Liten, söt, ond...

Alla inlägg under juli 2008

Av Paula - 9 juli 2008 14:22

Ungefär så känns det. Man tror att man gör framsteg och kliver uppåt, men TJOFF så åker man tillbaka.

Det kanske är så att olikheterna är för många... Och likheterna med. För lika personligheter, men för olika liv... Eller nåt. Vilket svammel.


Litegrann som fia med knuff. Nu står jag på sidan om och tittar på ett tag, ids inte ge mig in i spelet.


Det är nog som en sa för länge sen. Du kommer aldrig hitta nån som du är nöjd med. Finns ingen som fyller dina krav. Nä, det är nog sant. Man måste hitta nån som har såna fel man kan leva med. Eller vara helt utan. Jag tar det senare alternativet.

Av Paula - 9 juli 2008 10:48

Fick precis en uppmaning att skriva som det var.

Angående inlägget nedan där det stod att jag var elak...


Så nu gör jag det, även om jag riskerar att bli anklagad för förtal osv...

Jag skrev att jag var elak. Och det var jag. Jag kallade han för FET och FLÄCKIG och att jag skämdes över hur han såg ut, och detta sa jag med hög röst på parkeringen utanför honom... (tydligen gick nån bekant förbi, men det såg inte jag...)

Och jag ångrar som sagt att jag sa det, det var onödigt.

Jag tänker inte förklara varför jag sa så.


Och då fick jag tillbaka det där med min hängmage... Och det förtjänade jag. Men men. Nu räcker det. Funderar på att sluta blogga helt. Ids inte hålla på.

Av Paula - 9 juli 2008 10:23

Uj jisses vad jag har legat och vridit mig inatt... *suck* Somnade inte förrän klockan 3, var ju föga intressant att ligga och vända sig till höger och vänster i över 2 timmar. Och nu är jag aptrött. Inte alls kul. *muttrar*

Och så måste jag åka och handla... *gnällig*

Hade ju glömt köpa hem välling, så Sagis fick äta gröt på morgonen, men det gick ner det med.


OCH INGE KAFFE KAN JAG KOKA HELLER, FÖR JAG HAR INGEN MJÖLK!!!

He he he. Misär med andra ord.


Tänk om man var typ snorrik och kunde beställa fram limon till porten så man kunde bara gå ut och sätta sig och glida iväg till affären. Iofs, då skulle man inte behöva gå på affären, men jag skulle göra det iaf. Hittills står det VÄLLING, MJÖLK, och FRUKTPURE på listan som ska shoppas. (förväntar mig att intresseklubben antecknar flitigt).


Njähh, om man skulle klä sig lite, sitter här sprittsprångande... Eller inte, ERA PERVS. Haha. Shit så trött jag är...

Av Paula - 8 juli 2008 20:27

Sagis har suttit och toklekt med sina pryls ikväll.

Sen hade vi lite kvällsmys i soffan. Hon tänkte nog äta upp mig, men jag gav henne gröt istället. *ler*


Hon är verkligen hur underbar som helst. :-)

Av Paula - 8 juli 2008 17:44

Jag har vart elak idag. Har sagt saker som inte behövdes sägas... Riktigt elaka saker. Men men. Jag fick lika mycket, om än värre tillbaka. Inget att bry sig om.

Klart att jag tog åt mig, men som sagt. Jag har inte råd med 50 000 så att jag kan operera mig till en platt-utan-hängande-hud-och-sprickor-mage... Jag har fött 3 barn, och genomgått 1 akut kejsarnitt, och en blindtarmsoperation, så jag kan leva med det. Min mage är mitt stora komplex... Och nån gång kanske jag får råd att fixa den, då träning inte hjälper eftersom kejsarsnittet skar sönder en väsentlig muskel. Eller, visst hjälper träning, men jag kan aldrig få en platt mage utan hänghud utan operation.


Men som sagt, jag hade inte behövt vara elak, och jag ångrar det.


Men jag är inte riktigt mig själv just nu. Mycket pga att jag ringde och ville prata med mina stortjejer igår, och ingen av dom ville prata med mig i telefon, det gjorde ont i mitt mammahjärta. Riktigt ont. Man ställer sig riktigt konstiga frågor i ett sånt läge: Betyder jag inget? Är L deras nya Mamma? Ska jag backa undan totalt och låta dom bli en familj med mamma-pappa-barn??

 Jag har aldrig någonsin vart utan dom så länge som nu, och nu är det 6 dagar kvar innan jag får se dom...


Hoppas att dagarna går fort. Ska beställa lite hobbyprylar på nätet och så ska vi göra egna kylskåpsmagneter av cernitlera sen. :-) Det kommer bli superskoj.


Nää, om man skulle leta lite mat i kylen.


Av Paula - 6 juli 2008 00:16

Nåt man inte ska göra: Se skräckis ensam på natten... *ryser* Paula kommer att sova med lamporna tända och tv:n på, och ett öga öppet. Såg Andra Sidan med Calista Flockhart, och joo, den var läskig... Dum som jag är försökte jag gömma mig bakom kudden några gånger också. Hjälpte ju föga.


Jobbet gick nice idag. Och för en gångs skull vart det lite action också, som slutade med att polisen tog hand om ett gäng, och jag fick massa beröm av min kollega. *stolt* Och min "lärling" som jag hade med mig fick vara med på action med. Ganska så skoj. Är för övrigt jättenöjd med min lärling också. Så kul att ha med sig nån som visar intresse och engagemang. Ska berätta åt chefen att han hittat en fin medarbetare. Imorgon ska vi köra lite "learning by doing", så han ska få sköta det mesta själv med stöd från mig. Det blir nog bra, verkar vara en smart grabb. *nöjd*


För övrigt så tycker jag att det börjar bli lite onödiga kommentarer på bloggen. Har ni inget vettigt att komma med, så ge fan i att kommentera. Tror mig dock veta vars det kommer ifrån. Men men...


Nää, nu ska jag lägga mig i soffan, och se tv tills jag somnar.

Av Paula - 5 juli 2008 13:41

Jopp, jag överlevde gårdagen, även om jag kom fram till att det ändå slank ner inte mindre än 3 tequila i pråmbaren... He he, gott gotti gott gott. Och för att jag drack upp min "partybudget" så var det bara att dra av sig klackiskorna och traska hem dom 4 kilometrarna. Men, jag hittade en 20-lapp efter vägen, så jag tjänade ju på det. *asg* Kom hem just när klockan slog 3, kall och frusen. Men sånt som händer.


Och nu har jag precis cyklat fram och tillbaks till M och hämtat min väska med min livsviktiga necessär. Så då fick man 50 minuters motion också, inte helt fel. Är inte bakis för fem öre, trots mängden alkohol. Skumt, men bra.


OM 2 timmar är det jobb som gäller. Chefen ringde igår och sa att jag skulle få en ny "kille", chefen är generös. *asg* Det blir nog skoj att få chefa över en ny kille hela helgen.Chefen tyckte att jag är ju van att alltid bestämma över karlar, så det är ju som inga problem, vet inte vad han menade. *host host*

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards