Liten, söt, ond...

Alla inlägg under juli 2008

Av Paula - 15 juli 2008 18:52

Stod i köket och fixade lite och lyssnade samtidigt på barnen som satt i soffan och kollade bolibompa. Jennifer hade sin kompis Sosso över.

Lystrade ordentligt när jag hörde jennifer fråga:

J - Hur blev du så brun? (Sosso är mörkhyad)

S- Det bara är så, hela min familj är ju så.

J- Men alltså, kom du hit i flygplan eller??

S- Ja, det är väl klart!


Sen fortsatte dom kolla tv. *ler* Alltså, barn är bara för härliga!! Nu är dom ute på gården och ritar med gatukritorna. :-)

ANNONS
Av Paula - 15 juli 2008 08:59

God morgon.

Sitter här och dricker lite kaffe och knaprar hårdbröd, bra för mina tangenter... Ha ha. Jag är pigg och utvilad. Somnade i tid, och fick väl en välbehövliga 8 timmar.

Mina storbarn är INTE pigga. Hörde att dom hade haft sena kvällar hos deras pappa, och igår somnade dom inte förrän just efter 23... Och jag väckte dom just efter 8. Så nu är dom supertrötta och ligger under varsin filt i soffan. Men då kanske dom somnar i tid ikväll. Hoppas jag. :-)


Vaknade faktiskt före mina egna barn, av att grannens barn skrek och sprang runt i lägenheten under. *ler* Det var skönt att ligga i sin egna säng och tänka på att mina barn låg snällt och sov. :-)


Får se vad vi ska hitta på idag. Tror jag ska på jakt efter bets och konsoller... 

ANNONS
Av Paula - 14 juli 2008 18:07

Barnen är här. Och vi har redan hunnit vara ute i 2 omgångar på gården. Blev också en lite prommis med radiostyrda bilen.

Tyckte Jennifer hade vuxit på längden. :-) Och aptiten hennes var tillbaka då hon bad om påfyllning av middagen 2 ggr!! *chock*

I övrigt har stortjejen vart väldigt kramig, hoppade till och med upp i famnen på mig nyss. *ler* *lycklig*

Och Frida är lika charmig som vanligt. Nu sitter hon och tokäter frukt. (lite brist av den varan hos deras pappa). En banan har slunkit ner, och nu äter hon äpple.


Skönt att ha dom hemma. :-)

Annars vill jag amputera min tumme, den gör ont. Aj aj.

Av Paula - 14 juli 2008 10:06

Verkligen jätteskönt.

Jag var ute på balkongen nyss, och sandpapprade kanterna på hyllorna jag sågat till. Och varför sandpapprar man? Vet ni det? Jo, för att man inte ska få stickor... Stickor är inte skönt.

Detta vet jag, för att jag testade alldeles nyss.

Sandpapprade i godan ro när jag helt plötsligt kände AJ SÅ IN I...!!! Tittade ner på min tumme där det gjorde ont som F-N. Och DÄR under tumnageln, sticker det ut en jättestor-enorm-mega-sticka. AJAJ!!

Tänkte att jaja, jag drar väl ut den, den satte väl fast sig bara liiite.

FEL!!

2-3 mm hade den jäveln åkt in under tumnageln.

Ska jag berätta hur obekvämt det var?? JÄTTEOBEKVÄMT!!

Nu förstår jag varför det är en tortyrmetod att slå in kilar under naglarna på folk... Det gör ont, ifall ni undrar.


Nåja, cool som jag är så sandpapprade jag vidare, dammet gjorde att blodet inte syntes. *host*


Nu är iaf hyllorna klara för att betsas. Dom ska betsas vita, sen ska jag shoppa smideshyllkonsoller och skruva upp dom på väggen. Nice. Sen är "skrubben" klar. Kommer bli skitsnyggt med vitbetsade trähyllor mot dom olivgröna väggarna. *nöjd*

Sen får jag se om jag flyttar in dit.


Var dig själv. Alla andra är redan upptagna. -Oscar Wilde

Av Paula - 13 juli 2008 22:37

Hujja, känns i kroppen att man hållit igång hela dagen. *gäsp*

Har idag flyttat byggt om Sagas spjälsäng, så nu ligger hon i läget längst ner. En nackdel dock, man nådde inte ner för att ge henne pussen på pannan som hon alltid ska få. Så nu får hon den innan jag lägger ner henne.

Stora tjejen börjar hon bli. :-)


Idag insåg hon att lära-gå-stolen var inget att ha. Att hålla mamma i händerna och gå var mycket bättre, för mamma fastnar inte i trösklarna, vilket innebär att hon tar in sig i alla rum med mammas hjälp. Satte ner henne i stolen ändå, och då började hon sparka konstigt med ena benet, och jag insåg att hon försöker ju klättra upp från stolen. Och om hon börjar försöka klättra, då var det bara att sänka ner sängen på en gång.


Snart kommer hon att promenera helt på egen hand tror jag, så ivrig som hon är.


Nu ska jag göra nåt som behövs. Jag ska rensa mobilen. Alla onödiga nummer ska väck. Bort med gammalt skit.


Imorgon kommer stortjejerna hem, så skönt. :-)

Av Paula - 13 juli 2008 14:04

När man kan vara ute och springa istället?? *asg*


Hade en sån där 10-poängs runda. *njuter* Totalt vindstilla, inte så många folk ute, och tempot var så perfekt så jag hade kunnat springa säkert en 2 mil. Och ändå hade jag barnvagnen, det som brukar vara så tungt annars. Men inte idag. *ler*

Joggade till "bänken", måste ha ett mål att springa till, annars ger jag upp på en gång. Ha ha. "Bänken" finns alldeles bredvid E4:an, efter strandpromenaden. Tror det är en 3 km dit. Sen vände jag, knöt skosnöret som farit upp, och just då kom en jättegammal farbror på en herrcykel och stannade bredvid mig. Han tittade på mig och sa: Är det inte tungt med barnvagnen??

- Jo, det är tungt, men idag har jag ju ingen motvind, så det hade kunnat vara värre.

Sen begav jag mig hemåt igen, i samma perfekta tempo. :-)


Och Saga, hon sov så skönt i vagnen.

Näpp, nu blir det dusch och lite mellis som gäller.Av Paula - 13 juli 2008 12:29

Fick ett ovanligt samtal när jag var som tröttast idag på morgonen.

- Hur räknar man ut vinklar? Alltså bla bla bla hypotenusan bla bla bla mattetermer bla bla bla, hur gör man??

- Alltså hur ska jag veta det? Och jag är inte intresserad av att veta heller, det finns enklare sätt att gå till väga...


Det hela handlade om ett räcke till en bro. *ler*

Mitt tips var: Mät och såga. Enkelt och bra. Tror dock inte att tipset användes... Jag vet nog hur det går.


Annars då.

Mucho tankar i huvet för tillfället. Vad ska jag göra?? Har inte en aning.


Annars då 2.

Ja, tror jag ska fara ut och springa lite idag. Skaffa lite endrofiner i kroppen.


Annars då 3.

Njä, det var inget annat... Ha ha.

Av Paula - 12 juli 2008 20:15

Oj, det känns i kroppen att man vart ute flera timmar idag. Blev som sagt långprommis in till city idag. Fick sällskap av bror på vägen in. Gick på stan och kollade efter hyllkonsoller, i smide, och svarta, som jag tänkte ha till hyllorna jag sågat ur i skrubben. Tänkte att Clas Ohlsson borde ju ha, för dom har ju allt möjligt. Och jo, dom hade EN modell, och den var ful som stryk. En 3-åring kan ju böja till finare järnbitar... *besviken*

Nåja, får leta vidare.

Sen blev det en kopp kaffe i solen och sen en prommis hem igen. Sammanlagt 8 kilometer, och då unnade jag mig ett skrovmål idag till middag. Det tyckte jag att jag var värd.

Sur som fan var jag, av olika anledningar... Skulle äta med A och hans pappa, men dom är ju segast i världshistorien, så det var nära att jag fick äta ensam... *svär*

Alltså, jag vet inte om jag är onormal eller nåt. Men jag är av den åsikten att ska man handla nåt, så går man in på affären, tar det man ska ha, betalar skiten och åker därifrån... Man behöver inte pilla och titta på varenda jävla pryl som finns. *host* Nåja, jag slapp iaf äta ensam... Det tackar vi för. Men jag betalade min egen mat, för jag var så SUR för att dom var så sena. Så jag bjöd mig själv på middag. Tack jag.


Och nu ikväll har jag dammsugit, för jag har haft balkongdörren öppen hela dagen, och in har det flygit stora "pollen-bollar", ser ut som att hela lägenheten blivit invaderad av stora dammråttor. Tror det är pollen från asparna på parkeringen.


Nää, nu blir det soffa resten av kvällen. Tjing.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se