Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

LSO/ Mjasså.

Av Paula - 12 oktober 2008 21:37

Var är min motivation?? *letar*

Jag vet att jag borde sitta och läsa i nån av skolböckerna, börjar närma sig tenta. Visserligen hade jag inte planerat läsa denna helg, men jag får som skuldkänslor nu när jag sitter och "idiot-surfar" istället för att plugga.

Ska ta fram boken snart... Lovar. *host*


Annars, så har jag skickat in en massa (218) bilder till framkallning... Har sedan tidigare säkert 100 bilder som väntar på att bli instoppade i album, men det blir liksom aldrig av... Måste ju köpa album innan. Satt och kollade på bilderna där på hyllan, och jisses, där är Frida lika liten som Saga är nu. :-)


Ja ja, bättre sent än aldrig...


Imorgon kommer X, svintidigt på morgonen (06.30) och hämtar storbarna. Jennifer sa ikväll: - Oh, tänk om jag nån gång fick vara ledig hos pappa, det är alltid kliva upp tidigt hela tiden...  

Mmm, svider rätt fint när ens dotter säger så, när man inget hellre vill än att hon ska bo hos mig så att hon kan få sovmorgon ibland. Hon är bara 6 år.

Ja ja, jag har inget större hopp.


Ibland är jag BITTER... Bitter för allt jag förlorat... Men samma sekund kommer tanken: Fan vad bra jag mår nu.  

Men då undrar man om barnen kanske skulle ha mått bättre om skilsmässan inte blivit av, men jag tror inte det. Jag är glad att det tog slut. Jag är glad att jag tog mig ur en nedåtgående spiral.  Men jag sörjer det materiella. Jag saknar min bastu. Jag saknar att äga mitt hem. Och det är därför jag ibland är bitter, pga den ekonomiska förlusten... Alla timmar och alla pengar jag la ner och förlorade. (eller som jag var tvungen att lämna).

Men det är bara saker.

Om några år hoppas jag att jag kan äga mitt eget boende igen. När skolan är avklarad och jag har ett jobb. *drömmer*


Oj, vad jag slirade iväg...


Imorgon ska jag och Saga åka tåg upp till gve. Saga ska till sin pappa och härja. Hon är friskförklarad av mig idag. För idag har hon vart överallt, samtidigt. *ler*

Satt och skrattade åt barnen idag. Frida skulle leka doktor, hon hade sitt stetoskop i plast, och skulle lyssna på Sagas hjärta. *ler* Saga kröp iväg, och frida efter med stetoskopet i högsta hugg... Till slut skrek hon: Men åh, SAGA, SITT STILL!!

Struntade Saga i och kröp vidare. :-)

Då gick Frida och lyssnade på jennifer, som lämpligt nog satt still och kollade film.


Hi hi, dom är som kul att titta på. *älskar*

Nä, nu ska jag ta fram omvårdnadsboken.

PoK.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Eija

13 oktober 2008 01:21

Hehe, börjar Frida ta efter dig redan ;)

 
Paula

Paula

13 oktober 2008 12:06

Mmm, måste ju vara så. :-) Doktor Frida. *ler*

http://lso.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Eija

13 oktober 2008 13:46

*s* precis, vi måste ju ha en sån med i släkten!! :P

 
Ingen bild

Eija

13 oktober 2008 13:51

På tal om att plugga, detta är dagens uppgift:
Reflektera över och diskutera med varandra:

Vilket ansvar/skyldigheter medför beroende/sårbarhet i min yrkesutövning?
Begreppet kränkning används allt oftare idag men vad innebär detta begrepp egentligen?
Vilka faktorer påverkar mötet mellan människor, framförallt mötet med människor i beroendeställning?

och den ska göras i ett forum... *suck*

 
Paula

Paula

13 oktober 2008 14:22

Jao, visst är det öken med alla "reflektera och diskutera"-tjafs.

http://lso.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Eija

13 oktober 2008 14:29

Jaa o speciellt när vi då ska "diskutera" med inlägg... med personer som inte ens skriver nåt...

 
Paula

Paula

13 oktober 2008 14:42

ha ha, lysande.

http://lso.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Fredag 14 dec 07:48

Jisses vad denna graviditet har gått fort! Just nu känns det som att bebis kan komma när som helst. Mycket har hänt sen senaste blogginlägget. Jag och Maken var i en bilolycka. Fruktansvärt! Enorm smäll, efter en avåkning i snömodd rätt in i ...

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se