Liten, söt, ond...

Alla inlägg under september 2008

Av Paula - 4 september 2008 17:33

Hittade personlighetstestet jag med. *ler* Tyckte det stämde hur bra som helst.


Din personlighetstyp:

Allvarliga och lågmälda. Söker trygghet och ett lugnt liv. Ytterst noggranna, ansvarstagande och pålitliga. God koncentrationsförmåga. Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner. Arbetar hårt och är välorganiserade. Målinriktade. När de väl bestämt sig kommer de nästan alltid att framgångsrikt slutföra sina projekt.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Företagsledare, operativa chefer, administratörer, kamrerer, banktjänstemän, poliser, detektiver, domare, advokater, läkare, tandläkare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, revisorer, elektriker, matematiklärare, maskiningenjörer, stålarbetare, tekniker.


Finns här.


Av Paula - 4 september 2008 17:09

Wohooo, jag överlevde första skolveckan... Bara 119 veckor kvar av skolan då tills man är klar. *asg*

Om man nu kan kalla denna tillvaro överlevnad. He he. Som jag sa i telefon: Vill fan inte ens se min egen dator, då jag känner att det alltid är nåt som måste fixas, eller info som ska hämtas eller skrivas ut eller...

Och på måndag börjar nästa ämne, så då blir det samma cirkus en gång till. Jipppiiiii, eller nåt.

Men samtidigt, idag, när jag skulle passa på att springa på toa på vår bensträckare, så log jag hela vägen dit och tänkte: Satan vad kul detta är!! Och det efter några timmars föreläsning om vetenskapsteori... Jättenormalt att tänka så...

Var väl kanske inte ämnet som jag tänkte just då på, men just detta att lära sig nåt helt nytt, nåt som intresserar en, och nåt som kommer att leda till att man kanske i framtiden har ett yrke som känns meningsfullt.

Det krävdes nog 8 års uppehåll från skolan att bli motiverad till att läsa vidare.


Har för övrigt träningsvärk i armarna sen simningen igår... Kostar att ligga på topp. :-)

Och förresten, redan om 4 veckor ska vi ut några dagar i verkligheten, och följa en riktig SSK i arbetet. Attans vad skoj. Synderbyn, here I come. Haha.


Annars då, ska jag nog gå och väcka lilla Saga, hon håller på att sova förbi sin egen middag. Men det är nog för att hon tog sovmorgon till 9 imorse, så allt är lite förskjutet. Mammas lilla latmask. :-)


Ha en nice torsdag därute. Jag och Saga ska ha myskväll med bad, imse vimse och lek.

PoK.


Av Paula - 3 september 2008 17:18

Ho ho, känns som att man börjar komma in i lite rutiner. Kan ju inbilla mig det iaf. Dock fick vi alla en kalldusch idag. Vi ska nämnligen in med första grupparbetet redan till nästa fredag, och det innebär att hela vår grupp ska ha läst boken om Florence, och dessutom ha skrivit ett litet arbete om hennes syn på lite stuff... Jaja, det blir säkert jättebra, även om ingen i gruppen fått tag i bokhelvetet... Känns lagom kul att hosta upp 160 kronor för EN uppgift. *vägrar* Jaja.


Annars har jag vart och simmat. Tack E för kortet. Blev 40 längder, alltså 1 km. På 32 minuter. Jag får vara glad om jag tar mig ur sängen imorgon, kände att muskler som jag inte vetat om vaknade till liv... Alltså kommer jag ha ont imorrn. Jaja.

Nu ska jag umgås med Saga.


PoK.

Av Paula - 2 september 2008 20:45

Fyyy röven så tragiskt föräldramötet ikväll var... *ledsen*

Var ju alltså i BYHÅLA på förskolan, på allmänt föräldramöte såhär i början av skolstarten.

Att notera, det är X byhåla, vilket innebär att det är HANS kompisar, vilket innebär att dom per automatik hatar mig eftersom att vi separerat. Vilket innebar att i stort sett INGEN hälsade på mig när jag kom dit. (förutom lärarna och ett inflyttat par).

Jättekul att VUXNA som jag inte gjort nåt elakt åt beter sig så.

Jaja, stämningen överlag var himla tragisk, ingen log eller sa nåt... Man kanske blir bitter och sur av att leva där??


Nästa bakslag var barnens vernissage. Barnen hade alla ritat teckningar om sina familjer...Jag var inte med på min dotters teckning... Kändes som att nån slängde in hjärtat i en köttkvarn. *superledsen*

Är lite sur på den läraren som vart med där och inte undrat mitt barn vars mamma finns... Jag hade väl kanske kunnat få ett hörn? Och den supersmarta rektorn sa: Du kanske inte rymdes på framsidan...

Sen vände en lärare på teckningen och näe, jag var inte på baksidan heller.... Tack tack.

Kan säga att jag svalde gråten ändå tills jag var ute i bilen och grät hela vägen hem...


Tack Bror för presenten igår, nu sitter jag och tröstäter TUPLA.

PoK.

Av Paula - 2 september 2008 17:15

Jahaja, saknar lite att sitta framför datorn... Saknar lite att ha lite dötid... Nåja, blir väl lugnare så småningom. Idag har det var skola från 8-16. Hann hem på lunchen och käka, kela med Saga, och koka barnmat.

Tror jag fick allt gjort igår också som skulle vara gjort. Fixade registreringen och beställde böcker för ytterligare 640 kronor.


Trodde att det skulle vara lugnt och skönt ikväll, men kom ju på att det är föräldramöte på J:s skola... *suuuck* Kul att sitta i den pisshålan med det X:et... Precis vad jag behöver, inte.

Tur att jag har Saga med mig så jag kan skylla på henne om jag vill smita. *kräks*

Positiva tankar... *host*


Imorgon, har jag iaf sovmorgon från skolan, börjar inte förrän 10.15, och slutar 16.15 Nåja, fredag är jag ledig iaf. Iofs är det sagt att vi ska läsa en skönlitterär bok om Florence Nightingale, men den har jag inte, och hinner inte fixa den heller. Nåja, jag tror nog att jag överlever ändå, kanske.


Jaja, dags att göra sig i ordning och hoppa i bilen.

PoK.



Av Paula - 1 september 2008 18:15

Har vart himla osynlig överallt hela helgen. Iallafall nätmässigt. Men men, jag har inte haft tid sitta här.

Har jobbat, båda passen blev längre än vad dom ska vara, och barnen har vart här. Tack A för att du ställde upp när det krisade.

Men idag har jag lämnat in ALLT. En hel ikea-kasse med uniform och grejs. Fick mer plats för mina egna kläder i garderoben.

Och idag har första RIKTIGA skoldagen varit. Första kursen kickade igång. Vilket innebar presentation av alla 80 elever, kommer inte ihåg ett enda namn nu... Och så delades vi in i inte mindre än 9 grupper, jag hamnade i grupp A3, har bara koll på 2 till, sen har jag inte en susning om dom andra.

Men imorgon blir det skola från 8-16, så då hinner jag nog ta reda på vilka dom 8-9 pers är som ska vara i samma grupp som jag. :-)


Nu ska jag beställa lite böcker som jag måste ha, sen ska jag göra kursregistrering på nätet och sen ska jag... Nä, stillestånd i hjärnan har jag... Kommer inte på vad jag ska göra... Blähh.


Kaffe var det säkert...

PoK.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards