Liten, söt, ond...

Alla inlägg under september 2008

Av Paula - 19 september 2008 09:18

Jahapp, nu får man passa sig så man inte blir knivad när man går ut från lägenheten.

Läste i Nsd att en kille blivit knivhuggen, alldeles i närheten av mig... Vart är samhället på väg??

Det blir absolut ingen med kvällsprommis för mig. Inte ensam iaf. :-(


Är svårt sugen på att börja nån "knäcka benen på bovar"-kurs.

Känns inte bra att sånt händer så nära... Och så fallet med försvunna Carolin också, obehagligt.

Hoppas verkligen att hon hittas.


Ta hand om varanadra!

PoK.


Av Paula - 18 september 2008 20:11

NU tar min hjärna en paus, för resten av kvällen. För nu känns det som att jag fattar noll igen... *suuuck*


Ja ja, spela roll gummiboll...

Har ont i min fot. Tror den är svullen, känns som att jag går på en kudde. Låter ju givande. Inte.

Har vart häcken full idag. Skola med labbar på förmiddagen, referensteknink och infosök, ungefär lika kul som knyppelteknik och... Äh fan, kom inte på nåt klyftigt. *muttrar*

Efter lunch så hade vi fikaträff i kulturens hus, och då fick Saga följa med, vi satt och kom fram till att hela omvårdnadskursen var luddig. Jepp.

Sen har jag suttit och brottats med dom jävla infosöksuppgifterna hemma, men jag fattar som sagt noll. Trodde jag gjort klart allt, och gick och kollade, då var det nya frågor helt plötsligt... ????

DING DONG! Är det nån hemma??

- Nä, hjärncellerna har emigrerat till urinblåsan, och du har precis råkat kissa ut dom... *host*

Ungefär så känns det.


Däremot så kändes det äntligen som att morsan och hennes anhang började fatta vad det är jag gör idag. Morsans karl fick nämnligen kika lite i mina böcker. Och han är en vetenskapsnörd, läser alltid illustrerad vetenskap. Så han (T) kollade lite, och så var han knäpptyst, sen sa han:

T- Alltså, vad läser du igentligen till?? (han kollar i den jätteboken).

Jag- Men, till sjuksköterska.

Och så är det tyst länge....

T- Men, alltså, hur länge ska du läsa??

Jag- Ja, i 3 år.

Tyst länge igen när han bläddrar i boken...

T- Alltså, sjuksköterskor ska kunna rätt mycket.


Och där insåg dom kanske lite, att det inte är nån söndagsskola jag lallar omkring på... Tack tack.

Men lite så är det faktiskt. Min bild av sjuksköterskan har också ändrats, jag har en större respekt än innan. Då jag vet nu att det är ett hårt jobb bakom och dom ska kunna så oerhört mycket. Så om det är nån SSK som läser, FAN VAD BRA NI E!! (vet iaf en som läser). :-)


I övrigt då. Jag och Saga har vart och handlat. Pratade lite med min FD kollega, och fick höra att ALLA visste att jag bytt bolag, och att jag refererades som den stora svikaren. *asg* Ja ja, deras förlust, inte min.

Sen har jag också, ringt och skällt på com hem, och det resulterade i att jag fick en gratis månads tv-tittande. Dom har tagit för mycket betalt, och jag har flera ggr fått ringa, och betalade det högre beloppet med löfte om att nästa räkning skulle vara mindre, det var den inte. Så jag blev halvrabiat och ond...

Killen lovade att nästa månad skulle vara mindre... Ja ja, som att jag skulle tro på det. Krävde en ny räkning med rätt belopp, tydligen omöjligt för dom. Han ville jag skulle betala summan igen, och få avdrag på nästa räkning, som dom misslyckats med förr. INTE.

Jävlar vad OND jag blev då: - Så du menar att jag ska ligga ute med pengar för com hems räkning?? Som att ni skulle godta om jag sa "men nä, jag betalar mindre i några månader, så får ni mer sen", ni skulle ju göra min tv svart omedelbums... Om du menar att jag som privatperson ska ligga ute med pengar för att com hem inte KAN skicka ut en NY faktura med rätt belopp, då kan du ju glömma att jag tänker fortsätta vara kund så länge till. Hade jag struntat i att betala er pengar då hade jag fått en påminnelse, och en extra-avgift, så det är nog dags att ni kompenserar mig på nåt sätt för att jag redan fått vänta på RÄTT belopp på min räkning och fått betala mer än jag ska.

Då blev han lite spak och efter en stund så hade han makulerat hela min räkning så jag slipper den helt denna månad, och med löfte om att nästa månad ska allt stämma supernice.


Ja, jag vet att jag är en hemsk människa.

Men nu har jag gratis tv-kanaler i en månad. Hi hi.

PoK.

Av Paula - 18 september 2008 07:20

Tidig morgon, och jag sitter med kaffet. Har hela 4 pers hemma som barnvakt idag, dom kom i full styrka. Nåja, det blir nog bra.

Sen är det helg, ska skippa föreläsningen imorgon så jag slipper ha barnvakt. Kommer bli en del pluggande på kvällarna har jag en känsla av. :-)


Annars så gillar jag starkt min filosofibok. *ler* Dom som känner mig väl vet kanske att jag kan ha himla svårt att somna. Kan ibland ligga flera timmar och fundera på massa strunt.

MEN, om jag läser filosofi så tar det 20 minuter, sen sover jag. :-)

Igår försökte jag läsa ett helt kapitel, och det tog nästan en halvtimme, och jag höll på att somna med boken i handen, det har nog aldrig hänt.

Och för den skull är ju inte boken dålig. Men man tänker på så knepiga frågeställningar så hjärnan somnar. Gillar det som fan, så skönt att somna i tid. :-)


Näpp, nu blir det skola.

PoK.

Av Paula - 17 september 2008 21:04

Idag.

Var det skola på morgonen... Och såhär ser mina dagar ut på LTU.

Sen var det åka upp till bushen och hämta lillstumpan. :-)

Vi åt middag. (Tack.) Och sen åkte vi hem, Stumpan somnade i stort sett på en gång.

Idag har min "bibel" också kommit... väger över 3 kilo och ska bli min kompis nu.

Över 1000 sidor, och allt på engelska... Kan säga såhär. Har ALDRIG läst en bok på engelska, än mindre en som är så stor så man kan slå ihjäl folk med den... Ja, detta kommer att gå lysande. *host*


Nu ligger stumpan och sover, och jag ska snart följa hennes exempel.

PoK.

Av Paula - 17 september 2008 11:52

Störst, bäst och vackrast= JAG!! Eller, jag är åtminstone äldst....

Kom nämnligen idag fram tilll att jag är äldst i min grupp. Slog nästkommande med hela 17 dagar. :-)

Fick en mindre kris och undrade om jag nu skulle byta in forrrden mot en rollator... Men njähh.

Istället kom jag fram till att äldst är bäst, och JAG bestämde mig för att hädanefter bestämmer jag över hela min grupp. *asg* Dom där 17 dagarna blev viktiga... Ha ha.

Sen att jag är minst till storleken har INGEN betydelse... *host*


Idag för övrigt hade jag kunnat ligga kvar i sängen. Föreläsningen gav mig inget, förutom lite irritation och träsmak i stjärtil. Filosofi var ämnet, och eftersom jag läst nästan hela kursboken så var det inget nytt... Och föreläsaren malde på i en monotom röst i 2 timmar utan paus, så man höll på att få whiplash. När vi påpekade att han kört över kaffet med en kvart, så malde han på ytterligare en halvtimme... Bra!! *less*


Näpp, nu ska jag POPPA MUSIK och dansa runt med dammsugaren, sen blir det åka och hämta SAGIS som blivit hela 11-månader igår. :-)

Ska nog pussa på hon hur mycket som helst ikväll. Hi hi.


PoK.

Av Paula - 16 september 2008 16:01

Misär vad seg jag är nu...

Har dock gjort 2 av 3 saker som måste göras idag, bara jobbet kvar då.

Blev en joggingtur, efter mycket mental övertalning, höll nämnligen på att somna var så trött, och var inte alls sugen på att ge mig ut.

Men, dom finska obstinata generna gav sig inte, och ut begav jag mig.

Till "fram och tillbaka till bänken"-rundan. Och nu mätte jag den på nätet också, och det blev 6,9km, så min gissning på 7 km var ju himla bra. :-)

Gick himla långsamt dit, men på hemvägen fick jag nå demoner i mig och tänkte att nu jävlar skulle här kutas... Tog personbästa!!

Brukar alltid vara över 40 minuter, och med barnvagnen så tog det ju ca 43 minuter. Men idag tog det 39 minuter och 59 sekunder!! Ho ho, under 40!!

Inte illa pinkat med en värkande halvsvullen fot. Det blir 10.45 km/h. Helt ok.


Nu ska jag ta fram spackelspaden och göra mig i ordning för ett jobbpass, sen ska jag på hemvägen köpa nåt gott och avlida i soffan.

PoK.

Av Paula - 16 september 2008 12:20

He he he, fan vad vi spikade vårt seminarium idag!! Vi var gruppen som lagt ner överlägset MINST tid på förberedelse, och vi var överlägset bäst. Ha ha. Känns gott. Då kan man lägga bort Florence nu och tänka på annat.


På väg till LTU idag så hamnade jag bakom en tjej som också cyklade dit... Hon cyklade fortare än mig, sånt gillar jag ICKE. Men det är förståeligt... Hon cyklade nämnligen i kortkjol och strumpbyxor, i NOLLGRADIGT höstväder... Ja ja. Då hade jag också trampat snabbt så in i f-n. Vem vet, hon kanske hadde uppfunnit ett eluppvärmt trosskydd så hon slapp frysa om mufflan iaf... *asg* Ohoj, vad jag spårade ur...


Går raskt vidare... *host*


I övrigt så har jag precis tuggat i mig lunch, och nu är det matsmältning på schemat ett tag, sen blir det utöva fysiska aktiviteter som gäller, och på kvällen blir det ett jobbpass. Funderar på mellan simning och joggning. Tror det blir joggning då simning skulle innebära att jag måste hoja till stan och tillbaka, och det ids jag inte. Räcker med att jag måste hoja till jobbet sen.


Näpp, nu blir det ryggläge ett tag.

PoK.

Av Paula - 16 september 2008 07:14

Vem har slängt in grus i mina ögon?? Och vem har flyttat fram klockan?? Min kropp är helt övertygad om att det är mitt i natten, och jag vill SOVA!!

Fan, har inte vart såhär trött sen gymnasiet när man var tonåring och kroniskt trött i flera år... *gääääsp*


Slängde ett öga på termometern, och JAJKS, det är ju nollgradigt... Kommer ju frysa arslet av mig när jag cyklar till skolan. *huttrar*

Det blir nog hela kitet med mössa, vantar och halsduk på.

Tänk vad skönt om man hade kunnat ligga på en varm solig strand och dricka en drink istället??!!


Nä, får slurpa vidare på mitt thé istället... Det blir bra.

PoK.


Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards