Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 31 juli 2008

LSO/ Nå men...

Av Paula - 31 juli 2008 11:11

Död? Ja rätt så... *pust*

Skyndade ut på en joggingtur, hade ju tänkt springa innan Saga skulle ha lunch, men vi försov oss lite efter frukosten. Så det blev en snabb tur på ca 5,5 km och 30 minuter... Jag gillar inte snabba turer... längre distanser är mer min grej. Men variation är bra.

Sista sträckan i "mål" ökade jag farten, brukar jag alltid göra för att vara extra slut sen när man är framme, då hör jag en röst bakom mig:

-Men flicka lilla, man må ju inte hinna om dig med cykelen så som du springer.

Ha ha, var en rar farbror typ 89 bast, med lika modern cykel som skulle hurta förbi mig. *ler*

Jag tycker om rara gamla människor. :-)


Nu ska jag få i mig lite proteiner, sen blir det dusch, sen blir det stan. PoK.
 
ANNONS
 
Tiger

Tiger

31 juli 2008 11:41

Tur att du gillar rara gamla människor :)

http://blogg.aftonbladet.se/24764

 
Ingen bild

Eija

31 juli 2008 12:09

Jag är också död!!! Typ rätt bakis då... mummelmannen (typ jäger) tog hårt igår.. fortfarande helt dizzy, ska försöka ät lite frukost o hinka i mig vatten... Har ju glömt bort att dricka sånt ju, rätt viktigt med tanke på värmen som är här :P

 
Ingen bild

Bloggfantasten

31 juli 2008 14:52

Få i dig lite proteiner, en liten proteinladdning med andra ord.

Vill du ha den färsk? ASGARV!!!

 
Paula

Paula

31 juli 2008 16:50

Tiger, ha ha, du är rolig du!! :-)

Eija, kostar att ligga på topp. He he. När man är bakis ska det vara: Pizza, läsk, soffa. Då mår man liite bättre. :-)

Bloggfantasten... Oj oj, fyllt 14 ännu??

http://lso.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Eija

31 juli 2008 17:05

Hehe, jaa det kostar verkligen att ligga på topp :P
Läsken o soffan har det blitt, men ingen pizza, blev riktig mat ist :D Som jag inte behövde laga ;)
Så nu känns det betydligt bättre, var till tvättstugan nyss också *hehe*

 
Paula

Paula

31 juli 2008 17:09

Sedär, inte illa. *impad*

http://lso.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se