Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 30 juli 2008

LSO/ Mys.

Av Paula - 30 juli 2008 20:47

Jag, Saga och Mr Teddybear har legat och filosoferat i sängen ikväll. Fick också en anledning att klippa sagas naglar, då hon försökte klösa bort min näsa. *aj*

Sen har hon lärt sig säga: nänänänä...

Kan tänka mig det blir användbart...

-Saga, plocka upp leksakerna.

-Nänänänä...

-Saga, du måste upp till skolan, även om du är tonåring och less.

-Nänänänä... (åtföljt av: jävla gnällkärring!!)

Ha ha ha. Jättekul. *ler*


Annars kom hon på ikväll hur man får upp glasdörrarna i tv-bänken. Jättekul tyckte hon och tömde ut ALLA dvd-filmer på golvet. He he. Duktig kicka. Tur mamma är van med inbrottstjuvar, så jag kopplade väktargrepp direkt och bröt ner henne på golvet. *ironi*

Nää, men däremot filmade jag hennes bedrift med min "trasiga-fastnat-i-video-läge-digitalkamera". :-)


Nä, nu ska jag sluta svamla.

PoK.

 
ANNONS
 
Lasse

Lasse

30 juli 2008 21:34

Ja det var en duktig kicka....hon vet vad hon vill... :D

http://umeblogg.wordpress.com

 
Paula

Paula

30 juli 2008 22:34

Absolut, hon ville misshandla mamma och stjäla alla filmer. *asg*

http://lso.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se