Liten, söt, ond...

Alla inlägg under juli 2008

Av Paula - 22 juli 2008 17:24

Var trafikstockning i min hall nyss... Saga i sin 8-hjuling, Jennifer på kickbiken och Frida kör lära-gå-bilen... Jiiiisses. Dom kör som dårar, och jag tror nog att Saga är värst. *ler* Hon skrattar som en galning och springer efter sina systrar. Ha ha. Tur bänken med akvariet står som ett farthinder i hallen, annars hade det gått alldeles för fort. :-)


Har annars roat ungarna med att göra potatistryck idag, fick dom att sitta still ett tag iaf. Tills saga hade sovit klart. Och nu har vi käkat lite middag, och nu ska vi sätta igång och städa. Lika bra att göra det en dag som denna. Hörde ju att det skulle bli soligt imorrn. *längtar*


I övrigt kan jag säga, att jag har mina krav, och om inte dom blir uppfyllda, så är det väl upp till mig att ta mina beslut efter det. Så enkelt är det, och jag står för det. Sen om folk må tycka att jag gör fel är ju helt upp till dom. Men jag har rätt till min egen åsikt och till att leva mitt liv efter det. Lika väl som alla andra har rätt att leva som dom själv vill. Punkt.

ANNONS
Av Paula - 22 juli 2008 13:45

Ifall ni inte visste, så regnar det idag... *ironi på hög nivå* Och kaxig som jag är så utmanade jag vädergudarna och begav mig ut på en joggingtur. (Mommo var i krokarna, så jag bad henne vakta flocken en stund...)

Efter ca 5 km och 28 minuter återvände ett stycke dränkt Paula hem igen... *skrattar* Och idag var det inte frågan om man skulle hoppa över vattenpölarna, det var mer en fråga om man skulle välja 1 dm djupt vatten, eller 2 dm djupt vatten att springa i.

Jag gillar när det är lite mera sport att vara ute. He he.

Det var skönt. :-)


Nåt som däremot inte är skönt är att ha 2 stycken obstinata ungar med för mycket energi... Just nu ligger Saga och sover, och Frida lever om så in i h-vete... Har sagt åt henne 3 miljarder gånger att vara tyst, men hon lyssnar inte, så nu är hon förpassad till mitt rum som ligger så långt borta från saga som möjligt. *suck*


Hoppas verkligen på bättre väder snart så ungarna kan vara ute.

ANNONS
Av Paula - 22 juli 2008 09:48

Har sovit som en kratta inatt. Vaknat typ 3 miljarder gånger... *suuuck* Även om huvudet var fullt med trevliga tankar så var det svårt att vänja sig med det faktum att Saga låg och sov i ett helt annat rum. Vaknade och lyssnade hela tiden. Och på morgonen låg jag vaken på grund av att jag hörde grannens dotter grina, trodde så att det var Saga...

Klockan 7, så hörde jag Saga, och då var hon inte ledsen heller... Näädå, jag hörde lite tjo och sen ett härligt skratt från hennes rum. Så hon sket fullständigt i att hon vaknade ensam. *suck* Där fick man för att man nojjade halva natten och knappt sov. *ler*


Ja ja, nästa natt sover jag nog...


Nu sitter jag och väntar på att mitt kaffe ska droppa klart... Huvudet fullt i funderingar... *ler*Av Paula - 21 juli 2008 17:57

Regn, var visserligen skönt att sova när det smattrade mot rutan, men varför blir man så trött och grinig av regn?


Stök, håller på att ställa lägenheten i ordning efter helgens jobbande... Och Mommo har satt saker på helt fel ställen... Stekpannorna ska vara LÄNGST NER!! *ler* Snacka om att det är irri när saker ligger knasigt. *skyller på vädret*


Sexbrist, behöver nog inte säga desto mer om det... *suuuuuuck*


Annars är det rätt lugnt... Daaaah, typ, eller nåt. *host*

Av Paula - 20 juli 2008 14:05

Det bev ca 11 kilometer idag. Nästan hela vägen till karlsvik och tillbaka. Gick bra, fick lite ont under foten i slutet, och nu värker det, månntro om det är skorna som börjar bli dåliga?? Men det var skönt att komma ut och springa, även om det var lite varmt för min smak. Och så fick jag nå flygfä i halsen så det blev en hostatack mitt i allt, tur ingen såg. *asg*

Insåg också att Millencolin är himla nice att lyssna på när man springer.


Såå, nu har man endorfinrusch i kroppen, och sånt gillar jag.

Det kan behövas för att orka kvällens jobb.


Njää, om man skulle leta sig nå ätbart innan jobbet. Måste nog fylla på energidepåerna igen, även om jag åt lunch efter joggandet.


Tjing tjing.

Av Paula - 20 juli 2008 09:32

Jaha, då är det söndag. Lovade ju lite pics från igår... Här kommer dom. :-)

Gillar Fridas blick på den sista bilden. *ler* Hon ser lite suspekt ut.


Jobbet igår gick bra... Var rätt kul att stå och lyssna på folk som pratade finska, utan att dom hade en aning om att jag förstod... Ha ha. Var ett "gäng" som förmodligen var ute efter att snatta, då den äldsta av dom försökte locka mig därifrån, men jag stod lugnt kvar och tittade in hela gänget. Då sa han på finska till sitt sällskap: Äh, ingen idé, vi kommer tillbaka hit imorrn igen...

Hade SÅN lust att önska dom välkommen åter på finska. Ha ha, men lika bra man inte röjer sig. He he.

Sen kunde jag inte motstå lusten att följa med på pråmen en sväng. Så det var fort hem och svida om och dra till Malin. Och sen ut med packet. :-)

Sen satt vi på pråmen, Jag, Malin, Linda och Bror. *ler*

Skötsam som jag är drack jag bara en cola ute. Det var så skönt att vara nykter, och faktiskt himla kul. *chock*

X var ute och cruisade med sin vaxade plåtburk, haha, det fanns nån som ville moona åt han, men jag börnade fort förbi och avvärjde den faran. *asg*

Klockan 2.30 så spatserade jag till Forrrden igen och åkte hem, via bergviken för att släppa av brors kompis, och sen hem till skrubben, som numera är möblerad som mitt sovrum. :-)

Det funkade bra att sova där, hur mysigt som helst. Sen att morgonsolen lyser in och jag vaknade tidigt, klibbig av svett är ju en annan femma. Tur jag gillar värme. Ha ha.


Nu ska jag snart ut och springa. :-) Tjing tjong!

Av Paula - 19 juli 2008 12:00

Johoo, då var man här igen...


Idag är det lördag, saturday, lauantai, eller som vi säger, godisdagen. Vilket innebär att det ska snaskas en massa karra ikväll. Eller ja, kidsen ska tugga godis, jag ska jobba ikväll. *suuuck* Nää, det blir säkert lattjo.

Vi har vart ute på en cykeltur idag. Och plockat lite blommor. Jättefina blommor, en megastor bukett som nu förgyller min balkong.

Har tagit lite bilder också med brors digitalkamera, tänkte föra över dom till datorn, men insåg att min kabel passar inte i hans hi-tech-mojäng. *muttrar* Nåja, bilder kommer nån annan dag.


Annars har jag lite huvudvärk, är jättekvav och äcklig luft ute, säkert därför. Brukar få sån där lågtryckshuvudvärk på somrarna...


Funderar för övrigt att ta med hörselproppar nästa gång jag går på toa så man får en lugn stund... Följande diskussion utspelade sig idag när jag gick på dass innan vi skulle ut och cykla: (Frida var den som försökte prata ihjäl mig)

-Mamma, är du på toa?

-Mmm...

-Mamma, pinkar du?

-Mmmm...

-Vill du va ifred?

-Mmm... *djuuup suck*

-Därför du stängt dörren?

-Jo, det är därför jag stängt dörren, för att jag vill va ifred när jag pinkar.

-Jag vet mamma.

-Är du färdig nu mamma?

-Jo, jag är färdig nu... *suck*


Alltså, hädanefter blir det hörselproppar på vid varje dassbesök. *asg* Shit vad hon surrar... Munnen går i ett alltså.


Näpp, om man skulle krubba lite lunch eller så. Tjing.Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se