Liten, söt, ond...

Alla inlägg under augusti 2008

Av Paula - 22 augusti 2008 11:36

 *studsar* Jag har fått en sån pilatesboll. Grå historia, ganska stor. Har bytt ut min datastol mot den, så jag har suttit på den ett antal timmar nu i några dagar.

Summa: Träningsvärk i vader och stjärt.

Alltså måste den ju vara effektiv. *ler*

Med andra ord så kommer jag få en himla läcker stjärt!! *asg*


Och så är det rätt kul, mitt i allt kan man ju studsa som en dåre... Detta är ännu roligare om man kör msn och webcamera, så ser dom en paula som studsar upp och ner, upp och ner... Ha ha. *lättroad*


Ja ja, annars håller jag på och fixar här hemma. Har städat i min tvättstuga, (ja, jag har en egen), och nu tvättar jag sängkläder och ska byta rent i min säng. Mys mys. Har rengjort micron också. Så nu ser man att det är en micro. Moahaha.

Kaffe dricker jag också, därför jag är så hyperpigg. Hi hi hi.

En nackdel med studsbollen dock. Det är jäkla svårt att pricka bokstäverna när man studsar upp och ner. *boing boing*


PoK.  

Av Paula - 22 augusti 2008 08:56

Idag var inte som alla andra dagar... P3:s morgonpass ringde mitt i blöjbytet och helt plötsligt var man med på radio. *asg*

Tack bror för att hela sverige fick höra mig fnissa som en fjooortis. *skrattar* Men tack för den fina hälsningen! Det var lite rörande nu när jag hört på reprisen.


Och direkt så rasade in en massa sms i min mobil om att folk hörde mig på radion. *host host*

M från Laholm ringde. Visste inte ens att han bodde där, eller nåt. Har inte surrat med han på några år, det var skitkul! Men lite förvånad blev man. :-)

Han för övrigt har precis gått ut från universitetet, så grattis till han.


Nu blir det frukost.

PoK.

Av Paula - 21 augusti 2008 23:41

Jahaja, så vart man utmanad av Nina.


Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare och gör en lista av deras namn... Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1, Jag har diskmani. Jag kan inte gå och sova om jag vet att det finns disk i köket, och jag diskar säkert 3-4 ggr per dag. Kanske lika att söka jobb som diskmaskin?? Ha ha.


2, Jag kan inte fiska utan ångest. Eller, jag kan ju fiska, men jag vill nog helst inte få fisk, för jag får himla dåligt samvete om jag måste döda den, så löjligt blödig... Men jag gillar att fiska, för avkopplingens skull.


3, Jag sjunger i bilen. HÖGT. Ibland oroar jag mig att folk på gatan ska höra mig vrålandes i min bil, men på E4:an är det lugnt, där vrålar jag på för full hals. Hellre högt än bra. haha.


4, Jag räknar när jag springer. Om det går tungt i vissa partier när jag är ute och springer så räknar jag mina löpsteg. 1-2-3-4-1-2-3-4-1-2-3-4... osv. Tills det går lättare igen, då lyssnar jag på musiken igen. Räkningen gör att jag tvingar mig själv att fortsätta med löpstegen även om man hellre skulle avlida på fläcken. *ler* Fan vad jag saknar att springa!!


5, Mitt kyrkohat. Jag pallar inte av att gå in i en kyrka. Jag mår alltså FYSISKT dåligt och kroppen vill krypa ur skinnet och ta sig därifrån. Mycket har nog att göra med att det finns oftast en präst i kyrkan, och det är nog mer präster jag inte tål... Och det i sin tur har sin förklaring med att en präst sa till en 9-årig flicka som just förlorat sin Pappa att gud ville nog ha Pappa däruppe. Och så blev den lilla flickan ateist.


6, Jag brukar sitta sent på kvällarna och kolla på Ultimate Fighting på tv4-sport, bara för att dom ha SÅÅÅÅÅ snygga kroppar. *dreggel* Och hur gammal var jag nu då? 14?? *host* Våga vägra bete dig vuxen!! *asg*



Jag utmanar vidare.

Spook.

Anna.

Nongkai.


Nu blir det bingen... :-)

PoK.


Av Paula - 21 augusti 2008 16:46

Alltså, testade göra en ny variant på äppelpaj, och den blev SJUUUKT god!!


Det är en smulpaj, och här är receptet:

100g smör

2 dl vetemjöl

Rör ihop till en smulig röra.


2 äpplen i klyftor

2 dl blåbär (ca)

2 msk socker

riven kokos

Sätt äppelklyftorna i botten på en pajform häll sedan på blåbären. Strö en matsked socker över och häll sedan på smulröran. Strö en till matsked socker på och garnera med riven kokos.


In i mitten på ugnen i 225 grader i 20minuter. Smarrigt.

Givetvis med vaniljsås till, men den var god utan med.


PoK.


Av Paula - 21 augusti 2008 14:40

Jo, har idag varit på nån välkomstgrej på en timme i skolan. Och har nu bestämt att strunta i resten tills själva läsningen kommer igång. Det är ju därför jag sökt dit, för att läsa och lära mig nåt. När väl kursen kommit igång klarnar nog resten. :-)


Har idag hittat mitt kursschema (tack A för hjälpen), och insåg att man har ju häcken rätt full periodvis, men det blir nog bra. Måste bara fixa en skrivare så man kan skriva ut det där schemat.


Annars har jag och Sagis vart på långprommis idag, passade på när det inte regnade. Var skönt att få komma ut och få rensa huvudet lite. Och så var vi på konsum och hämtade ut paketet med kläder som kommit från H&M. Så kul!! Nu är alla nya kläder i tvättmaskinen.

Nu behöver Saga en ny overall och lite tjockare mössa och vantar, sen är det nog klart inför hösten och vintern. :-) Just det, nya skor kanske också.


Sen ringde telefonen också, och jag fick höra: Detta passar dig nog som handen i handsken... Det var himla kul att höra. *ler* Får väl se vad som händer härnäst. *tacksam*


PoK.

Av Paula - 20 augusti 2008 22:23

Ikväll har jag haft min nedförsbacke... *ler*

Fick ett telefonsamtal idag när jag låg på soffan som innebar en ruggigt trevlig händelse idag.

Har ikväll fått pyssla med precis det som jag saknat i över 1 år!! *lycka*

Hoppas bara att dom var nöjda och att jag blir en i gänget. Om inte annat så fick jag göra nåt roligt i ett par timmar. :-)


Tack bror för vakten.


PoK.

Av Paula - 20 augusti 2008 14:43

Jahapp. Då har man vart första dagen på universitetet och skrivit in sig. Så nu kanske man kan kalla sig student??


Första timmen, när vi hade välkomsttjofräs i Aulan, det var intressant, och spännande. Men sen rådde total KAOS.

Phösarna våra trodde dom skulle ta hand om ca 25 pers, vi var 80. Schemana räckte inte, klassrummet räckte inte, vattnet räckte inte, syret tog slut... Ja, bättre lycka nästa gång. Nånstans i förklaringen om häften som kostade 420 istället för lösa biljetter som skulle kosta 810 slog min hjärna av.

Massa info om nollningen, noll info om själva studierna... Kanske så det ska va, vad vet jag.


Efter över 3 timmar utan vare sig kisspaus eller fikapaus så fick jag nog. Frågade phösarna helt sonika om jag var tvungen att vara där... Fick svaret: Nej, du har ju skrivit in dig nu, det var ju det som var ett måste.

Så då åkte jag hem och ÅT. Höll på att svälta ihjäl.

Dom andra gick nån rundvandring på campus, men jag antar att jag hinner gå runt där nog under mina 3 år.

Och nu sitter jag här, och har inte en aning om VAD jag ska göra dom här 2 första veckorna... Jag ska iaf gå en timme imorgon, men sen vet jag inte.

Som sagt, noll koll. Och jag var inte den enda som var totalt förvirrad.


Ja ja, det kanske klarnar... Och dom flesta i gruppen verkade vara född -87, så man kände sig rätt ute och passé... Ha ha. Men det var rätt kul att höra att dom ansåg sig ha livserfarenhet efter att ha låtit det gå 1 år mellan gymnasiet och högskolan. *host*


Och nu, jag sitter än och är totalt väck i huvudet... Det är som att inget däruppe kopplar. Ah, det kanske är detta Ipren-knaprande som gör att jag känner mig som en gammal mossa. Ja ja, ska ju bara äta dom en vecka... 6 dagar kvar då. Ha ha, det blir bra.


PoK.

Av Paula - 19 augusti 2008 17:05

Hujja, inte alls bra just nu.


Har vart till läkaren idag... Har skjutit på det i nån månad då jag själv misstänkte vad det kunde vara. Men, nu sa Dr att han också misstänkte det. Jag har mest troligt fått ledgångsreumatism.

Det känns ju jättekul med tanke på min ålder. *ledsen*

Frågade Dr rakt ut om det var dags att gå och gräva ner sig och dö... Men han tyckte att: Äh, ibland har du ont, ibland har du mindre ont.

Så det blev blodprover och remiss till röntgen. (Är min vänsterhand som inte samarbetar så bra alltid).


Men däremot trodde han inte att min onda fot hade reumatiska problem, där var det istället ett av "bandtjofräsarna" (kommer inte ihåg termen) som var inflammerade. Summa: Springförbud i MINST 1,5 månad...

Frågade Dr: Men nu är det väl dags att gå och självdö??

Dr: Nä, du kan ju simma istället för att springa...


Och vidare rådde han mig att köpa nya springskor sen... Ja visst. Vänta ska jag bajsa ut några tusen först...

Men först och främst ska jag knapra Ipren, maxdos i minst en vecka... Ja.


Suck suck suck.... Varför?? Jag tränar, jag äter hyfsat bra... Och detta är tacken. Fy satan vad bitter och ledsen jag är nu. Ok att jag inte kan använda handen alltid, men när jag inte ens får springa... *gråter*

Och tänk om det blir värre fort?? Jag hade för 6 månader sen inga problem, och nu har jag ont varje dag, och ibland kan jag inte böja på fingrarna. Om ytterligare ett halvår kanske det är ännu värre... *jätterädd*


Det räcker nu.. Klarar inte mer motgångar...



Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards