Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 30 juli 2008

LSO/ Muahaha.

Av Paula - 30 juli 2008 15:50

Slängde ett litet öga på termometern nu. +24 grader nu på eftermiddagen! Så jäkla skönt!! Visst, man svettas som en gnu mest hela tiden, men fy vad det är skönt med sol!! *njuter*

Träffade grannen när jag var på väg ut till bilen, hon sa att inne i stan var det som en bastu, gick inte att vara där. Ha ha.

Och det skumma är att i denna stad blåser det ALLTID, men inte nu... *ler*

Jag trivs i värmen. :-)


Annars då, bullarna blev goda som sjutton, och nu är dom i frysen och väntar på fikagäster... :-)

Jag och Sagis har vart på storheden och handlat, köpte en vattenmelon, årets första, jättegod. *mumsar*

Och joo, helgens rusdrycker är inköpta också... Ha ha. Fick dock inte visa leg på systemet, är jag gammal nu?? *panik*

Måste jag åka och shoppa rynkkräm?? *skrattar*


Nää, om man skulle hämta mer vattenmelon... PoK. 
ANNONS
 
Tiger

Tiger

30 juli 2008 17:02

Ät lite vattenmelon för mig också =)

http://blogg.aftonbladet.se/24764

 
Paula

Paula

30 juli 2008 17:40

Oohja, jag offrar mig och äter. *ler*

http://lso.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Eija

30 juli 2008 18:47

Haha, jag fick visa leg i måndags när jag var på bolaget :P

 
Paula

Paula

30 juli 2008 19:04

*morrar* Ja ja, jag hade ju Saga med mig, kan ju ha vart därför... :-)

http://lso.bloggagratis.se

 
Leen

Leen

30 juli 2008 20:43

Det var bara ett par år sen de slutade fråga efter leg när jag handlade på bolaget. Jag blev så glad varje gång. Förutom när en mupp på Gällivares systembolag frågade efter leg fast vi hade gått i parallellklass i flera år. Han ville väl bara visa sin makt eller nåt för nog måste han ha känt igen mig.

http://blogg.aftonbladet.se/18317

 
Leen

Leen

30 juli 2008 20:45

Förresten har det varit jäkligt trist att jobba i värmen idag :-(

http://blogg.aftonbladet.se/18317

 
Paula

Paula

30 juli 2008 21:04

He he, ja men jag tror dom i Gve har allmänt dålig syn eller nåt. Busschaufören där undrade om jag skulle åka på ungdomsbiljett när jag väntade Saga, samt att hon på Coop ville ha leg när jag lämnade in lotto. *asg*

Jag kan tänka mig det var öken att jobba, tyckte det var nog öken baka bullar i värmen. :-)

http://lso.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Eija

30 juli 2008 21:46

Haha, jaa men jag hade han med mig :-P eller han var i en annan kassa.. men ändå...*s* så Saga kan ju ha haft nån inverkan i det :D

 
Paula

Paula

30 juli 2008 22:07

Ha ha, joo. :D

http://lso.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se