Liten, söt, ond...

Alla inlägg under augusti 2008

Av Paula - 19 augusti 2008 10:19

Har nu flera ggr fått frågan vad jag ska göra med Saga nu när jag börjar högskolan.


Om ni nu är INTRESSERADE, så träd fram med era namn. Jag börjar vara svårt less på att jag i stort sett måste försvara mig och mina val. Jag ska börja HÖGSKOLA, jag ska skaffa mig en UTBILDNING och förhoppningsvis ett yrke och ett jobb. Det är inte så att jag ska börja knarka och gå på gatan...

Jag lever ENSAM, jag har ingen karl som försörjer mig och jag går inte på bidrag. Jag tar hand om mina barn så mycket jag kan och får, och för mina stora barn som bor hos sin pappa betalar jag underhåll. Allt enligt reglerna.

Jag har under graviditeten läst in en kurs på komvux för att ens bli behörig till utbildningen jag sökt. Och anledningen till varför jag VÄLJER att börja högskola nu är för att jag vill kunna försörja mig och mina barn samt att kanske kunna i framtiden ha en liten slant över också när månaden är slut.

Jag är jävligt stolt över att jag ens tog mig in på högskolan, och jag är jävligt stolt över att jag vågar ta detta steg.


Och ni som nu undrar vad jag ska göra med Saga, vad tror ni egentligen??

Saga är 10 månader nu, och dom dagarna jag MÅSTE vara på skolan så har min mamma lovat att ställa upp som barnvakt. Under SEPTEMBER, kommer jag vara tvungen att pussla med barnvakt, men sen ska som sagt Sagas Pappa vara hemma med henne. Och sen ska hon skolas in på dagis, och då kommer hon att vara 1 år och 2 månader.

Om ni nu har några som helst invändningar mot detta, så träd fram tack, och säg med klara ord vad jag skulle ha gjort istället.

Jag bemöter gärna kritik och invändningar, men då ska ni banne mig inte vara anonyma.


Jag anser att jag GÖR MITT BÄSTA, och visserligen kommer det att vara 3 tuffa år, men sen vänder det. Jag är villig att ta 3 tuffa år för att sen ha ett bättre liv och ett jobb som jag förhoppningsvis kommer att trivas superbra med och en lång karriär inom yrket jag valt.


Punkt.

Av Paula - 19 augusti 2008 07:37

Jag är jättepigg. Inte. Saga väckte mig just innan 7. *gäsp* Ska gå och vila sen när hon ska sova sin "efter-frukost-lur".


Det går bra i mitt akvarium, inga av nykmlingarna har blivit trakasserade och uppätna, och salladen har dom lämnat ifred. *fniss* Jennifer kommer bli glad när hon kommer på fredag, nu har hon ju 2 nya malar att döpa. Får se vad det blir denna gång. Brödet dog ju, och Pricken hänger i ännu, han ser lite svullen ut, men han lever. B2 trodde han kanske hade svalt en sten och led av svår förstoppning. *asg* Ja vad vet man. (Alltså, ni ser vilket misärliv man har, klockan är innan 8 och jag skriver ett inlägg om mina fiskar... helt normalt... eller hur var det nu...) Ha ha.


LENA!! Du hade namnsdag igår!! (ser jag nu... lite sent...) Grattis!! Bättre sent än aldrig... *flina*


Idag blir det sitta inne och häcka. Ser att det regnar lika mycket som igår. Sa det blir innemys hela dagen. Kanske ska baka nåt?? Iofs ska jag iväg till läkaren sen, men det är inte förrän på em. Jo jo.


Tänk, imorgon blir jag Paula-Student. Coolt. Skrämmande. Kommer jag kunna sova alls inatt? Förmodligen inte... Kostar att ligga på topp.


PoK.

Av Paula - 18 augusti 2008 20:13

Jag har ju inte bloggat nåt idag... Man skulle kunna tro att jag har ett liv... Höhö.


Nä, så kul är det inte. Jag har faktiskt vart supertrött idag. Åkte iväg klockan 6 på morgonen och hämtade Saga, min kropp ville inte kliva upp den tiden. Så dagen har varit i ett komatillstånd pga tröttheten.

Sen har vi vart på bvc och mätt och vägt Saga, hon växer och utvecklas precis som hon ska. Idag har hon vart lite crazy och håller på ställer sig upp, går efter möblerna, och ramlar och slår sig. Hjälmen på hela tiden som gäller nu.


Har även sökt ett nytt extrajobb idag, håller tummsen för det.

Det pga jobbryktena som jag hörde var sanna, fick dom bekräftade idag... *suck* Nåja, det löser sig, sa han som sket i vasken...


Lånade 2 filmer av Bror idag, tror dock inte jag orkar se en enda av dom, blir nog lägga sig i badet och slappna av och sen sova.


PoK.

Av Paula - 17 augusti 2008 23:11

He he he, jag som är så fucking perfekt har klantat mig ikväll. Kom hem från jobbet och skulle hänga bort uniformen och hittar då jobbets telefon i fickan. *suck*

Måste åka och lämna tillbaka den imorrn.

Det är en trådlös telefon, och av nån konstig anledning så stod det "söker basenhet" på den när jag kom hem... Vadå, är ju bara sisådär 4 km från mig till basenheten... Dålig täckning. Ha ha. Tror den räcker 100 meter. *host*

Stängde av den så den slipper söka basenheten hela natten. Ha ha.


Hände inte nåt spännande på jobbet. Ja förutom en liten askkoppsbrand som jag hällde vatten i.


Har sån där trevlig träningsvärk från cyklingen idag. Mysigt, känns att man lever.

Nu är det krama kudden som gäller. G´natt.


PoK.

Av Paula - 17 augusti 2008 14:46

För er som är himla intresserade kan jag upplysa om att jag sitter och äter hårdbröd med kaviar och smörgåsgurka, och dricker kaffe till. Min mellis innan jobbet.

Var på 2-mils cykeltur, och insåg att motvind och uppförsbacke är en jävla misär. *pust* Men nu känns det skönt i benen.


Har vart och shoppat fiskar också. Till mitt akvarium. Trodde ju att malen var död, när den helt plötsligt började simma igen. Men hon på affären trodde att den kanske bara hade vart i en svacka, men jag köpte 2 nya malar bara för att. 4 fantomtetror köpte jag också, och en levande växt, blir kul att se hur det går, har bara haft plastväxter i tanken än. Med min tur så tror väl fiskjävlarna att det är en sallad och äter upp den... He he.


Ja ja, nu är det uppladdning inför jobbet som gäller.


PoK.

Av Paula - 17 augusti 2008 10:49

Mmm, är nyvaken, himla skönt. Sitter och tuggar i mig frukost. Tänkte mig en motionssväng idag, och funderar på vilket sätt, springa, inlines eller cykel?? Får se vad det blir.


Fick höra lite jobbiga jobbrelaterade rykten igår, och det var väl mindre kul... Var rätt nere igårkväll. Usch. Vill inte att det ska bli så, men vi får se.

Fick träffa coolaste "vaktvovven".

Qeno, 14 veckor gammal schäfervalp försökte mörda kontorets jättefarliga dammsugare... *ler*

Han var så söt!! Vill ha!! Jag hade lätt kunnat strunta i mitt skift och bara kela med honom ju. *lycka*


Nä, tror jag ska åka och pumpa däcken på cykeln och sen köra en 2-milare på den, då slipper fötterna bli så trötta innan kvällen jobb. Man går ju i 6 timmar, så man vill inte vara trött i fötterna redan innan passet.


PoK.

Av Paula - 16 augusti 2008 13:39

Om man har en lattjo inställning, så brukar det mesta kännas ganska ok.


Testar:

Jag bor i en lägenhet, men jag har en grön balkongmatta, det är nästan som en egen gräsmatta.

Jag är ensam, men jag kan gå omkring i slapparkläder och peta näsan utan att nån ser.

Jag måste jobba ikväll, men i gengäld kan jag säkert störa lite kunder och skvallra och få betalt.


Funkar ju rätt bra. *ler*


Gammal lördagsfräckis som är bra ännu: (känsliga varnas)

Varför uppfann Gud underlivssvamp?

För att kvinnor också skulle få känna hur det är att leva med en irriterande fitta.


Ha ha ha, gillar den starkt. Men ursäkta det vulgära F-ordet... *host*

Gillar inte alls det ordet... Finns bättre alternativ, tex:

Mufflan,

Muffen,

Musen,

Murran,

Vagina och slida är inte heller så kul... *asg*

Jisses vad det spårade ur här. Ha ha. Är nog lite trött. Ska kramas med soffan ett tag.


PoK.

Av Paula - 16 augusti 2008 11:53

Huh, nu har man precis ätit lite pizza, eller rätt mycket pizza för nu är jag supermätt. *matkoma*

Fick åka till en helt annan del av stan för att hitta ett place som öppnar före 12. Ha ha. Men lika bra att äta ordentligt nu så hinner man smälta maten innan man ska ut och jobba.


Hade skoj igår. Blev lite party och utgång med M och S. Dansade hur mycket som helst, och var alldeles lagom med folk. :-)

Men hur som helst. En kul kväll helt enkelt.


Nu blir det lite vila innan man ska orka fara och jobba kvällen. Ska bli kul att jobba faktiskt, är ett tag sen sist. 


PoK.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards