Liten, söt, ond...

Alla inlägg under juni 2008

Av Paula - 10 juni 2008 13:10

vilket fint sommarväder vi har... *ironi*

Har vart ute med barnen en timme, det är 7 grader och blåser SVINKALLT!! *huttrar*


Är nästan lite avis på Kusin E som tog sitt pick och pack och drog till varmare delen av landet. *ler* Hoppas att allt går finemangs. :-)


Men som sagt. JAG VILL HA VÄRME!!! Och SOL!!! Pronto för fan.


Av Paula - 10 juni 2008 10:44

Jaa, nästa helg är det en storhelg som kommer. Och återigen känner jag nästan panik.... För att jag har barnen. För att mest troligt kommer jag och barnen vara ensamma tillsammans. Alltså utan nån övrig familj.

Mommo trodde ju att vi skulle sova där över midsommar, men jag har förklarat att så blir det inte, då dom allt som oftast tittar alltför långt ner i ölburken, och det vill inte jag att mina barn ska se.

Då är vi hellre hemma och utan alkohol.


A ska hämta Saga på midsommarafton, så det blir bara jag och storbarna. Ja ja, som vanligt då.


Nåja, tur att det är X tur att ha barnen både jul och midsommar nästa sväng, då slipper jag ha storhelgsångest ett år.


Nång gång ska jag också bli så upptagen att jag inte har tid med nån annan. Jag ska bara säga: Nä, jag har inte tid, jag ska på knyppelkonferens den helgen, och helgen efter det ska jag jobba, och helgen efter det är det årsmöte i knyppelklubben... Så tyvärr, jag har inte tid med någon. Jag prioriterar mina vänner i knyppelklubben före allt annat. För deras skull kan jag ta semester från jobbet, men inte annars.


Men bra, då vet jag.

Av Paula - 10 juni 2008 08:53

Ja, även om jag var trött som en örn igår, så hade jag ändå svårt att somna. Somnade kanske efter 1 nån gång, även om jag la mig redan 23. Lagom kul att ligga och vrida sig i 2 timmar. *suck* Nåja, sånt som händer.


Det blev uppstigning klockan 7 idag, Sagis ville ha välling då, och som vanligt blev hon trött av frukosten så då gick vi och la oss igen. Hörde dock att hon levde om mer än vanligt i sin spjälsäng, så min nyfikenhet tog över. På med brillorna, och så kollade jag dit. Där ligger då ingen bebis var hon ska ligga. Istället har hon flyttat sin hög med nallar till huvudändan, själv låg hon i fotändan, på tvären. Utan kudde och filt. Och log, som vanligt. *ler*


Nu blir det kaffe. Tjing!

Av Paula - 9 juni 2008 20:48

Läste en saga om Mumintrollen nu ikväll åt kidsen. Höll på att gäspa käkarna ur led. Jisses. Visserligen är det en av dom mest lästa sagorna, men ändå. Jag är nog trött. Och ungarna var trött, även om vi knappt gjort nåt idag.

Jennifer iofs fick en present av Mommo, ett korsstygnsbroderi, så det har hon hållit på med denna regninga dag. Duktig är hon, och tålamod har hon. Nåt som jag inte hade, inte har... *ler*


Och Frida fortsätter sin väg i blöjfriheten. *fniss* Nu har hon vart utan blöja 1 hel vecka. (blöja på natten bara). Idag hände iofs en olycka, men under hela veckan som gått så har hon haft 3-4 helt torra, olycksfria, dagar. *stolt* Tror nog att hon kommer fixa detta galant innan jag återlämnar dom till X.


Och Saga producerar tänder på löpande band, ikväll kände jag den 7:nde tanden sticka fram. Nackdel är att nu kan hon gnissla med dom, och det skär igenom märgen när man hör det där ljudet. *ryyyyyyyser*


Nu är jag trött, nu ska jag slöa.

Av Paula - 9 juni 2008 17:27

Vet inte om det är bristen på sol idag, eller om det är pms, eller vad det är. Men mitt humör är allt annat än strålande idag... :-(

Har en massa tankar på vårdnadstvisten som snurrar runt i huvudet, inga roliga tankar precis... *ledsen*


Är väl alla småsaker som byggts upp under förra veckan... Stortjejen råkades kalla X:ets flickvän för mamma bland annat. Inget som värmde i mitt mammahjärta precis. Nåja, hon sa hennes namn sekunden senare, men det bet fast i mig.


Sen att X verkar göra vissa saker med flit för att förstöra känns ju föga kul det med. Nåja, hoppas bara att allt är över snart. Hur det än går så ska det bli skönt att lägga allt bakom sig sen. Går det bra så blir jag ju jätteglad och mycket blir till det bättre, och går det inte bra så får jag ta den smällen och försöka gå vidare. Hur som helst så är det positivt att tvisten är över sen. Det är då helt klart. Det tar så mycket energi och oro från mig när man inte på förhand kan förutse hur det ska gå. :-(

Känner mig så fruktansvärt maktlös. Har inget att säga till om när det gäller mina egna barn. Urk.


Hoppas att solen är framme imorgon så att allt känns bättre.

Av Paula - 9 juni 2008 10:02

He he he, fick MMS av A nu på morgonen, och ja... Vad ska man säga? Typ dags att flytta kanske?? *blinkar*

Eller vad säger ni?? Snö?? 2 veckor före midsommar?? *skadeglad*

Så såg det ut när A for till jobbet imorse.... Ha ha. Fyy vad hemskt. Dags att åka och köpa skoter?? *asg* (Ska kanske upplysa om att bilden är tagen i Gällivare).


Nää, förlåt, ska sluta retas.


Helt plötsligt känns kusten och Luleå helt ok. Trots lite regn idag. :-)

Vi ska nog vara mest inne idag, kanske gå på en prommis senare med ungarna cyklandes. Får se.

Nää, nu ska jag dricka en till kopp kaffe, sen ska Sagis ha krubb.

Ha en bra dag ni andra. Kjam.

Av Paula - 8 juni 2008 21:05

Nån som är haj på detta med trotsperioder?? Tror min 6-åring hamnat i nån trots nu. Har fått räkna till 3 ziljoner några ggr idag, minst. *blir gråhårig* Nåja.

Vi var som sagt på Tunadagen idag, där det bjöds på burgare, hoppborg och karusell. Så långt allt väl. När vi då skulle åka, vi skulle till A:s stuga och hämta hem Sagis, så säger J: Nej, jag ska inte åka. Som att du har nåt val eller??? Inget större besvär då, men jisses, i bilen... *suuuuuuuck*

I 10 mil skrek dom, tjoade, och bråkade om en keps. Tills mamma tvärnitade Forrrden, klev ut, hoppade in i baksätet, beslagtog kepsen och sa att nu var det NOG. Då hade jag hunnit säga till i ungefär 329 042 ggr att dom skulle dämpa sig. Det var effektfullt, sen var det tyst i resterande mil.

Men hemvägen var än värre. Då tjoade, skrek, slogs, och bråkade dom om 2 reflexer, hela vägen i 16 mil hem... Visserligen, jag borde nog ha beslagtagit reflexerna, men jag orkade inte tvärnita forrrden på E4:an.

Skulle nån vuxen person då retat, eller sagt en någorlunda skum sak då, då hade nog hela säkringsskåpet brunnit för mig. Och hela tiden var det 6-åringen som drog igång allt. Jisses.

Men då fick hon utegångsförbud när vi kom hem för att hon inte lyssnat i bilen. Och jag tror att det funkade.

Nåja, nu ligger dom och sover, och nu är dom änglar igen. *pustar ut*


Men men, det var kul att va i stugan en liten stund. Blev bjuden på grillat och pommes. Nog för att min städmani blev lite igångsatt, men jag lyckades hålla mig. (dammsugaren står ju där i hörnet, use it!!) Ha ha.


Och Sagis har nu 6 tänder!! *snyft* Snart är hon ingen bebis längre... :-(

Men för mig kommer hon nog alltid va min lilla bebis. Mammas lilla sötkorv. Hon är alltid så glad. Ikväll när hon gapade i sängen gick jag dit, och man kan som inte bli upprörd när man hittar lillungen, på tvären i spjälsängen, men benen ut genom spjälorna och kudden i fotändan... Och när hon ser att man kommer, så fyrar hon av ett "dags att smälta mamma-leende", och så får man möblera om sängen åt henne och bädda ner henne igen. Och hela tiden ler hon. :-)

Alla bebisar är små mirakel, och hon är inget undantag.


Hemsk tanke: Om 12,5 år har jag 3 tonårstjejer... Jisses. Då är nog bråk i bilen mitt minsta bekymmer. *asg* Då är J 18, F 15 och S 13... Kul, jättekul... Hå hå, hoppas att man hinner förbereda sig lite innan dess. Vilken bisarr tanke igentligen. Nä, fyy måste sluta tänka.


Nu ska jag slöa lite innan sängen. Tjing tjing.

Av Paula - 7 juni 2008 17:59

Jennifer blev en riktig fotbollspelare när hon testade sin nya outfit nu ikväll. :-) Hon tog direkt med sig en boll och sprang ut på gården. *ler* Och hon var riktigt bra på att sparka den framför sig och springa samtidigt. *stolt*

Fotbolls-EM kan börja. :-)

Kanske lite fel skoval av liraren, men annars såg hon proffsig ut. :-)

Månntro om jag redan nu ska boka in mig på fotbollsgalan 2020?? Ha ha. Det skulle va nåt. *drömmer*


Nä, nu blir det godis och bolibompa. Tjing.


Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards