Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 14 november 2008

LSO/ 4 timmar tog det. *pust*

Av Paula - 14 november 2008 18:53

Har nu, med hjälp av kidsen flyttat möbler. Jennifer och Frida fick flytta till lyans största rum, och Saga fick ta det lite mindre rummet. Är oerhört nöjd med resultatet. :-) Tog lite pics med mobilen...

Hade inte klarat av att skruva upp sängen om inte jennifer hade hjälpt till, himla duktig var hon.

 

Så här blev då storflicksens rum. :-)

Och såhär blev Sagas rum. *mys*

Passade också på att skruva upp griffeltavlan som jag fick av Kusin E.

Blev dock ett himla bråk om den, så jag löste det genom att dra ett streck mitt i tavlan så kidsen får varsin halva att rita på. Får väl dra ett till streck och dela den i 3 sen när Saga är nog stor. :-)


Hittade lite gamla bilder i mobilen också, passar på att dela med mig av dom också.

Sötsaga på prommis i regnet.

Saga, inte alls så stor som nu. Min lillbebis. *stolt*


Nu ska vi poppa popcorn och mysa soffa.

Puss.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Eija

14 november 2008 20:48

Vart ju sketabra!!
Hehe, kan bara tänka mig hur barna känner sig nu, när de fått ett nytt rum o fått hjälpa till också... *snacka om myror i brallan* :D

 
Paula

Paula

14 november 2008 21:50

Jovisst, dom har haft superkul. Och det blev sen kväll för dom. Men nu ligger dom i sitt "nya" rum.

http://lso.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Nina

15 november 2008 10:40

va fint!!!

 
Paula

Paula

15 november 2008 13:02

Tack. :-)

http://lso.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se