Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 29 november 2008

LSO/ Oj vad dagen har gått fort.

Av Paula - 29 november 2008 21:18

Har knappt hunnit med idag. Haft massor på agendan. :-)

Bion var jättebra. Såg ju Madagaskar 2.

Men som sagt, jag är lite överblödig ibland... *skäms* När vi gick ut från bion så fick jag såna lyckokänslor. Jag kände mig som världens mest lyckligt lottade människa som gick med 2 barn som höll mig i händerna och båda studsade och sjöng "I like to move it move it, I like to move it move it, i like to MOOVE it!!". Eller ja, jag sjöng också. (låten som spelas i slutet på filmen). Finns det nåt som är bättre än när man ser så oerhört glada och lyckliga barn??

Så jag sjöng med och svalde klumpen med lyckotårar som vällde upp. *ler*

Men vi var överens om att filmen var kul, och att nästa gång skulle vi köpa en STOOOR låda med varma chips. *mums*


Sen åt vi "minijulbord" till middag. Pottisar, prinskorv, rödbetssallad och julmust. Hur gott som helst.

Och efter det så har vi bakat massor med pepparkakor. :-)

Kan säga att giraffen och hunden var dom mest populära formarna.

Så jag kan säga att det har luktat hemtrevligt här idag. *ler*


Har även hunnit stryka julgardinerna till köket och hängt upp dom. imorgon kanske man hinner pynta klart.

Var chaffis en snabbis åt bror och M, himla skoj att se M igen, det var ett tag sen sist. Fick även snabblira en hand poker, gick inte bra. Ha ha, inte oväntat då.


Nu ligger kidsen och sover och jag ska hjälpa mamma med att färga hennes hår. Sen blir det bad för mig, och avslappning. *skönt*


 
ANNONS
 
Annelie

Annelie

29 november 2008 22:13

Du får hemskt gärna länka tillbaka, men BARA om DU känner för det! Jag länkar till dig för jag gillar din stil och sätt, AMEN!

http://annelieh.bloggagratis.se

 
Paula

Paula

29 november 2008 22:17

Äh klart jag vill. Du fanns ändå tillagt i mina favoriter. *ler*

http://lso.bloggagratis.se

 
Annelie

Annelie

29 november 2008 22:19

weeeeeeeeeeeeee, jag känner mig hedrad!!!!! Whoo hoo!

http://annelieh.bloggagratis.se

 
Paula

Paula

29 november 2008 22:23

He he, du vet, även om jag är superfrän *host*, så är jag ju bara en vanlig människa. *skrattar* Hoppas du har en superfin kväll. :-)

http://lso.bloggagratis.se

 
synne

synne" title="http://gratis.se]synne[/url]" target="_blank">gratis.se]synne[/url]

29 november 2008 23:01

Hej Paula.
Jag måste få säga att du verkar vara en helt otrolig mamma,så kärleksfull,öm och godhjärtad.Det är nog det folk ser i din blogg,du får fram så mycket av din kärlek till dina barn.Sen skriver du på ett humorfullt sätt,så man kan få sig själv ett lite skratt.Jag hade önskat att jag kunde skriva lite så som du kan. Så sträck på dig tjejen. Du är skit duktig.Många kramar Synne

http://synne.blogga gratis.se

 
Paula

Paula

29 november 2008 23:26

Synne, men jisses, tack så oerhört för dom fina orden. :-)
Kram.

http://lso.bloggagratis.se

 
synne

synne

30 november 2008 08:49

God morgon Paula! Vill titta in och önska dig en trevlig 1 advent och jag skickar över en massa advents kramar till dig och barnen.Kram Synnöve

http://synne.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se