Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 29 juli 2008

LSO/ *nyper mig i armen*

Av Paula - 29 juli 2008 14:40

Sicken skön dag vi haft. Jag och Sagis.

Jag har legat och slappat i solen medan Saga tog sin lilla efter-fukosten-sovning.

Saga var också ut en sväng på balkongen. Hon har för övrigt kommit på att det är JÄTTEKUL att SKRIKA jättehögt, och plötsligt... *ler* Låter som en papegoja med adhd eller nåt... Så joo, jag skulle behöva nya trumhinnor. För minst när man anar det så kommer det ett illtjut, och där sitter ligisten och ler sen och tycker att hon är jätteduktig som kan låta så högt. Ha ha.

Sen promenerade vi in till stan och delade en glass. *mys*

Passade på att köpa biljett till kalaset också. :-)


Och på vägen hem, ringde min chef. Och undrade vilka helger det nu var jag hade tänkt jobba. (Jag får tydligen bestämma sånt själv...) Ha ha. Jag sa ju att jag hade tänkt jobba denna helg, och nästnästa helg, men att om han hade nån annan som kunde ta denna helg så skulle jag vara jätteglad... Och förklarade då läget med att jag inte vart ledig från både barn och jobb sen i februari, och att jag började känna mig rätt slutkörd. Och det var INGA PROBLEM!! Jag får vara ledig denna helg!!! *jättesuperglad*

FATTAR NI??

Jag får SOVA hur länge jag vill!! Jag får vara på stranden hur mycket jag vill. Jag får springa hur mycket jag vill!!!

JAG HAR HELT ENKELT SEMESTER I HELGEN!!!

Chefen sa: Ja, sitt du hemma och sura i helgen istället... He he. (han har lika torr humor som jag).


En helt hyvens tisdag med andra ord... :-)

 
ANNONS
 
Leen

Leen

29 juli 2008 16:07

Ni ser ut att ha haft det mysigt i solen. Själv har jag storhandlat på Coop Forum och Ica Maxi i flera timmar *puh*

Vad skönt att du fick ledigt i helg! Det är du värd!

http://blogg.aftonbladet.se/18317

 
Paula

Paula

29 juli 2008 16:09

Åhå, storhandla i detta fina väder? ;)

Jo, ska bli så gott att få vara helt ledig och slappna av. :-)

http://lso.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Eija

29 juli 2008 17:09

Ser skönt ut det där, själv har man ju fått jobba i värmen *suck* jaja... blir bättre sen... :-P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se