behöver man nog fårtofflor även på sommaren.


Jee jee, fan vilket trist inlägg... Förlåt, ska sluta skriva... Får väl hitta på nåt annat, som att virka eller nåt. *asg*

Av Paula - 14 maj 2008 14:44

Jag är inte alls avis, inte det minsta lilla. *host*

Fick precis ett samtal av Bror Spook som just nu låg på en playa i shorts och drack en kall vätska med alkhol i... Njahh, hade jag velat byta med han??

Få se... Näää, bara lite. *muttrar*


Nå jooo, jag hinner säkert nån gång. Och jag är faktiskt sjukt hemmakär, så jag trivs inte med att lämna landet. Men skönt var det att höra att dom lever och att allt är precis så nice som det ska. :-)

Det känns bra i ett oroligt lillasyster-hjärta. *glad*

Av Paula - 14 maj 2008 10:42

Så är det. :-) Har kommit hem från bvc med Sagis, hon vägde 8040 gram. *stolt* Börjar ju bli stora tjejen.  

Hon är ju världens sötaste. *ler*

Men tänk, 8 kilo!!! Det är ju rätt mycket att bära omkring på. För det är ju inte så att hon har ett handtag att hålla i... Det är ju liksom 8 kilo svårgreppad mjuk bebis som ibland är bångstyrig. *flina* Man borde tycka att jag ska ha mer muskler på mina slappa armar... ;-)

Hon blev trött av att vara på bvc. Det är ju jobbigt att bli avklädd, mätt och vägd. Stackaren. Tänk om man hade rymts att krypa ner där bredvid. *mys*

Snutte-paddan har det bra som får ligga och sova med henne. (den orangea sköldpaddan i bilden, hon somnar alltid med den).


Nä, nu ska jag gå och fixa nå lunch. Magen kurrar. Passa på att äta nu när storbebisen ligger och sover. Sen lär ju hon vilja ha lunch med.

Kram på er.

Av Paula - 13 maj 2008 14:11

Det är aprilväder nu i maj. Jag och Sagis trotsade vädret och promenerade till sportbutiken för att hämta nummerlappen. Eller ja, saga hade inget val, hon blev mot sin vilja nerpackad i vagnen. *ler*

Hi hi, ser hur mysigt ut som helst. Nog hade jag gärna bytt plats med henne.

Det började bra med sol, sen började det hagla och till sist blåste det som fan. Så nu är man lite frusen. *huttrar*


Och nu, exklusivt till min fan-club. :-)

Det är detta nummer ni ska stå och heja på den 26 maj när vårruset drar igång. *ler* Förväntar mig en stor hejaklack inne i stan som gör vågen och skriker: GO PAULA för full hals. *asg* Eller kanske inte.


Jee jee, nu ska jag gå och krubba lite mellanmål. Blev hungrig av långpromenaden.



Av Paula - 13 maj 2008 11:19

Känns något bättre idag. Men är ännu hur trött som helst. *gääsp* Även om jag sovit både länge och bra.


Har vart med mellandottern hos läkaren, och ja, det var intressant. Lite kul faktiskt. Fick en massa kramar och pussar av henne. Min lilltös. :-) *saknar*

Nåja, dom kommer ju på torsdag, det blir ju skönt.


Tror jag och Sagis ska promenixa till Team Sportia idag och hämta ut min nummerlapp till vårruset. NEJ det ska vi INTE. Ser nu att det regnar som fasicken ute... *suck* Måste shoppa ett regnskydd till vagnen så man kan promenera oavsett väder.


Nä, om man skulle rota lite i frysen och kolla vad man ska äta idag. Tjing.  

Av Paula - 12 maj 2008 15:35

Idag har jag en pissdag. Är så trött. Både fysiskt och psykiskt. Skulle behöva semester så att jag får både sova ut och vila. Har träningsvärk i hela kroppen känns det som. Blir nog bara soffa idag. Orkar inget annat.

Av Paula - 11 maj 2008 14:20

Tjohoo, jag överlevde löprundan. Knappt visserligen, men ändå. :-)

Och nja, det var en hel del snö kvar på sina ställen. 4-5 km var nästan snö en hel kilometer kändes det som, och då var det tungt. *svett*

Men jag orkade runt hela svarta slingan, 7,4km på 46 minuter. Visserligen var sista uppförsbacken innan mål en nära döden upplevelse, och ett tag tänkte jag att fan, det går ju fortare att gå uppför än att springa, så trött var jag i löpstegen. *ler* Men då är det också en mördarbacke. Huuga.

Så jag FÖRVÄNTAR mig träningsvärk imorgon. Kan också säga att när jag väl rantat runt slingan så hade jag lera ända upp på skinkorna. *asg* Najs.


Så nu har jag endorfinrusch i kroppen. Och det är så skönt. Helst när man fått i sig både vätska och mat, och så har jag hunnit göra mig fräsch och duschat. Så nu är jag pigg som en mört och luktar karamell. ;-)


Snart är det dags att spackla sig lite innan jobbet, och svida om till uniformen. Hoppas på en händelserik kväll på jobbet så att tiden går fort.


It´s nice to be important, but it´s more important to be nice...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards