Liten, söt, ond...

Alla inlägg under oktober 2008

Av Paula - 4 oktober 2008 21:10

Ha ha, kan inte låta bli att skratta... Har suttit och kollat igenom i studiehandledningen vilka kapitel i boken som ska gås igenom och vad som ska kunnas innan tentan. Tyckte det blev rätt mycket, så nyfiken som jag är så räknade jag antalet sidor... BIG MISTAKE.

595 stora sidor, på engelska. Och jag har sisådär 22 dagar på mig, vilket blir minst 27 sidor per dag. Huuuga. Och visst, det borde vara lugnt. Har nu suttit och läst dom första 20 sidorna, och den är ganska lätt att läsa trots alla termer. MEN, då har jag ju en till kurs paralellt, med tenta samma vecka, hur ska jag hinna läsa till den?? *kliar mig på huvudet*

Nåja, det går nog bra, bara jag får tid att läsa varje dag nu.

Har inte en enda föreläsning på 1,5 vecka, men då har vi ett grupparbete som ska in nästa fredag, så den ska ju skrivas.


Synd bara att omgång 2 i vårdnadstvisten kickar igång nu på måndag... Hoppas att jag klarar av att inte tänka på den hela tiden... JAG SKA BANNE MIG INTE KUGGA PÅ FÖRSTA TENTAN!! Bara så ni vet. *envis*


*går och sätter mig med boken igen*

PoK.

Av Paula - 4 oktober 2008 13:45

Alltså, nu inser jag varför jag undviker att köra bil. Jag promenerar hellre till konsum än tar bilen till storheden. För jag blir GALEN på trafikanterna i denna stad. Eller inte nu alla, men Hervor 112 år gammal, som kör med sin lilla SAAB så sakta att man hade kunnat ge han parkerinsgböter...

Och så det PYTTELILLA farthindret på väg in till storheden, den som är ca 2 mm högt och som alla verkar tro ska haverera hela bilen om man kör över den. Visst, det är ett farthinder för att man ska SAKTA NER, men, i denna stad så innebär det per automatik att varenda jävel tror att det är banne mig stopp-plikt framför den.

För F_A_N...

Jag kan inte hjälpa det, jag blir OND som fan när jag kör bil i den lama luletrafiken. YÖRRK.

Till slut la jag mig på tutan för att nån ärthjärna framför mig trodde det var 20km i timman som gällde på 50km/h -väg...


Det är igentligen tur att jag inte har en JÄTTESTOR bil med enorm kofångare... För då hade jag nog hållit min egen fart, oavsett om det fanns bilar framför...


Nåja, vi fick handlat iaf... Det var ju bra. *pust*

Nu ska vi bara sitta inne och försöka få barnen friska. Och äta godis.

PoK.

Av Paula - 4 oktober 2008 10:31

Klockan är halv 11, och först nu får jag i mig frukost. Alla barnen är sjuka. Frida och Saga har legat och hostat ikapp inatt, Saga vaknade och var upp en timme kring midnatt. Jättesnorig och hostig. Jennifer är snorig och dålig i magen. Och Frida är också snorig och hostig.

Får väl vara glad att ingen har feber iaf. :-)

Och att jag själv är frisk, för annars hade jag inte orkat.


Måste dock åka på apoteket, och fylla på förrådet med läkemedel lite. Men det får bli efter lunch. Kanske köpa lite lördagsgodis också. :-)


Hoppas ni andra har en trevlig lördag. Nu ska jag gå och steka lite plättar till lunch åt kidsen. *mums*

PoK.

Av Paula - 3 oktober 2008 12:54

Idag kommer storflicksen hem. Har inte sett dom på länge. Så jag ville ha dom en extra dag, till på måndag, fick tjata en hel del med taktiska och listiga sms, sen gav han sig. Han är nog rädd för att skita i det blå, med tanke på att vi ska till familjerätten på måndag. Det är ju inte poppis om man förnekar umgämge...


Nåja, nog om det. Saga är krasslig, hon har förkylningen som jag hade. Jag har sovit på soffan inatt för att vara lite närmare henne om hon skulle vakna, men hon har sovit hela natten även om hon hostat till några gånger.  

Så idag har vi vart på prommis till konsum och shoppat lite mat. Saga var instoppad i sin overall och hade sina superfina nya skor som farmor och farfar köpt. Klädde på hon ordentligt så hon inte skulle frysa. :-)

Sen har jag kokat lite blåbärssoppa, frida gillar ju det.

Och nu är det bara invänta helgen som gäller.

Ska bli kul att få hem storbarna.


PoK.

Av Paula - 2 oktober 2008 21:57

Ja jisses.

Kollade precis mailen. Hade fått mail från kursansvariga för Anatomikursen. Och tydligen så ska inte denna hemtenta ingå i kursen vi läser nu... Den ska ingå först läsperioden innan sommaren -09.

Så alla timmar som vi lagt ner och svettats. 3 timmar gemensamt idag, och själv tog det minst 4 timmar för mig att fixa min uppgift i tentan... Och det behövs inte... Inte konstigt att vi alla tyckt att det har varit rätt mycket att göra.

Nåja, vi får det lugnt innan sommaren nästa termin eftersom vi redan fixat skiten.

Ett gott skratt fick jag då iaf...


Sov gott.

PoK.

Av Paula - 2 oktober 2008 21:00

Japp, då är snart denna veckan över... Har gått tokfort. -He sa bara SWOOSCH...

Ja, idag har det vart häcken full igen. Skola på fm, hemtentauppgift med alfagruppen till klockan 15, och sen iväg med Forrrden upp till Flakis och hämta Saga. Blev bjuden på älgköttsoppa, mums.

Sen blev det hem med forrrden och Saga. Kom hem efter sju, hann se sjukhuset på tv och mysa med Saga, sen var det fixa gröt och lägga hon i sängen. *pust*


Nu har jag skickat iväg labbrapporten på inlämning, fick godkänt på den av mina gruppmedlemmar, så nu är den borta från "måste-listan".

Då är det bara fältstudierapporten kvar... Tror jag, och sen är det tentaplugga som gäller för hela slanten. 25 dagar kvar att fylla hjärnan med info.


Imorgon ska jag och Saga mysa, och koka blåbärssoppa, och vänta på storasyrrorna. :-)

PoK.

Av Paula - 1 oktober 2008 16:00

Ikväll är det premiär på Grey´s Anatomy på 5:an!!! Wohooooo, har ju bara väntat sen i maj.

Fan va gott, ska hoja iväg på konsum innan dess och köpa snask. :-)


Men nu, diska, hänga tvätt, och plocka ihop här hemma.

PoK.

Av Paula - 1 oktober 2008 06:00

Ny dag idag.

Har sovit sisådär 3,5 timme inatt... Känner jag mig pigg? - Nää, inte det minsta.

Nåja, sova kan man göra när man är gammal. Jag är ju skitung ännu. *host*


Sista dagen på vår mini-praktik idag. Känns ju föga kul.

Hade velat vara mycket längre tid där. Och sen känns det inte så roligt när man tänker att det är  3 hårda år innan man själv kan börja jobba på riktigt.

Blajjj. Men men, det har känts himla bra. Fick gå omkring själv igår på kvällen och ta puls/blodtryck på dom som skulle kollas. Och det var rätt skoj, med tanke på att jag bara övat en snabbis på skolan på det, och nu fick jag göra det ensam, och det gick bra, även om det var andra grejer dom använde.


Näpp och man skulle gå och göra sig i ordning.

Hoppas ni får en bra dag.

PoK.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards