Liten, söt, ond...

Alla inlägg under juli 2008

Av Paula - 29 juli 2008 09:55

Aaaah, solen gassar idag igen. Och jag har redan suttit på balkongen och läst en timme och solat. :-)


Idag tror jag det blir långprommis med Saga in till stan och glo på lite folk, kanske unna sig en mjukglass. :-) (nog för att dom är inte lika god som uppe i gve... Suck).


Näpp, jag tänker då inte sitta framför datorn iaf.


*gone*

ANNONS
Av Paula - 28 juli 2008 20:53

Nu har jag äntligen rengjort akvariet... Har väl dragit på det sisådär 1 månad. *skäms*

Stackars fiskarna fick använda fenorna och skrapa glaset för att se ut... Nåja, nu är det rent. Och inte en endaste ål råkades jag dräpa. (R.I.P Pål-ål) He he.


Annars har jag vart hos Bror T och druckit lite kaffe, har ju inte sett han sen... Julas... Ja ja, nu ses vi säkert inte förrän till julen igen. Fick se bilder på hans flickvän också. :-) Lattjo.

Söt tjej var det.


Sen har jag och Sagis (och en miljard norrmän) vart på Biltema. Shoppade lite styrservotätning, tops och en jorgubbswunderbaum, så nu går det lätt att svänga med Forrrden igen, och så luktar det gott i den! Vem behöver Bosse Bildoktorn när man kan ha en Paula?? *ler*


Just det, har ju vart ute och sprungit också. Blev ca 7 km, med barnvagnen. Saga sov så gott. På väg tillbaka mötte jag en manlig joggare, han fick ett sånt leende när han såg mig, och så ropade han när han passerade: Alla sätt är ju bra! :-)

Och det är sant, alla sätt att röra sig är bra sätt.

Och min nyttiga vegetariska vecka går jättebra... Det enda jag tänker på är PIZZA. *morr* Tänk, en flottig pizza med ännu flottigare salami på. Sluuuurrrrp.

Sen kan man tänka på alla ziljoner kalorier, och då är man inte så sugen mer. Ha ha.


Nää, ska gå och äta en tomat eller nåt. Nästan lika gott. *ljuger*

PoK.

ANNONS
Av Paula - 28 juli 2008 10:34

Vågen var inge snäll mot mig idag... Dumma vågen!! *sträcker ut tungan*

Nåja, hade ju ändå tänkt köra en nyttig vegetarisk vecka denna vecka då min mage la in en protest mot att äta grillat kött varje dag...

Så nu till frukost blev det fiberhavregrynsgröt med blåbär på. Och nu sippar jag på kaffet.

Och jaaaaa, jag vet att jag är bloggberoende, jag sitter alltid här med mitt kaffe.


Denna vecka kan jag ju springa hur ofta jag vill också, dock med barnvagn, men det "ger ju mer"... *pust*

Vill man vara fin, får man lida pin.


***


I övrigt så känner jag att jag börjar kunna Millencolins nya skiva nu. He he. Till och med Jennifer har börjat försöka sjunga med i dom snabba texterna. Duktig kicka. :-)


Ska snart börja packa i ordning deras grejer. Sommarumgänget är slut nu, nu ska dom till deras pappa.


***

Jag vill ha en ny telefon!!! Är så sugen på den där W980... Så snygg, så fin, så perfekt för jag... *drömmer* Men den hade nog inte kommit ut ännu. Men en sån SKA JAG HA!!


G´morrn.


Av Paula - 27 juli 2008 20:24

Ser jag ut som en:

  • Toffel?
  • Dörrmatta?
  • Knullkompis?
  • Dum blondin? (vissa likheter finns ju, men inte ett ord...)

Jag börjar banne mig misstänka att jag har nåt av orden tatuerad i pannan, om inte alla... *suuuuuuck*

Min dag har vart allt annat än lysande, och till råga på allt så börjar ett spöke från förr höra av sig, även fast jag klargjort att jag är inte intresserad... FFS, lägg ner!! Jag är INTE intresserad. Jag vill inte vara din kompis efter det sättet jag blev dissad på. Tyvärr. Gaaah.

Och nog fattar jag att din "girlfriend" inte var så mycket att hänga i julgranen eftersom du helt plötsligt ringer, skickar sms och skriver på msn... Ja må vara blond, men jag är inte tappad i golvet. *host*

 Jag kan vara snäll och låna ut mitt fiskespö så att du kan fara ut och fiska efter en ny "tjej-att-mysa-med-när-du-har-tid".

Men jag lovar ingen fångst... För med mina drag får man bara upp rikspuckon som behandlar en som dom ovanstående orden...

Dags att byta fiskedrag kanske...


Fan vilka lama liknelser. Suck. Men är man en dum blondin så varför inte...


Vad sugen jag blev på att fiska på riktigt nu, efter alltså fisk man kan ha nytta av och äta upp. *ler* Har ju inte fiskat på ett helt år...

Av Paula - 27 juli 2008 12:18

Till mig och Leen. Vi är Pärlor!! :-)

Av Paula - 27 juli 2008 08:49

Såååå LESS.


*censur*


Snälla, låt mig va...

Jag sänker inte mina krav. Tyvärr.


Gå och stör nån annan.

Av Paula - 26 juli 2008 15:33

Jo för sjutton. Vi har redan vart på playan i några timmar idag. Übermamman Paula fraktade ner hela flocken, tältet, vagnen, och diverse handdukar och tjofräs. Och där var det bulla, saft, sol, bad och musik som gällde som vanligt. *myspys*


Och nu har vi kommit hem, ungarna är duschade och fräscha. Tvättmaskinen är på. En laddning barnmat är stoppad i burkar och själv har jag hunnit duscha med. *klappar mig själv på axeln* Duktig kicka. Höhö.


Nu sitter jag och väntar på att strandraggaren Saga ska vakna från sin powernapl, sen ska vi åka på affäret och shoppa loss lite lördagsgodis. Har jag riktigt tur kanske jag hittar nåt gott från affären som jag kan slänga på grillen. :-)

Börjar bli riktigt hungrig...


Ha en nice lördag. PoK.

Av Paula - 26 juli 2008 09:09

Minns "den gamla goda tiden" då frukost bestod av kaffe, macka och tidningen vid köksbordet. Ha ha ha. Nuförtiden är man hi-tech och läser tidningen på nätet.... *asg* Men annars är allt nästan samma, dock är man lite orolig över att spilla kaffe på datorn, men men, den börjar ju vara gammal den med. ;)


Jag sitter och funderar vad man ska hitt på idag. Playan hade som vart nice, men jag vet inte om jag vill riskera bränna kidsen i solen. Helst när man har Saga. Förra gången vart hon lite småröd på kinderna och benen, och ändå var hon i sitt tält. Problematiskt det där. Nåja, får trösta med att nästa sommar är hon stora tjejen ju och då kan man smörja in henne också med solskyddsfaktor 3000. *ler*

Som att det hjälper.

Nää, tror nog att vi bara ska vara ute på gården. Frakta ut filtar, tältet och chilla där istället.


Sen måste vi ju åka och handla också... Lördagskarra och blöjor. :-)


Fan vilket trist inlägg, sorry, ska sluta nu. *host*Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se