Liten, söt, ond...

Alla inlägg under augusti 2008

Av Paula - 9 augusti 2008 10:09

Härmed ber jag om ursäkt för allt jag skrivit på bloggen om en viss person.


Dom saker som jag hittat och som jag ber om ursäkt för är följande:

  • Och trots att det finns en person som påstår sig bry sig, så finns det ingen tid att ringa och kolla hur jag mår... Ahja. FUAH.

    Ibland får jag såna tankar att tänk om man skulle sluta bry sig om morgondagen och bara leva för nuet... Åka och shoppa järnet på kredit (som vissa andra), och strunta fullkomligt i att det ska betalas ändå. Då kanske jag också skulle vara upptagen hela dagarna.

    (080807)
  • Annars har jag funderat en massa, och kommit fram till inget alls... *suck* Jag vet bara att jag behöver inte detta. Önskar att man kunde bli kall, inte känna nåt. Det skulle vara bra. Jag kommer ändå att vara ensam hela livet, så då behöver man inga känslor... FUAH.

    Ja ja. These last 2 years is just a crappy time in my life... Dags att spotta i nävarna och ta nya tag. (080808)

  • För att vara en kille som inte har tid, och en kille som jobbar så har han tydligen massa tid att hänga på min blogg... Välbetalda skattepengar... *ironi*

    Nåja, hädanefter krävs godkännande från mig innan jag publicerar kommentarer. Då vissa lama jävla idioter gör allt för att förpesta mitt liv. Även fast han inte har tid dvs.

    FUCK U ASSHOLE!! (080808)


Detta är grejerna som jag hittat och som jag  nu offentligt ber om ursäkt för. Personen som är omtalad (utan namn) är inte sån igentligen. Han är inget asshole och han bryr sig igentligen. Det är jag. Det är mitt fel. Jag är för känslig, och för krävande, och jag bestämmer allt.


Hädanefter kommer denna person inte att nämnas längre i min blogg. Oavsett vad jag skriver så kan ni vara säkra på att det är inte om honom det handlar. Jag säger som Nongkai, jag släpper nu. NU släpper jag honom. Men som sagt, jag vill inte bråka, och absolut inte i min blogg, som ändå är mitt forum där jag kan skriva mina tankar och känslor. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, hädanefter kan DU vara lugn för att inte vara omtalad i min blogg. Inte ett enda ord ska dedikeras dig mer.

Jag önskar dig allt gott i livet, men jag är inte HON. Jag hoppas att du nån gång finner lyckan och att du mår bra.


Jag ber om ursäkt. Vill inte bråka.


*Och ännu krävs mitt godkännande innan kommentarer publiceras.*


PoK.


Av Paula - 9 augusti 2008 08:44

Hujja... Har sovit typ 4 timmar inatt. Somnade inte förrän halv 4 inatt, även fast jag var trött, låg och tänkte en massa. Är ju föga hjälpsamt den tiden på natten. *gäääsp*

Bli absolut sängen igen när Saga ska sova.


Horoskopet för Tvillingarna idag: 

Oförskyllt hamnar du i vissa trassligheter. Men oroa dig inte. Du behöver inte vidta några särskilda åtgärder. De här olägenheterna kommer att försvinna lika snabbt sdom de uppstod. Istället väntar dig en angenäm överraskning. (Hämtat HÄR.)


Känns ju liite bättre även om jag föga tror på horoskop. :-)
Nä, kan ju inte sitta här och gäspa.

Gomorrn på er.

PoK.

Av Paula - 8 augusti 2008 20:56

Lägger allt bråk bakom mig, eller undan, eller vars som helst...


Tänkte berätta om Lilla Saga som har massa bråttom att lära sig nya saker. La henne att sova nu, och hon började gråta hejdlöst efter en stund, gick då in, och där STÅR lilla prinsessan i sängen, och gråter, antagligen för att hon inte vågade sätta sig ner igen, eller kom kanske inte ihåg hur. *ler* Hon hade lite panik. Stackaren.

Hon har verkligen blivit haj på en massa saker bara på nån dag. *suck*

Hon är inte min lilla bebis längre...


Ha en bra fredag.

PoK.

Av Paula - 8 augusti 2008 17:38

För att vara en kille som inte har tid, och en kille som jobbar så har han tydligen massa tid att hänga på min blogg... Välbetalda skattepengar... *ironi*


Nåja, hädanefter krävs godkännande från mig innan jag publicerar kommentarer. Då vissa lama jävla idioter gör allt för att förpesta mitt liv. Även fast han inte har tid dvs.


FUCK U ASSHOLE!!

Av Paula - 8 augusti 2008 17:07

Jag och Malin med ett stycke J-E i bakgrunden... :-)

Jag och Malin och ett stycke J-E i bakgrunden. :-)

Mina jättefarliga bröder... He he.

Mina beskyddare. *älskar*


En plastbror med flickvän, och Mika, the man!

En plastbror med flickvän, och Mika, mysmannen. :-)


Ja som sagt, hade vart kul om jag hade vart med lite mer på den festen. Ha ha.


PoK.

Av Paula - 8 augusti 2008 14:14

Spännande dag idag. :-)

Saga har KRYPIT!! (heter det så? Krypt kanske?) Ja, hur som helst. Mitt i allt så hajade hon detta med 4-hjulsdriften och kröp en meter, minst. *stoltast*

Visserligen på mattan, där hon tydligen hade bra med grepp för knäna, men ändå. :-)

Så nu börjar det hända grejer!! Så kul! (Påminn mig om hur kul jag tyckte detta var om ca 2 månader när hon vänder hela lägenheten upp och ner på 2 sek...) Hi hi.


Annars, har vi vart på långprommis. Och återigen kom skyfallet Arne och dränkte mig... *suck* Nåja, nu är man torr, ren och varm igen. Men regnet bekom mig inte, jag gick med ett leende på läpparna och tänkte på sms-et jag fick just innan jag gick ut. Jag vet inte, men just då behövde jag piggas upp, och sms-et kom som på beställning. :-)

Visserligen kom det en hel del tårar, men det var bara utav glädje, och lättnad till viss del. Så skönt att äntligen få veta att allt var ok.

(Och du, ingen fara, du kan höra av dig när du vill, jag är inte sur... bara litegrann, men det kan du nog tåla. Hi hi. ;))

Tack så mycket hursomhelst för dom varma orden.


Nu ska jag dricka kaffe och se OS-invigning.

PoK.


Av Paula - 8 augusti 2008 08:27

08-orna har en egen dag, den är idag, ifall ni har missat det.


Saga har blivit stor tjej, hon sitter upp i sängen nuförtiden när man tar upp henne. *stolt* Och här iförrgår så ställde hon sig upp, med hjälp av stortjejernas våningssäng, men annars helt själv. Sen drattade hon ner på rumpan rätt fort igen, men snart spatserar hon nog omkring här hemma. *ler*


Idag är det invigning av OS också, får se om man ids kolla på den.


Annars har jag funderat en massa, och kommit fram till inget alls... *suck*

Jag vet bara att jag behöver inte detta. Önskar att man kunde bli kall, inte känna nåt. Det skulle vara bra. Jag kommer ändå att vara ensam hela livet, så då behöver man inga känslor... FUAH.


Ja ja. These last 2 years is just a crappy time in my life... Dags att spotta i nävarna och ta nya tag.


PoK.

Av Paula - 7 augusti 2008 20:26

Och trots att det finns en person som påstår sig bry sig, så finns det ingen tid att ringa och kolla hur jag mår... Ahja. FUAH.


Jag klarar mig ändå.


Bror var och visade upp sin Moppe, himla fin!!

Påminner om dom gamla dagarna i morjärv, med DT:n. *saknar*

Jag var stolt ägare till en Yamaha DT-93, färgen rosa/vit. *ler*

Har faktiskt ännu kvar hjälmen... Den är där i skåpet.


Ibland får jag såna tankar att tänk om man skulle sluta bry sig om morgondagen och bara leva för nuet... Åka och shoppa järnet på kredit (som vissa andra), och strunta fullkomligt i att det ska betalas ändå. Då kanske jag också skulle vara upptagen hela dagarna.

Nä, jag fortsätter snåla, jag går runt, men jag köper inga grejer som absolut inte måste köpas.


Kommer ni ihåg Arkiv X, när det gick på tv. Tänker på orden i början: Trust no one.

Nä, man ska bara lita på sig själv, ibland inte ens det.


PoK.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards