Liten, söt, ond...

Alla inlägg under juli 2008

Av Paula - 4 juli 2008 20:31

Johopp, nu är man spacklad och klar. *fniss* En och annan Heineken har ramlat ner i magen också. *raaaap*

Dagens outfit består av svarta leggings, ljus kort jeanskjol, sprillans nytt svart linne och svarta högklackade pjucks.


Till middag fixade vi brudar grillad lax, pottisar och sallad. (JA vi chixx kan grilla).


Mari har lite klänningångest... Får se hur det löser sig. He he.


Själv känner man sig som en elitgymnast med leggings på sig... Ovan som man är... Bara en "baddräkt" ovanpå och ett pannband, så hade man sett ut som en sån där friskis och svettis- instruktör från 80-talet. *asg*


Nä, nu ropar heineken på mig. Tjing tjing.

ANNONS
Av Paula - 3 juli 2008 22:00

Har som vanligt vart full rulle... Började dagen lugnt med lite slötid med Saga och A. Sen somnade vi hela flocken till surret av AC:n. Jag vaknade dock efter en tid och begav mig ut på en halvtimmes joggingtur, utan att nån märkte att jag smet ut. *flina*

Sen har dagen bestått av långprommis på minst en mil i solen, världens godaste mjukglass, lite städning, och lyxmiddag på O´learys, och ytterligare en prommis på kvällen. Och nu känns det som att man har solsting...


Imorgon blir det bussen hem och partyfest med chixxen.

ANNONS
Av Paula - 2 juli 2008 17:05

Fy apa vilken jobbig natt jag hade. Vaknade inte mindre än 5 ggr av mardrömmar, svettig och rädd. Tur man inte sov själv... Lite synd dock om min sängkamrat som jag väckte alla 5 gångerna. Och imorse kom beslutet som säkert var orsaken till alla mardrömmar... X får behålla barnen tills vidare. Bröt ihop lite imorse, men jag har hämtat mig lite. Inser att jag knappt blir hjälpt av att ligga och böla hur länge som helst. Sen bakade jag en kladdkaka till tröst. Med grädde också.


Har även hämtat M från tåget idag, och fått umgås lite med henne. Attans vad nice. Och på fredag ska det bli helkväll med brudarna. *längtar*


Idag åker jag bort från stan, för lite miljöombyte och myspys. Återkommer på fredag. PUSS.

Av Paula - 1 juli 2008 11:17

Idag tänker jag inte skriva nå inlägg.

Idag ska jag njuta av sommaren, sällskapet och ha semester.


Häv er ut i solen ni med. :-)

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se