Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2008

LSO/ Men HELVETE!!

Av Paula - 28 augusti 2008 20:20

Ursäkta svordomen... Men LIIIITE irri. Hade hunnit skriva ett halvlångt inlägg och så försvann det... *muttrar* Sen jag installerade skrivaren igår, så har den tydligen lagt in en massa extraskit på datorn. Jag har enorma problem med att få fram det där "sträcket" så man kan skriva... Istället får jag upp ett jävla kryss som vill klippa ut hela tiden. SLUUUUTA MED DET!!


Jag vet att det inte hjälper att svära åt datorn, men men... Jag vill gärna tro det ibland.

Måste nog avinstallera hela skiten och ta den avancerade inställningen så man kan välja bort allt SKIT den vill installera. *muttrar ännu mer*


I övrigt är jag trött som en kamel. Har fått utskrivet nå värstingspiller mot värken i handen, och jaaaa. Kan säga så här: Wohooooo, vad groggy och trött jag blev, visserligen gör handen lite ont ännu, men nu har jag kul under tiden... *asg*

Läkaren ringde igår och meddelade att reumaprovet var negativt, vilket är positivt. :-)

Så förhoppningsvis är det ju inte det. Men vad det är kan dom inte säga. Får helt enkelt invänta röntgen. Och under tiden fick jag nåt annat än ipren att roa mig med. Fick utskrivet både alvedon och dexofen, och dexofen... Ja, jisses vad groggy jag blev av den nu. *zombie*


Annars funderar jag på en ikea-tripp till veckan som kommer. Jag ska handla hela bilen full med Barnspärrar!!! Alla lådor, skåp, tv-bänken osv, ska spärras... Hon är ju ändå mitt tredje barn, och jag har inte haft en barnspärr nånstans ännu, men hon är helt fenomenal när det gäller att inte lyssna. Om jag tar bort henne från tv-bänken, då kryper hon till datakablarna, och tvärtom. Tror jag ska köpa såna kompostgaller och stängsla in datahörnan... Blir som en omvänd barnhage då, blir en mammahage. *asg* Och jag har säkert plockat bort henne ca 2 ziljoner ggr från jennifer och fridas rum där hon är och äter papper... Och nuförtiden har jag INGET på vardagsrumsbordet. Bara fjärrarna, på mitten, som hon just inte når. :-) Det är charmigt, och jobbigt som fan. Och nu ikväll kom hon på att man kan ju försöka göra inbrott i vitrinskåpet också, för där finns PAPPER!! Tjaaaa, månntro om hon kommer ta jobb som dokumentförstörare när hon blir stor? *ler* Hon verkar ju gilla det.


Just det, Saga fyller ju för övrigt år om 1,5 månad. Måste börja spåna på nån fiffig present. En låda papper kanske? Ha ha, fan så lamt.

Näää, nu ska jag säla ner mig i soffan.

PoK.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Eija

28 augusti 2008 21:20

*ASG* sorry.. kunde inte låta bli... *s* såå jävla härligt inlägg, vilken inlevelse, känns verkligen som att jag var där o såg det live ;)
Så nu sitter man med ett brett flin :P

Tack för ett gott skratt :D ;)

 
Paula

Paula

29 augusti 2008 08:28

Ha ha, tack. Var ju lite småirri och lite hög... Får skylla på det. ;)
Vassego.

http://lso.bloggagratis.se

 
Ingen bild

haroxåhandont

29 augusti 2008 10:36

ramlade för 3!! år sen tog emot mig med handen,utslitna ledband i handleden,iomed detta alltid en molande värk samt upplever handen som halvt obrukbar,kan va så för dig oxå,en handled e ju nåt som aldrig får vila,kan ju även vara musarm så mycket som du bloggar :-)

 
Paula

Paula

29 augusti 2008 10:43

Ha ha ha, musarm!! *asg* Är fel hand isånafall, är den vänstra som gör ont, och har ingen mus heller. (inte till datorn iaf...) Haha. Är knogleden till pefingret som är svullen och värker hela tiden, så det är inte handleden.
Tror inte att jag ramlat på den heller...
Men du, ska vi knapra smärtstillande ihop?? Haha. Nä så lamt...

http://lso.bloggagratis.se

 
Ingen bild

E

Tisdag 25 sept 21:57

Haha, jag dööör :D

Sorry, men jag "hittade" igen dessa gamla... <3

Paula

Lördag 29 sept 12:39

:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Av Paula - Fredag 7 sept 00:22

Har varit till doktorn idag. (Ja eller igår). En ren glädje! En doktor som jag träffat på via mitt jobb för något år sedan och som jag fick en sån otroligt fin kontakt med. Och nu träffade jag honom som min doktor, vilken lycka. Vissa personer är...

Av Paula - Onsdag 5 sept 00:47


Nu orkar jag inte gräla mer. Jag får gilla läget. Sitta still i båten och se vad som händer. Jag vet att grunden till allt detta är att mannen ska åka bort och jobba, och det känns som att han lämnar mig. Medan jag blir ensam med allt ansvar. Då vill...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se