Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 9 november 2008

LSO/ Aj aj.

Av Paula - 9 november 2008 19:13

Mina knän är inte gjorda för att krypa med har jag upptäckt ikväll. Jag och Saga har krypit ikapp. Hon riktigt kiknar av skratt när man kryper efter henne. *fniss* Så det var värt lite ömma knän kan jag lova.

Annars har hon promenerat fram och tillbaka på köksmattan ikväll. *stolt* Hon börjar vara riktigt smidig på att gå.


Annars har vi vart på vift idag. Hälsat på L, så barnen fick leka lite. Saga var lite blyg i början, men sen var hon överallt. :-)

På hemvägen slocknade hon, och jag fick bära in en sovande saga rätt in till sängen hennes. Himla söt var lillvovven deras. :-)

Inte ens Frida var rädd, hon som annars brukar vara skeptisk mot hundar.


Och nu har storbarna åkt. Frida ville inte alls. Vägrade klä på sig. Men det gick bra när jag påminde henne om att berätta om barnridningen, då glömde hon bort att kinka.

Men vem ska jag sova med inatt då nu när frida inte är här?? *suck* Var som mysigt att ha hennes småfötter sparkandes på mig. Nåja, dom kommer ju tillbaka på fredag igen.


Nu ska jag plocka ihop kaoset här hemma. Orkanen Saga har dragit fram i vardagsrummet. :-)

PoK.

 
ANNONS
 
synne

synne

9 november 2008 20:24

Tack för att du kika in på min blogg. Du har det tufft också kan jag förstå med vårdnadstvist och elände.Det känns att man lever ibland eller hur.Kram Synnöve

http://synne.bloggagratis.se

 
Paula

Paula

10 november 2008 09:23

Synne, javisst, men det går bra ändå.

http://lso.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se