Liten, söt, ond...

Alla inlägg under november 2008

Av Paula - 24 november 2008 19:22

Jag överlevde, är hemma igen. Och höll mig på vägen. Men resan tog längre än den brukar. 3 timmar bägge svängarna... *gääsp*


Gick hyfsat ändå. Även fast det var oplogat på E10:an mellan lansjärv och hakkas. Fattar ni oplogad europaväg!!


OPLOGAD EUROPAVÄG?? I ca 5 mil var vägen som en opistad slalombacke, lattjo. Då var jag LITE less och stannade bilen vid vägen och fikade lite bulla och saft med sagis. Enda gången jag medvetet körde åt sidan och släppte förbi långtradarna... Dom kunde ju köra fort i oplogat dom. Nåja, dom var nog tacksamma att jag flyttade min plåtburk ur deras väg.


Sen var vi förbi på nya dollarstore i gve, nödhandlade lite proviant till hemresan. (läs: choklad och läsk). Och sen var det som sagt sätta sig i bilen och köra hem.


Kan säga att nu är jag lite stel i nacken efter att ha suttit och spänt mig och varit nervös. Blir nog ett varmt bad.


Tack för era gulliga kommentarer! Löv ju all.


Till Egirl: För sjutton, man blir ju hjärntvättad med detta KASAM. Räcker det inte med sunt förnuft?? Jisses. Men boken är inte såååå hemsk, det går att överleva, lite, ibland. *fniss* Hanterbarhet, begriplighet och meningsfullhet, jag kan nog det där i sömnen skulle jag tro... *skadad*


Och inget brev idag heller... Kom dock ett brev från kommunen idag, hjärtat drog en frivolt men sen insåg jag att det var för litet för att innehålla utredningen. Brevet kom från storflickans skola, lite info om decembers aktiviteter. Inget farligt alls. *pust*

Men det måste komma snart, kan inte hålla på att gå omkring och vara rädd för brevbäraren.


Nu badet. *plums*

ANNONS
Av Paula - 24 november 2008 09:55

Snöoväder ute, tanken är att jag ska köra bil i 50 mil... *suck*


Jättekul.


Inte.


Kollade upp tåghelvetet. Visst. Det ska stå still i fucking boden i över en halvtimme. Då tar jag hellre bilen. Tänker inte sitta i tåget med Saga i 3,5 timme när hon är som tröttast... *less* Fattar inte varför tågfan ska stå still i boden så satans jävla länge. Helvete. (ursäkta svordomarna... NOT).  


Paula paula, du får skylla dig själv. Du har satt dig i denna sits själv. Bara gilla läget. Hjälper inte att vara sur... Jag kanske VILL vara sur.


Men det är lungt. JAG VILL tanka forden för en massa hundra och jag VILL köra bil i 50 mil, det är det roligaste jag vet!! *harkel* Och vad som är ännu roligare är att jag kommer att få göra det igen, och igen, och igen, och igen... Jippiiiii!!!


www.surast.nu = jag.


Och för att göra det ännu roligare så kan jag ju upplysa er om att jag har inte ens en cd-spelare i bilen. Det blir radio, apkass radio hela vägen... *muttrar*

Nää, nu ska jag sluta sura... Fucking brevbärarens fel. Fick en megabunt med reklam svintidigt, typ 7, kunde inte somna om efter det. Ska klistra upp en fet jävla NEJ TILL REKLAM-affisch på dörren. Börjar vara less på dom knepiga tiderna jag får reklamen. Antingen kommer dom mitt i natten eller svintidigt på morgonen. *suck*

Och så läste jag ju Antonovsky till halv 2... Smart.


Nä, om man skulle gosa med sötnosen istället för att sura.

Arg
ANNONS
Av Paula - 23 november 2008 23:24

Såg en teckning i ett häfte på Jennifers skrivbord idag när jag och Saga var därinne och lekte.


En regnbåge hade jennifer ritat, och under den fina regnbågen ett stort hjärta där det stod: Mamma Pappa.

*rörd*


Hujja, kan inte annat än känna mig lite ledsen. Stackarn. Hon var ju 4 år när vi skildes, kanske hoppas hon ännu på mamma och pappa? För det var en ny teckning.

Det var en himla fin teckning. En sån som får en att smälta lite. Jag hoppas att hon inte går och önskar att mamma och pappa ska bli ett par, för det lär ju inte hända. Ska nog kramas med hon lite extramycket till helgen när hon kommer. *älskar*

Kan inte fatta att hon är så stor så att hon kan läsa och skriva lite. *stolt*


På ett sätt längtar jag tills jag är gammal så att jag får se vad det blir av mina barn. Är så nyfiken. :-)

Jag är HELT övertygad om att Jennifer kommer att gå naturbruks på gymnasiet. *säker* Så hästintresserad som hon är.


Frida är ett litet wildcard, henne har jag ingen aning om. Och hon kommer nog själv inte veta vad hon vill förrän hon är 30+, hon är så ombytlig och cool. Hon kommer nog testa fler yrken än jag hunnit med.


Saga kommer bli läkare, eller sjuksköterska. Helt säker där med. Hon är så lik sin pappa så att dom generna finns nog i henne. :-)


Nåja, bara dom blir lyckliga, så är jag lycklig. Och så att dom skaffar mig en bunt med barnbarn som jag kan skämma bort. *flinar*

Av Paula - 23 november 2008 21:20

Njäää, lite obstinat känner jag mig nu. Har suttit på datastolen alldeles för länge. Renskrivit utvecklingspsykologiska teorier från den jättefula handstilen i anteckningshäftet till datorn. I början när jag antecknar, så ser det alltid propert och fint ut, men ju mer man skriver, desto mer ser det ut som rena hebreiskan... Vackert. NOT.

Jaja, nu är Eriksson och Maslow renskrivna och genomgångna.

Har läst inför veckan seminarium också. Kulturellt perspektiv på hälsa. Blir säkert intressant. *host*

Jaja. Skönt att ha det gjort, skrev några egna frågeställningar också, så då är det klart. Återstår bara att träffa gruppen i veckan och snacka ihop oss.


Måste ta tag i den där Antonovskyboken också. Den lär ju inte läsa sig själv...


*gääsp*


Har för övrigt en STOOOOOR klump i magen. Måndag imorgon. Tänk om brevet kommer i posten?? *skraj*

Lär ju INTE kunna somna inatt... Eller iofs. Om jag läser Antonovsky, då kanske jag somna iaf. Skulle behöva nån som nattade mig. Är ju lättare att somna om man kan ligga och lyssna på nån annans andetag.

Nåja, vad är väl en bal på slottet...


Nu diska.

Av Paula - 23 november 2008 19:21

Saga vet inte riktigt vad hon ska göra med skeden... *ler* Hon tycker för övrigt att det är skitkul att slänga saker nu... Helst vid matbordet. Jättekul. *ironi*

Nu ska hon få kvällsgröt.

Tjing.

Av Paula - 23 november 2008 10:26

Alltså, idag har Klemens namnsdag. Grattis!! Känner ingen som heter så, och tänkte: "Finns det ens nån som heter så??"

Dom borde ju verkligen uppdatera det där med namnsdagar...

För jag menar, Klemens, det finns faktiskt 54 stycken i sverige som har det som tilltalsnamn. 54 stycken av 9 166 580 pers. *källa, SCB.

54 stycken, på över 9 miljoner...

Kanske dags att ta bort det från almanackan??


I jämförelse då.


Min bror (Juha) finns inte med i almanackan. Och det finns 1277 som har samma tilltalsnamn som han. 1277, jämfört med 54.


Mitt andranamn. (Orvokki), finns inte heller med. Och det finns 110 personer i sverige som har det som tilltalsnamn. 110, jämfört med 54.


Vi får skylla oss själva för att vi är finnar. *fniss*


I övrigt, satt för skojs skull och kollade lite siffror. Och dessa är alltså dom som har dessa namn som tilltalsnamn:

  • Jennifer, 8915 stycken.
  • Frida, 21 066 stycken.
  • Saga, 5493 stycken.

Och 3521 personer som heter som jag.... Jag som trodde jag var unik. *ler*


Mera kaffe så blir det bra.

Av Paula - 23 november 2008 10:00

Är ni bakis idag?? Inte jag.


Jag är pigg, hungrig, kaffesugen och alert. Sitter och väntar på kaffet. Sötungen sov återigen till 9.30 Sweet.

Så idag blir det då prommis i friska luften, sen ska jag plugga lite när Sagis sover. Försöka läsa på inför veckans seminarium.


Sen ska vi bara leka och mysa, hela dagen lång. :-)

Måste passa på nu, ska ju åka upp till Sagis pappa med saga imorgon. Så till imorgon har jag beställt bra bilkörarväder.

Idag verkar det ramla ner lite flingor från himlen.


För övrigt. Varför i H-vete får jag min helgreklam klockan 2 på natten??? Trodde det var en unik händelse förra helgen att man får reklam mitt i natten. Men nej, inatt hände det igen. Har dom ingen bättre tid dom kan dela ut på?? Och HUR tar dom sig in i trapphuset som är låst den tiden?? Puckon. Man blir ju lagom skraj när man ligger och slumrar i sängen och så hör man hur det smäller i brevinkastet... *puls på 250* Inatt var jag nästan på väg ut och skälla ut dåren, men insåg att jag nog inte borde springa ut naken... Tur jag hann tänka efter. *skratt*


Nä, kaffe nu.

Av Paula - 22 november 2008 20:17

Sådärja, nu har man landat hemma igen. Vi har vart bortbjudna på middag ikväll. Himla nice. :-)

Blev tacos och efterrätt. *mätt*

Har även sett och fått en massa tips i vad man kan göra i "spiderman". Himla användbart... *fniss*


Så nu är man trött och färdig för en stunds soffnötande innan sängen.


Jo.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se