Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 8 november 2008

LSO/ Just ja, utmaningen...

Av Paula - 8 november 2008 22:14

Blev ju UUUTMANAD, av Lars.


Regler:

* Länka till den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.

* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.

* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.

* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


  • 1, Prutt. Även om jag är tjej så kan jag prutta. *chock* Händer iofs sällan, och det luktar ALLTID hallonbåt. *host*
  • 2, 08:13, är tiden på dygnet som jag är född. (ja, eller utskuren med k-snitt).
  • 3, Malte, skulle ha fyllt år imorgon. RIP. Saknar honom ännu. Helst nu när han hade behövts till att slicka rent under Sagas matstol.
  • 4, Pappa, det är fars dag imorgon, och jag kommer tända ett ljus för honom. Han saknas också.
  • 5, Mörker, är inte alls mörkrädd. Men däremot så är jag rädd för att se in i en spegel i mörker... vet inte varför, men fan så obehagligt är det.
  • 6, En gång, har jag känt "pirr i magen" på första träffen. Bara en gång!
  • 7, Siffran 12, är mitt turnummer! Go Bandygirls!! *asg*

Tänker inte utmana nån vidare, lämnar det fritt för alla att utmana sig själva om dom vill.


Gonatt.

PoK.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se