Liten, söt, ond...

Alla inlägg under juni 2008

Av Paula - 7 juni 2008 16:33

Huuga, nu är vi i matkoma. :-)

Har precis knallat hem från bror, vi latade till oss och beställde hem pizza och käkade ihop. Mätt och trött är man nu.

Har vart ute massa idag, på affären och köpt godis. Fick även shoppa mig själv en present som A betalade. Ha ha, tack tack, vilken överraskning det var. ;-)

Sen hojade jag och storbarna in till stan. Blev impad av att Jennifer orkade cykla så långt, hon är ju bara 6 år. Där gick vi på smedjan och shoppade EM-set med tröja, shorts och sockar till ungarna. Så nu kan dom vara blågula hela EM. *flina*

Skönt ändå att man slapp laga mat idag, ibland kan man lyxa till med sånt tycker jag.

Ikväll blir det godis och tv. Shoppade massa karra på Maxi tidigare. Näpp, nu ska jag plocka ordning lite här hemma, sen blir det slöa hela kvällen. :-) 

Av Paula - 6 juni 2008 17:51

Vi kommer nog inte i samma liga som grannlandet i väster i år heller, men vi närmar oss. Jag och ungarna drog vårt strå till stacken genom att dra ut till stadsparken och ha en nationaldagspicknick och se på all show dom hade där.

Muffins och saft stod på menyn, och lite smörgås också.

"Are you talking to me?? I said, are you talking to me???"

"Hi hi, jag bara skojar mamma!"

Obligatoriskt flaggviftande. Massa folk var det i stadsparken.  

Saga somnade och sov hur bra som helst trots att det stod nån och jojkade på scenen JÄTTEHÖGT. Jisses.

Hur som helst, en kul dag. Ungarna blev impade av F21 som hade en överflygning med 2 plan och en helikopter som flappade över stan med en svensk flagga under sig. Annars lekte dom järnet i den stora lekparken i hörnet.

Kuriren fotade ungarna mina och eventuellt hamnar dom i tidningen imorgon. Hoppas att dom inte fick med mig bara. :-)


Näpp, nu blir det fredagsmys med plättstek och soffslapp. Kjamen.

Av Paula - 6 juni 2008 08:11

Jobbade som sagt ett skift igår, även om det var tänkt jag skulle vara ledig hela Juni, men men, sånt som händer.

Hade en "elev" med mig igår, en som skulle lära sig allt om stället och så, och jag var tydligan hans sista läropass så jag lät han fixa allt, jag gick bara bredvid och kände mig viktig. Skulle kunna göra det varje dag, bara glassa omkring. :-) Nåja, får väl hoppas att det gick bra i slutet iaf då jag var tvungen att överge skeppet.


Mitt under passet går det förbi en liten tjej, kanske 3-4 år, med en liten vagn, när hon ser mig så stannar hon och tittar på mig och frågar:

-Var är badpoolerna?? (hon låter verkligen lillgammal och bestämd)

-Ja, dom är där borta (pekar) på trädgårdsmarknaden.

- Jag vill VERKLIGEN ha en badpool!!

- Mmm, det kanske du ska säga till mamma och pappa då. (ser att dom är några meter före tjejen.)

- Men åh, (djuup suck) Pappa VET ju redan att jag vill ha en sån...

- Men du, du kanske måste påminna Pappa lite? *ler*


Sen gick jag vidare och lilla tjejen sprang ikapp mamma och pappa.

10 minuter senare passerar samma tjej igen, med ett jättestort leende och en stor låda badpool i sin vagn. *flina* Sånt gillar jag, att se små superlyckliga barn på affären. Sen att vissa barn gnäller och tjatar och bråkar och beter sig som små monster på affären är ju en annan femma, men hon var inte en av dom. Hon var nog en av dom som hade lärt sig att tjata inte hjälper. :-) Kanske just därför hon fick sin pool.


Nää, nu ska jag fixa frukost åt storbarna. Och mig själv. Just det, är ju Sveriges nationaldag idag. Weheeeey. Eller nåt.


Av Paula - 5 juni 2008 10:01

Typ, har fullt upp idag. Blodprov på morgonen, som jag vart på, sen ska Frida till tandläkaren, och sen ska jag jobba hela kvällen. *suuuck* Känns föga motiverande att kränga på sig uniformen i denna värmen. Helst inte när man sovit i stort sett inget alls under natten.

Saga har fått sin femte tand, och hon har haft svårt att sova. Klockan 4 fick jag ge henne alvedon och hon var otröstlig tills hon slocknade klockan halv 6 på morgonen. *gäsp* Så man själv har inte sovit mycket alls med tanke på att hon vaknade till och från en gång var 30 minut innan hon sen fick alvedon. Men ikväll ska hon få alvedon innan hon ska sova så att hon får sova i lugn och ro hela natten. Att det ska vara så besvärligt att få nya tänder, stackaren.


Nåja, dags att härja vidare.

Av Paula - 4 juni 2008 22:53
Denna blogg är värd 20 137 kr

Enligt dom ja... He he, tror vad jag vill om det... *stolt i hemlighet*

Av Paula - 4 juni 2008 22:26

Jag har vart och joggat, på ormberget, det var varmt och jobbigt. *död*

Blev 7,4 km, på 45.40 minuter. Tyckte det gick skiiiiiiitsakta. Och i slutet gick jag några korta svängar... Men facit i hand tog jag nog ut mig för fort i början. För dom första 3 km gick snabbt. När jag kom i mål så trodde jag aldrig att jag skulle orka köra bilen hem. Så trött och slut var jag. Men jag hade bråttom hem till barnen. :-)


ANNARS DÅ?? Ja, jag ger bort mig, till nån som vill ha mig. Vem som helst. Jag har inga krav mera. Alltså på vem det är. Jag är så SPYLESS på ensamheten. Nån som vill ha en flickvän? Över sommaren iaf?? Har som sagt inga krav mera. JAG VILL HA EN VUXEN ATT VARA MED, så en fördel är ju att DU är just vuxen åtminstone. Nån att dela soffa med på kvällen. Nån att krama och sova med på natten. Jag söker helt enkelt en sov/soffkompis. Nån som har tid med det. SUCKA. Sen skulle det vara najs att ha lite bärhjälp när man storhandlar... Nä just det, skulle ju inte ställa krav. Jag har bestämt mig. Detta blir min födelsedagspresent till mig själv. Ska berätta vad det är sen när jag har genomfört det. *hemlig*


Sov gott ni andra. Imorgon kommer nog inget inlägg, har fullt upp på schemat från morgon till kväll. Men som sagt, natten är fri... haha.

Av Paula - 4 juni 2008 08:18

det är med frukost!! :-)

Sitter här med kaffe och 2 kaviarmackor, mumms.

Idag är en helt vanlig onsdag. Så nice. Och solen skiner som bara den. Jag hoppas på att kunna fara ut och jogga ikväll. *håller tummsen*

Ska passa på att njuta av vädret idag, för imorgon är en sån "häcken full dag" igen.


Men först och främst ska jag sitta här och njuta av kaffet en stund, sen måste jag röja upp i köket. Ha en bra dag. :-)

Av Paula - 3 juni 2008 20:41

Tack för alla grattis jag fått idag. :-) Det enda som saknats idag har vart lite mys och kramar.

Är helt slut av solen, flängande, fikandet och allt annat. Tårtan var god. :-) Och ROSA. *fniss*


Nu ska jag lägga mig i badet och självdö en stund. *gäääsp*

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards