Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 29 juli 2008

LSO/ *nyper mig i armen*

Av Paula - 29 juli 2008 14:40

Sicken skön dag vi haft. Jag och Sagis.

Jag har legat och slappat i solen medan Saga tog sin lilla efter-fukosten-sovning.

Saga var också ut en sväng på balkongen. Hon har för övrigt kommit på att det är JÄTTEKUL att SKRIKA jättehögt, och plötsligt... *ler* Låter som en papegoja med adhd eller nåt... Så joo, jag skulle behöva nya trumhinnor. För minst när man anar det så kommer det ett illtjut, och där sitter ligisten och ler sen och tycker att hon är jätteduktig som kan låta så högt. Ha ha.

Sen promenerade vi in till stan och delade en glass. *mys*

Passade på att köpa biljett till kalaset också. :-)


Och på vägen hem, ringde min chef. Och undrade vilka helger det nu var jag hade tänkt jobba. (Jag får tydligen bestämma sånt själv...) Ha ha. Jag sa ju att jag hade tänkt jobba denna helg, och nästnästa helg, men att om han hade nån annan som kunde ta denna helg så skulle jag vara jätteglad... Och förklarade då läget med att jag inte vart ledig från både barn och jobb sen i februari, och att jag började känna mig rätt slutkörd. Och det var INGA PROBLEM!! Jag får vara ledig denna helg!!! *jättesuperglad*

FATTAR NI??

Jag får SOVA hur länge jag vill!! Jag får vara på stranden hur mycket jag vill. Jag får springa hur mycket jag vill!!!

JAG HAR HELT ENKELT SEMESTER I HELGEN!!!

Chefen sa: Ja, sitt du hemma och sura i helgen istället... He he. (han har lika torr humor som jag).


En helt hyvens tisdag med andra ord... :-)

 
ANNONS
 
Leen

Leen

29 juli 2008 16:07

Ni ser ut att ha haft det mysigt i solen. Själv har jag storhandlat på Coop Forum och Ica Maxi i flera timmar *puh*

Vad skönt att du fick ledigt i helg! Det är du värd!

http://blogg.aftonbladet.se/18317

 
Paula

Paula

29 juli 2008 16:09

Åhå, storhandla i detta fina väder? ;)

Jo, ska bli så gott att få vara helt ledig och slappna av. :-)

http://lso.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Eija

29 juli 2008 17:09

Ser skönt ut det där, själv har man ju fått jobba i värmen *suck* jaja... blir bättre sen... :-P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Lördag 5 jan 14:05

Den 29/12 2018 kl 23:42 föddes vår lille Thor. Värkarna började komma kl 01 på natten, och kl 04:30 åkte vi in då det var 4 minuter mellan. Fick där en sovdos då jag inte sovit på 2 nätter och fick några timmar välbehövlig sömn på morgonen. Ö...

Av Paula - 27 december 2018 07:46

En milstolpe avklarad, dvs ingen bebis på julafton! Såg däremot att en av mammorna i mammagruppen fick en söt liten son på julafton. Hon var den som var beräknad först av oss mammor, sen är det min tur. Få se om den ordningen håller i sig eller om nå...

Av Paula - 23 december 2018 14:08


Kallt ute och ingen bebis på gång ännu. 10 dagar kvar. ...

Av Paula - 20 december 2018 23:46

Nu går tiden sakta. Eventuellt står den still... Jag är ambivalent. Å ena sidan är jag en smula less på att vara gravid nu. Känner mig stor, tung, osmidig osv... Å andra sidan känner jag mig inte redo ännu för en bebis?! Och hur ska jag hinna b...

Av Paula - 14 december 2018 07:48

Jisses vad denna graviditet har gått fort! Just nu känns det som att bebis kan komma när som helst. Mycket har hänt sen senaste blogginlägget. Jag och Maken var i en bilolycka. Fruktansvärt! Enorm smäll, efter en avåkning i snömodd rätt in i ...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se