Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 29 november 2008

LSO/ Jaha.

Av Paula - 29 november 2008 09:24

Vad ska man säga. Hoppades på en sovmorgon, lörddagen till ära. Men det kunde jag ju fetglömma. *suck*

07.30, så befann sig ett stycke elefantflock med högklackat just ovanför mitt rum.

Lät ungefär: Stamp stamp stamp spring stamp stamp spring stamp...

Kan säga att det var INTE uppskattat. Försökte somna om, och då började Mamma (som sover över under helgen) leva om. Och det lät ungefär som att hon satt och möblerade om bland en ziljard galgar, INTE uppskattat det heller.


Sen fick hon för sig att hon var tvungen att få min åsikt om en massa. Så in kommer hon i mitt lilla rum, står och glor på mig, varpå jag säger:

-Mmmm?

-Jaha, oj, är du vaken? Ja jag väckte väl dig när jag levde om.

-Mmmm.

-Ja, men nu ska jag bla bla bla bla osv. (kan säga att jag slutade lyssna rätt omgående, svarade med ett nytt Mmmm lite här och där.)

Och då var klockan 8.30 *suck*

Sen kom hon in minst 5 ggr till och frågade nåt, minns inte vad då jag svarade Mmmm, på allt.


Då kände jag att det var föga idé att försöka somna om. Bara häva sig upp. Nåja, nästa helg kanske jag får sova??!! Åtminstone utan att bli väckt så tidigt.


Näpp, nu är det bara häva sig i duschen. Har fullt upp idag.

Tjing!


 
ANNONS
 
synne

synne

29 november 2008 09:46

Sov morgon VAD är det?? Skulle också ha gillat att få en sådag.Men det är ju bara att fetglömma.Ha en bra dag.Kramiz synne

http://synne.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Nina

29 november 2008 10:40

Ja mammor e allt roliga ;-)

 
Paula

Paula

29 november 2008 12:33

Ja, jag brukar tänka att jag får sova när jag blir pensionär. :-)

http://lso.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Eija

29 november 2008 18:00

Hehe, hade kunnat vara min morsa du beskrev :P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se