Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 8 november 2008

LSO/ God morron!!

Av Paula - 8 november 2008 09:57

Har nog upplevt bästa väckningen på länge idag.

Har ju haft sällskap i sängen inatt. Frida har fått sova med mig. Hon har tagit upp 90% av sängen, jag fick ligga limmad mot väggen. *fniss*

Imorse då, vaknade jag av att hon satt och strök mig över håret och viskade: Mamma, du har så fint hår.

Himla mysigt. :-)


Men jag sover hemskt dåligt. Misstänker att det är naproxenens fel. Inatt vaknade jag flera ggr av drömmar, och så fortsatte jag nästan drömma i vaket tillstånd, och så somna om igen och fortsätta drömma. Sicket blaj.

(Läste nu på FASS.se att naproxen kan ge biverkningar i form av insomningssvårigheter och mardrömmar...) Kul kul.  


Sådärja, nu har man sörplat klart kaffet också. Dags att gå och kamma sig och ta tag i denna dag.

PoK.


 
ANNONS
 
Ingen bild

kalle

8 november 2008 11:01

då är du som jag, finns det en liten chans till en biverkning så nog tusan får jag den. hoppas du inte behöver käka piller så länge då =)

 
Paula

Paula

8 november 2008 11:24

Joo, sånt jäkla öken. Antar att jag får käka dom rätt länge, har ju en burk med 100 piller hemma, och fler att hämta ut... Nåja, det blir nog bra ändå.

http://lso.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se