Liten, söt, ond...

Alla inlägg under juli 2008

Av Paula - 12 juli 2008 11:14

Shit vad jag har sovit gott. Och länge. :-)

Det behövdes.

Sen att jag hade en supernice dröm om en doktor gjorde ju inte saken sämre. *fniss* Mera sånt tack. ;)


Vad händer idag då? Jag och stumpis ska på långprommis, och eventuellt krubba en glass inne i city. Beror på hur vädret ter sig när vi prommar. Men bror snackade om en kulglass igår, och jag blev som himla sugen på en sån. *slurrp*


Har annars tänkt en massa på sistone, och kommit fram till en hel del också.

Ganska bra grejer också.

Den som väntar på något gott... *ler*


Jag bloggar, alltså finns jag.

ANNONS
Av Paula - 11 juli 2008 23:33

Hoppas att ni hade en bra fredag. Bättre än min iaf.


Godnatt.

ANNONS
Av Paula - 11 juli 2008 18:52

Jag är så förbannat uttråkad just nu så jag avlider snart.


Nää, ska ta ett stycke bäääbis och ett stycke vagn och masa ut oss på prommis. Blir fan galen av att sitta hemma hela dagarna... O andra sidan kändes det vemodigt att fylla i sista pappret till fk, och på frågan: "tänker du begära ut mer föräldrapenning" kryssa i rutan NEJ.

Men men, jag har vart mest hemma sen september förra året, det börjar krypa i kroppen nu. Och inte så lite heller...


Som sagt, ut på prommis ska jag nu.

Av Paula - 11 juli 2008 10:29

Det blir tvätta sängkläder nu. Har legat och sovit med Sagis en stund i sängen efter frukost. Men hon sov oväntat lite, och det hade sinförklaring i att hon låg i en blöt pöl... *sucka*

Nåja, det är ju mitt fel, säkert jag som satt blöjan snett eller nåt.

Det är ju smart av henne att pinka i min säng, och inte i sin egen. Ha ha.


Tur att hon är så söt så hon kommer undan med allt.


Och igår var hon i köket och snattade plastpåsar ur kökslådan, så då blev det att ta fram en gardinstång och köra ner genom alla lådhandtag, så nu får hon inte upp lådorna. *flinar*


Nä, om man skulle ta tag i tvätten då, och koka lite kaffe så man piggnar till. Och tack ska ni ha för alla gratulationer!! Känns väldigt overkligt. Har redan skickat in ansökan till csn också. :-) Tänk, lilla fjuttiga jag på LTU. *ryser*

Av Paula - 10 juli 2008 17:03

Jiiiiises!!


JAG KOM IN PÅ HÖGSKOLAN!!!!


Oj vad jäkla nervös jag blev nu, sitter som ett asplöv... *skakis*

Svarade JA på antagningsbrevet på en gång.

Blev antagen för mina Högskoleprovspoäng, och det var 34 personer som blev antagna i den gruppen.


Oh fyy, nu sprutar det tårar här... *glad*

Av Paula - 10 juli 2008 13:29

Varför finns PMS? Det är banne mig inte rättvist. Det är inte kul att vara sur och mucka gräl med halva planeten bara för att mensen är på g. Och det är säkerligen inte kul för dom som man muckar gräl med heller. *suck*

Jag fattar inte varför... Inte nog med att man ska stå ut med 9 månaders graviditetshormoner när man är på tjocken, man ska dessutom vara sur var fjärde vecka när man inte är på tjocken. Pest eller Kolera...


Jag är alltså 75% bra och 25% outhärdlig bitch... Kan fatta att ingen vill ha den kombinationen... Som att ha en bil med 25% rost, jättekul... Inget att sträva efter.


Nää, fy apa.


Nu ska jag ta mina jävla hormoner och gå och baka kanelbullar.

Av Paula - 9 juli 2008 21:37

En låt som får mig att må bra, och samtidigt vilja träna. Perfekt låt att springa till. :-)


Sen att dom har grymma kroppar gör ju inte saken sämre. *vill också*

Av Paula - 9 juli 2008 17:04

Jeeees. Har precis avnjutit en smarrig middag. Bjöd in Bror som provsmakare, och han tyckte det var gott, så det är ju nice.


Lagade till lite kyckling, och i vanliga fall så äter jag alltid ris till kyckling (allt annat är straffbart) men nöden har ingen lag. Och idag hade jag inge ris hemma. *glömsk*

Så jag testade nåt nytt.

Slängde ner 2 kycklingklubbor i en form, marinerade dom med lite BBQ-sås, tabasco, vitlök, soya och lite rödvin. Sen skalade och skivade jag ner potatisar i samma form, saltade, pepprade och hällde i lite till rödvin. ;)

Och så klickade jag lite smör över.

Och tjoff, in i ugnen i 225 grader i ca 40 minuter.

Smaskens blev det, och så serverade jag lite BBQ-sås till, och bröd. (Och varsin öl givetvis) *mätt*


Helt ok, Det måste jag göra fler gånger.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se