Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 9 november 2008

LSO/ Aj aj.

Av Paula - 9 november 2008 19:13

Mina knän är inte gjorda för att krypa med har jag upptäckt ikväll. Jag och Saga har krypit ikapp. Hon riktigt kiknar av skratt när man kryper efter henne. *fniss* Så det var värt lite ömma knän kan jag lova.

Annars har hon promenerat fram och tillbaka på köksmattan ikväll. *stolt* Hon börjar vara riktigt smidig på att gå.


Annars har vi vart på vift idag. Hälsat på L, så barnen fick leka lite. Saga var lite blyg i början, men sen var hon överallt. :-)

På hemvägen slocknade hon, och jag fick bära in en sovande saga rätt in till sängen hennes. Himla söt var lillvovven deras. :-)

Inte ens Frida var rädd, hon som annars brukar vara skeptisk mot hundar.


Och nu har storbarna åkt. Frida ville inte alls. Vägrade klä på sig. Men det gick bra när jag påminde henne om att berätta om barnridningen, då glömde hon bort att kinka.

Men vem ska jag sova med inatt då nu när frida inte är här?? *suck* Var som mysigt att ha hennes småfötter sparkandes på mig. Nåja, dom kommer ju tillbaka på fredag igen.


Nu ska jag plocka ihop kaoset här hemma. Orkanen Saga har dragit fram i vardagsrummet. :-)

PoK.

 
ANNONS
 
synne

synne

9 november 2008 20:24

Tack för att du kika in på min blogg. Du har det tufft också kan jag förstå med vårdnadstvist och elände.Det känns att man lever ibland eller hur.Kram Synnöve

http://synne.bloggagratis.se

 
Paula

Paula

10 november 2008 09:23

Synne, javisst, men det går bra ändå.

http://lso.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Lördag 5 jan 14:05

Den 29/12 2018 kl 23:42 föddes vår lille Thor. Värkarna började komma kl 01 på natten, och kl 04:30 åkte vi in då det var 4 minuter mellan. Fick där en sovdos då jag inte sovit på 2 nätter och fick några timmar välbehövlig sömn på morgonen. Ö...

Av Paula - 27 december 2018 07:46

En milstolpe avklarad, dvs ingen bebis på julafton! Såg däremot att en av mammorna i mammagruppen fick en söt liten son på julafton. Hon var den som var beräknad först av oss mammor, sen är det min tur. Få se om den ordningen håller i sig eller om nå...

Av Paula - 23 december 2018 14:08


Kallt ute och ingen bebis på gång ännu. 10 dagar kvar. ...

Av Paula - 20 december 2018 23:46

Nu går tiden sakta. Eventuellt står den still... Jag är ambivalent. Å ena sidan är jag en smula less på att vara gravid nu. Känner mig stor, tung, osmidig osv... Å andra sidan känner jag mig inte redo ännu för en bebis?! Och hur ska jag hinna b...

Av Paula - 14 december 2018 07:48

Jisses vad denna graviditet har gått fort! Just nu känns det som att bebis kan komma när som helst. Mycket har hänt sen senaste blogginlägget. Jag och Maken var i en bilolycka. Fruktansvärt! Enorm smäll, efter en avåkning i snömodd rätt in i ...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se