Liten, söt, ond...

Alla inlägg under november 2008

Av Paula - 28 november 2008 11:21

Ja men grattis. Tack.

Var nyss och storhandlade inför helgen. (seminariet gick bra förutom att jag höll på att somna) Hursomhelst, shoppade massa grejer. Glögg, pepparkaksformar, mat, mjölk osv. Jag och kidsen ska baka pepparkakor i helgen. JAG GLÖMDE PEPPARKAKSDEGEN!!

Fatta, jag köper formar, men ingen deg!!?? Störd.


Ja ja, nu är kylen full iaf, får åka med kidsen på LÖÖÖÖRDA och shoppa karra och DEG. Dom hade hyvens bra priser på Willys idag. Pepparkaksformar för 1kr styck. Det är billigt. Så det blev 5 nya formar. Hjärta, giraff, hund, gubbe och gumma. Det blir kul. Fatta, pepparkaksgiraff, hur ballt e inte det?? *fniss*


Ja ja, nu ska jag koka kaffe och städa.

ANNONS
Av Paula - 28 november 2008 07:19

Alltså, varför är det så svårt att ta sig upp ur sängen nu för?? På dom sista 7 åren så har jag vart morgonpigg utav dess like. Alltid som en studsboll ur sängen på morgonen. Men nu??

Man får liksom ta till piska, morot och diverse övertalning för att få mig att INTE snooza 7 ggr och försova mig...

Varför är jag så trött??

Inte ens när jag jobbade skift på drömfabriken och klev upp 04.25 var jag såhär trött... *gäääsp*

Eller trött kanske man var, men det var inga problem att häva tungkroppen ur sängen.

Oftast piggnar man ju till när man väl klivit upp, (nästan iaf) men varför är det så jobbigt?


Visst, jag läste Antonovsky till kl midnatt, men jag har ju ändå sovit 6-7 timmar. Borde väl räcka.

Tror jag ska unna mig lite solarium nästa vecka så man kanske piggnar till lite. Kanske är mörkret som gör en så mossig.


Nää, om man skulle gå och kamma sig lite. Har ju redovisning om 45 minuter. Och här sitter jag i morgonrock och ser härjad ut.


Ja ja, är ju iaf fredag idag. :-)

ANNONS
Av Paula - 27 november 2008 22:19

Känner mig lite halvt överkörd, och sen backad över också. Svårt trött.

Kom på att jag fick en komplimang idag. På grupparbetet. Satt en rar pensionär och tjuvlyssnade på våra reflektioner, till slut frågar han:

-Läser ni till lärare??

Men det gör vi ju inte. Vidare blev han nyfiken och undrade hur gamla vi var.

C i gruppen "lillbarnet" svarade: -18 är jag.

Jag kontrade med att jag var minsann 28 år och äldst. :-)

Då kom komplimangen!

Från I, killen i gruppen, han utbrast: -Är du SÅÅÅ GAMMAL???!!!

Alltså, om man tänker positivt, så trodde han ju att jag var yngre, alltså var det en komplimang!! *ler* *funderar* Eller var det inte det?? Jooo, klart, vi har ju känt på varann han och jag, när vi hade puls och bltr-labb. *fniss* Ha ha, nää, skoja bara, han är way too young för mig.

Men dock himla trevlig. Trots komplimangerna. Ha ha.


Just det, jag var ju trött. Sängen då kanske??


Av Paula - 27 november 2008 18:49

Har ni märkt att det är apkallt ute?? *huttrar* Fick ett erbjudande om att få komma och sitta i en garderob med kupévärmare... Tack. *asg* Så desperat efter en bastu är jag dock inte. *fniss*


Annars gick jobbet bra. Förutom en surtant... Men sen var det lite action, det gillar jag. *nöjd* Har fått ihop bra med timmar denna månad, med tanke på skola och allt, så jag är nöjd. Då kanske man överlever december, trots csn.


Inget brev idag heller. Börjar vara himla less på väntandet... Suck.

Imorgon är det skola och seminarium, sen kommer storkidsen. :-)

Tror vi ska baka pepparkakor ihop i helgen.


Av Paula - 27 november 2008 08:43

Jag hinner inte blogga nåt nu.

Måste göra mig i ordning.


Har dock sovit hur bra som helst inatt, däremot så vaknade jag nu på morgonen av en mardröm. Drömde att en stor fet geting jagade mig, så jag vaknade av att jag höll på att vifta bort den, den hade precis satt sig på min nacke. *ryser*


Just det, göra mig i ordning var det... Skolarbete, sen jobb. Kommer vara mör sen.

Tjing.

Av Paula - 26 november 2008 23:29

Alltså, nu är det jag som hyr en tv i finland och betalar licens där!! *asg*


Alltså, Gommi och Pommi som här har en film om att betala tv-licens i finland, stackars er som inte kan språket, det är apkul!!


Bräck det där om ni kan radiotjänst!!

Av Paula - 26 november 2008 20:37

Jees, nu luktar jag godis. :-) Har precis tagit ett megaskönt och varmt bad, liksom badade extra för att jag inte fick igår. *myyys*

Det var ruggigt skönt. Helt släckt i badrummet, bara ett tänt ljus som gav behagligt sken, en massa badskum och total avslappning.


Det var grejer det.


Annars så är man lite slut av jobbtimmarna. Höll på att svälta ihjäl där på slutet. Och imorgon blir det ännu värre. En timmes grupparbete och sen 7 timmars jobb, på raken. Måste nog ha färdkost i bilen så jag inte avlider av hunger. Blir hungrig bara jag tänker på det. *fniss*


Sen tog jag bort plåstrena idag. He he, ser ut som att jag vart i slaggis, blåmärke på knogen. *fniss* Kan ju dra till en historia att jag muckat med nån...

Om en kvart är det Greys. Sååå bra. :-)

Tjing!

Av Paula - 26 november 2008 12:44

Har förra veckan fått hem en blankett om Jennifers skolfoton. Med där fanns då ett kontonummer och ett password, så att man kan logga in på KUNGSFOTO.se (skitföretag enligt mig idag). Har då under en veckas tid försökt logga in där, för att som det stod på paketet "designa ditt eget fotopaket", jättebra tycker jag, då jag trodde att man fick liksom ändra hur man ville och kanske ta bort nån storlek eller lägga till nån annan storlek... Orden designa ditt eget fotopaket kan ju få en tro just det.


Hur som helst. Jag har inte kunnat logga in där, möts av orden: Dina uppgifter  matchar inget konto. Så, jag skickade ett mejl förra veckan, och beskrev problemet. Har INTE fått nåt svar. (bra kundtjänst). Så idag ringde jag. Fick sitta i kö en kvart, sen fick jag prata med en tant som sa att NU är problemet löst, NU kan du logga in.

Jepp, testade i en kvart, FUNKADE INTE!!!

Ringde igen, satt i kö igen, och fick prata med en annan tant som sa att det gick inte göra nåt. Det var enligt henne: Konstigt.


Så jag tyckte att vad fan, jag ville ju logga in där och fixa mitt eget fotopaket och bestämma själv vad jag ville ha och inte ville ha. Nää, så gick det inte att göra. Man kunde inte på detta sätt VÄLJA BORT någon bild, bara beställa extra.

Då kan dom ju för fan inte kalla det DESIGNA DITT EGET FOTOPAKET!!

Då kan dom ju kalla det: Här kan du beställa extra. Så man måste likförbannat beställa HELA bildserien. Sen om man vill, så kan man per post skicka tillbaka grejer, men inte göra det i förväg på nätet. *suuuck*

Bra miljötänk!! *ironi*


Sen kunde hon ju inte via telefon gå med på att skicka hem fotopaketet till mig, och eftersom jag inte kan logga in via nätet, så då måste jag skicka denna svarstalong med vanlig post, för att få hem fotona överhuvudtaget. Jisses. Fatta, måste använda vanliga postgången, lär ju inte hinna få hem fotona innan jul... Alltså hallo, KUNGSFOTO, get a grip, vi lever inte i stenåldern!! Och för helvete, svara på era mejl ni får till kundtjänst!! Så man slipper sitta flera ggr i telekö.


Ja, nu känns det bättre.

Dags att göra sig i ordning för jobb.

Arg

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se