Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 9 november 2008

LSO/ Nu är det nog.

Av Paula - 9 november 2008 09:07

Jiiises. Nu äter inte jag en enda naproxen till. Låg återigen och vred och vände på mig till klockan 3. Och klockan 4 vaknade frida och flyttade över till min säng. Klockan 8 var det uppstigning... *gäääsp* Visst, svullnaden har gått ner nästan helt, men jag föredrar nog ett svullet finger och svullen tå så länge jag får sova.

Och igår trodde jag verkligen att det skulle gå fort att somna med tanke på hur lite sömn jag hade i kroppen, men icket. *suck*

Men däremot så fick jag läst en massa Kris och Utveckling av Cullberg, ruggigt intressant bok, 60 sidor bara tjoffade förbi. :-)

Är ju bra med tanke på att lånetiden på den bara var 14 dagar.


Nä, om man skulle fixa frukost till latmasken som klev upp först nu. *ler* Jennifer är alltid den som kommer upp sist av alla.


PoK.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Egirl

10 november 2008 20:15

Cullberg...hujja, nu vill jag vomera!!!! :-)

 
Paula

Paula

10 november 2008 20:29

Äh, Cullberg är helt ok. :-)

http://lso.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se