Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2008

LSO/ Men HELVETE!!

Av Paula - 28 augusti 2008 20:20

Ursäkta svordomen... Men LIIIITE irri. Hade hunnit skriva ett halvlångt inlägg och så försvann det... *muttrar* Sen jag installerade skrivaren igår, så har den tydligen lagt in en massa extraskit på datorn. Jag har enorma problem med att få fram det där "sträcket" så man kan skriva... Istället får jag upp ett jävla kryss som vill klippa ut hela tiden. SLUUUUTA MED DET!!


Jag vet att det inte hjälper att svära åt datorn, men men... Jag vill gärna tro det ibland.

Måste nog avinstallera hela skiten och ta den avancerade inställningen så man kan välja bort allt SKIT den vill installera. *muttrar ännu mer*


I övrigt är jag trött som en kamel. Har fått utskrivet nå värstingspiller mot värken i handen, och jaaaa. Kan säga så här: Wohooooo, vad groggy och trött jag blev, visserligen gör handen lite ont ännu, men nu har jag kul under tiden... *asg*

Läkaren ringde igår och meddelade att reumaprovet var negativt, vilket är positivt. :-)

Så förhoppningsvis är det ju inte det. Men vad det är kan dom inte säga. Får helt enkelt invänta röntgen. Och under tiden fick jag nåt annat än ipren att roa mig med. Fick utskrivet både alvedon och dexofen, och dexofen... Ja, jisses vad groggy jag blev av den nu. *zombie*


Annars funderar jag på en ikea-tripp till veckan som kommer. Jag ska handla hela bilen full med Barnspärrar!!! Alla lådor, skåp, tv-bänken osv, ska spärras... Hon är ju ändå mitt tredje barn, och jag har inte haft en barnspärr nånstans ännu, men hon är helt fenomenal när det gäller att inte lyssna. Om jag tar bort henne från tv-bänken, då kryper hon till datakablarna, och tvärtom. Tror jag ska köpa såna kompostgaller och stängsla in datahörnan... Blir som en omvänd barnhage då, blir en mammahage. *asg* Och jag har säkert plockat bort henne ca 2 ziljoner ggr från jennifer och fridas rum där hon är och äter papper... Och nuförtiden har jag INGET på vardagsrumsbordet. Bara fjärrarna, på mitten, som hon just inte når. :-) Det är charmigt, och jobbigt som fan. Och nu ikväll kom hon på att man kan ju försöka göra inbrott i vitrinskåpet också, för där finns PAPPER!! Tjaaaa, månntro om hon kommer ta jobb som dokumentförstörare när hon blir stor? *ler* Hon verkar ju gilla det.


Just det, Saga fyller ju för övrigt år om 1,5 månad. Måste börja spåna på nån fiffig present. En låda papper kanske? Ha ha, fan så lamt.

Näää, nu ska jag säla ner mig i soffan.

PoK.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Eija

28 augusti 2008 21:20

*ASG* sorry.. kunde inte låta bli... *s* såå jävla härligt inlägg, vilken inlevelse, känns verkligen som att jag var där o såg det live ;)
Så nu sitter man med ett brett flin :P

Tack för ett gott skratt :D ;)

 
Paula

Paula

29 augusti 2008 08:28

Ha ha, tack. Var ju lite småirri och lite hög... Får skylla på det. ;)
Vassego.

http://lso.bloggagratis.se

 
Ingen bild

haroxåhandont

29 augusti 2008 10:36

ramlade för 3!! år sen tog emot mig med handen,utslitna ledband i handleden,iomed detta alltid en molande värk samt upplever handen som halvt obrukbar,kan va så för dig oxå,en handled e ju nåt som aldrig får vila,kan ju även vara musarm så mycket som du bloggar :-)

 
Paula

Paula

29 augusti 2008 10:43

Ha ha ha, musarm!! *asg* Är fel hand isånafall, är den vänstra som gör ont, och har ingen mus heller. (inte till datorn iaf...) Haha. Är knogleden till pefingret som är svullen och värker hela tiden, så det är inte handleden.
Tror inte att jag ramlat på den heller...
Men du, ska vi knapra smärtstillande ihop?? Haha. Nä så lamt...

http://lso.bloggagratis.se

 
Ingen bild

E

Tisdag 25 sept 21:57

Haha, jag dööör :D

Sorry, men jag "hittade" igen dessa gamla... <3

Paula

Lördag 29 sept 12:39

:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Fredag 14 dec 07:48

Jisses vad denna graviditet har gått fort! Just nu känns det som att bebis kan komma när som helst. Mycket har hänt sen senaste blogginlägget. Jag och Maken var i en bilolycka. Fruktansvärt! Enorm smäll, efter en avåkning i snömodd rätt in i ...

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se