Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 29 november 2008

LSO/ Oj vad dagen har gått fort.

Av Paula - 29 november 2008 21:18

Har knappt hunnit med idag. Haft massor på agendan. :-)

Bion var jättebra. Såg ju Madagaskar 2.

Men som sagt, jag är lite överblödig ibland... *skäms* När vi gick ut från bion så fick jag såna lyckokänslor. Jag kände mig som världens mest lyckligt lottade människa som gick med 2 barn som höll mig i händerna och båda studsade och sjöng "I like to move it move it, I like to move it move it, i like to MOOVE it!!". Eller ja, jag sjöng också. (låten som spelas i slutet på filmen). Finns det nåt som är bättre än när man ser så oerhört glada och lyckliga barn??

Så jag sjöng med och svalde klumpen med lyckotårar som vällde upp. *ler*

Men vi var överens om att filmen var kul, och att nästa gång skulle vi köpa en STOOOR låda med varma chips. *mums*


Sen åt vi "minijulbord" till middag. Pottisar, prinskorv, rödbetssallad och julmust. Hur gott som helst.

Och efter det så har vi bakat massor med pepparkakor. :-)

Kan säga att giraffen och hunden var dom mest populära formarna.

Så jag kan säga att det har luktat hemtrevligt här idag. *ler*


Har även hunnit stryka julgardinerna till köket och hängt upp dom. imorgon kanske man hinner pynta klart.

Var chaffis en snabbis åt bror och M, himla skoj att se M igen, det var ett tag sen sist. Fick även snabblira en hand poker, gick inte bra. Ha ha, inte oväntat då.


Nu ligger kidsen och sover och jag ska hjälpa mamma med att färga hennes hår. Sen blir det bad för mig, och avslappning. *skönt*


 
ANNONS
 
Annelie

Annelie

29 november 2008 22:13

Du får hemskt gärna länka tillbaka, men BARA om DU känner för det! Jag länkar till dig för jag gillar din stil och sätt, AMEN!

http://annelieh.bloggagratis.se

 
Paula

Paula

29 november 2008 22:17

Äh klart jag vill. Du fanns ändå tillagt i mina favoriter. *ler*

http://lso.bloggagratis.se

 
Annelie

Annelie

29 november 2008 22:19

weeeeeeeeeeeeee, jag känner mig hedrad!!!!! Whoo hoo!

http://annelieh.bloggagratis.se

 
Paula

Paula

29 november 2008 22:23

He he, du vet, även om jag är superfrän *host*, så är jag ju bara en vanlig människa. *skrattar* Hoppas du har en superfin kväll. :-)

http://lso.bloggagratis.se

 
synne

synne" title="http://gratis.se]synne[/url]" target="_blank">gratis.se]synne[/url]

29 november 2008 23:01

Hej Paula.
Jag måste få säga att du verkar vara en helt otrolig mamma,så kärleksfull,öm och godhjärtad.Det är nog det folk ser i din blogg,du får fram så mycket av din kärlek till dina barn.Sen skriver du på ett humorfullt sätt,så man kan få sig själv ett lite skratt.Jag hade önskat att jag kunde skriva lite så som du kan. Så sträck på dig tjejen. Du är skit duktig.Många kramar Synne

http://synne.blogga gratis.se

 
Paula

Paula

29 november 2008 23:26

Synne, men jisses, tack så oerhört för dom fina orden. :-)
Kram.

http://lso.bloggagratis.se

 
synne

synne

30 november 2008 08:49

God morgon Paula! Vill titta in och önska dig en trevlig 1 advent och jag skickar över en massa advents kramar till dig och barnen.Kram Synnöve

http://synne.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Lördag 5 jan 14:05

Den 29/12 2018 kl 23:42 föddes vår lille Thor. Värkarna började komma kl 01 på natten, och kl 04:30 åkte vi in då det var 4 minuter mellan. Fick där en sovdos då jag inte sovit på 2 nätter och fick några timmar välbehövlig sömn på morgonen. Ö...

Av Paula - 27 december 2018 07:46

En milstolpe avklarad, dvs ingen bebis på julafton! Såg däremot att en av mammorna i mammagruppen fick en söt liten son på julafton. Hon var den som var beräknad först av oss mammor, sen är det min tur. Få se om den ordningen håller i sig eller om nå...

Av Paula - 23 december 2018 14:08


Kallt ute och ingen bebis på gång ännu. 10 dagar kvar. ...

Av Paula - 20 december 2018 23:46

Nu går tiden sakta. Eventuellt står den still... Jag är ambivalent. Å ena sidan är jag en smula less på att vara gravid nu. Känner mig stor, tung, osmidig osv... Å andra sidan känner jag mig inte redo ännu för en bebis?! Och hur ska jag hinna b...

Av Paula - 14 december 2018 07:48

Jisses vad denna graviditet har gått fort! Just nu känns det som att bebis kan komma när som helst. Mycket har hänt sen senaste blogginlägget. Jag och Maken var i en bilolycka. Fruktansvärt! Enorm smäll, efter en avåkning i snömodd rätt in i ...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se