Liten, söt, ond...

Alla inlägg under augusti 2008

Av Paula - 25 augusti 2008 17:30

Jag har gjort 2 flugor, eller 3, på smällen idag. *ler* Har både motionerat och uträttat ärenden. Jag och Saga promenixade dom 3 km till campus, och där fixade jag mitt passerkort, jag såg inte klok ut med min risbuske till frilla, men sånt som händer. Haha.


Sen fortsatte vi till bokaffären inne i porsö-centrum. Jag hade superkul, och var en riktigt jobbig kund. *fniss*

Jag var ju ruggigt förberedd med en lista på alla böcker och priserna från nätet. Bokaffären var INTE förberedd för mig. *asg* Böckerna låg där, fint uppradade, alldeles färska. (Kan ju glömma det där med att fynda begagnat, vi ssk-studenter ska ha det nyaste...) Nåja, hursomhelst, i min iver så såg jag att han inte hade satt upp nå priser. Och denna butik var pytteliten, så när jag grävde i böckerna där, så var jag ända bara 1,5 meter från kassan där ägaren stod.

Jag undrade givetvis över priserna, och han förklarade att han inte hunnit sätta upp dom, men att priserna är dom samma som på Bokus.com.

-Ja, men jag har inte vart in på bokus.com, så hur ska jag veta då??

Ja, nä, det är klart, men om du visar boken så kan jag kolla upp priset åt dig.

Sagt och gjort, greppade första boken på listan och han kollade, (tog en himla tid), men fick till slut priset. Jag noterade att han var något dyrare än adlibris.com, men mycket billigare än dyrsidan.

Sen greppade jag nästa bok.

-Den här då, vad kostar den?

-Nää, så kan du inte göra!!

-Vadå för nåt??

-Men inte kan jag sitta och kolla böckernas pris en och en åt dig... Jag är så stressad bla bla bla, på onsdag är nog priserna uppe... det är så mycket nu... bla bla bla...

-Men lugna dig, jag är skitförberedd, men jag vill bara kolla om du är i samma prisläge som adlibris.com som är billigast.

Då kollade han till slut några till böcker åt mig och han var bara nån krona dyrare än adlibris så vi gjorde affär. :-)

Han köpte 2 av mina gamla komvuxböcker för 200 (skönt bli av med dom) och jag köpte 2 böcker av han för 598, men betalade då bara 398. En bra affär tycker jag.

Och när hans lilla stress lagt sig så vart han riktigt trevlig, surrade lite med Saga också, som för övrigt rev ner minst en bok i affären...

Jag tyckte lite synd om han som fick in en pain-in-the-ass kund som mig in i affären. Ha ha. Men dit går jag nog fler gånger.


På promenaden hem blev Saga jättetrött...

Och ja, hon sover så... *ler* Jobbigt att följa med på skolan. Till slut välte jag ner henne på rygg, och hon sov vidare dom 3 km hem.


När vi kom hem blev det middag, och då var hon pigg och glad igen. PoK.


Av Paula - 25 augusti 2008 13:22

Tur som fan att man är ekonomisk av sig. Sitter och kollar upp min studentlitteratur till dom 2 första kurserna som kickar igång i september.

10 böcker för ca 3000+.

Billigt och bra, inte.

Hur som helst. Fick för nån vecka sen ett brev från en sajt som säljer böcker och dom hade min lista på studentlitteratur och dom hade en massa rabatt åt mig... *host*

Kollade först priserna på dom flesta böcker på adlibris.com, sen kollade jag in denna andra sidan. Och jajks!! Alla böcker var mellan 50-100 kronor dyrare på den andra sidan, även med min superfräna rabatt...

Hoppas verkligen att ingen går på den bluffen och beställer därifrån!!

Jag ska bege mig ut på campus och sen gå på Begis, affären med begagnad studentlitteratur. Och kolla vad som kan fyndas där.

Resten ska jag handla på Adlibris.com. Sådeså. *arg*


Men nu blir det lite kaffe.

PoK.


Av Paula - 24 augusti 2008 21:55

V.I.P, Väldigt Intelligent Paula... Ha ha. Nä, det var inte det jag skulle skriva... Nog för att det stämmer... *host*


Jag har beställt VISITKORT!! Bättre sent än aldrig... Tror det är en form av tidig 30-års kris, jag vill bli cool som fan. *asg*

Så nu måste jag skrapa ihop 250 "vänner" att ge bort dessa kort till. På dom står mitt namn, adress och bloggen givetvis. :-)

Har jag tur kan jag kränga iväg 10 av dom iaf. Ha ha.


Dom kostade 71 kronor, det tyckte jag att jag kunde lägga på min coolhet. Hi hi hi. Guuu vad jag är störd. Men jag snålade ihop på frakten och tog det långsammaste alternativet. Så dom kommer om 3 veckor... Månntro om det är cykelbud från kina?? Moahaaaha.


Puss på er.

Av Paula - 24 augusti 2008 18:33

Joo, har int haft tid att sitta och blogga, ingen lust heller för den delen. Händer som inte så mycket coolt i mitt liv just nu. Bara same old shit. :-)


Storungarna har precis åkt. Vi var ute på gården när deras pappa körde in med bilen. Fick 2 olika reaktioner. Jennifer studsade upp från sandlådan och tjoade: Jag ska åka hem nu!

Och Fridas mungipor åkte ner till marken och hon började gråta... Men det gick fort över. Amanda var som vanligt och kramades och ville veta när hennes bästis skulle komma tillbaka. Gulligt.


Bror har vart och lagat lasagne hos oss idag, det var smaskens. En tanke slog mig dock. Kan man äta en hel form med lasagne, bara för att det är så gott?? Jag menar, ryms det så mycket i magen, eller skulle man explodera?? Är det nån som testat?? Är som sugen på att prova nån gång, det är ju så sjuuukt gott. Men men, jag antar att man skulle hamna i "jag har ätit 7 portioner julbord-koma"... Ha ha. Bara 4 månader kvar till julafton idag.


Frida kom in imorse i badrummet när jag skulle kamma mig.

Hon sa: Vad fin du är mamma, grattis!

Jag sa: Tack, men vad menar du med grattis??

Hon sa: Ja, grattis!!

Jag fattade som vanligt inget alls... *ler* Hon har nog ett eget universum hon lever i den flickan.


Ja, plikten kallar. Ska lägga mig på soffan. :-)

PoK.

Av Paula - 23 augusti 2008 20:01

Mmm, är nog inte så länge kvar så promenerar hon omkring helt utan stöd. *ryser* Vart tog min bebis vägen?? Hon som vägde 2444 gram nyss?? *snyft*

Fan att dom ska växa upp... Vill inte.


Nä, dags att natta flocken. Dom är rena och nybadade allihop. :-)

PoK.

Av Paula - 23 augusti 2008 17:28

Vi har ätit tacos ikväll. Och Saga fick sitta vid bordet och smaka på en massa kul. Slank ner lite tomat, gurka och sallad. Hennes min när hon satte in en bit salladsblad i munnen var riktigt kul. *skrattar*

Efteråt låg det en halv middag under bordet, minst. :-)

Men gott var det, riktigt gott!!


Och nu frossar vi i godis. Mums.


PoK.

Av Paula - 22 augusti 2008 21:23

Känsliga läsare får skylla sig själv... *ler*


Dom 2 blygdläpparna pratade med varandra.

Den ena klagade: Faaaaaan, jag är så less...  korv och sås, korv och sås, heeela dagarna...

Den andra tröstade: Men lugn, imorgon är det ju fredag... Då brukar det ju bli tunga!!

He he he, ja, låg nivå på humorn som vanligt.... *asg*


PoK.

Kul
Av Paula - 22 augusti 2008 17:17

Var bara tvungen... Detta är nostalgi!! *ler fånigt*

Tror jag utan tvekan lyssnat några miljoner gånger på denna låt. Bror påminde ju om denna via radion idag. He he.


Lyssna och njut!!

PoK.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards