Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 28 november 2008

LSO/ Vad jag var poppis idag då... *flin*

Av Paula - 28 november 2008 21:21

Ja, kollar besöksstatistiken och idag är det helt plötsligt 160 pers som vart intresserade av mitt überboring liv... I vanliga fall är det ca 110.

50 pers extra bara sådär?? Varför?? (Och om jag har ett boring liv, så vad har inte ni då?? *retas*)


He he, kanske inte ska skrämma bort dom nytillkommna då. F´låt.

Ni e såå välkommna. *ler inställsamt*


Har fått kidsen i bingen nu. Dom är fulla i popcorn och mommos bullar.

Det är förövrigt Carola på idol. *ryyser* Jag tycker hon är oerhört obehaglig.

Och klänningen hon har ser ut som en slaktad lampskärm från 70-talet... Yörk.

Oj, ser ni, jag skriver om kläder, kommer detta bli en modeblogg nu som alla andra?? *rädd*

Nää, risken är väl inte sååå överhängande. För riktigt så trist är inte mitt liv.


Nu ska här värmas årets första glögg!! Mums!!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se