Liten, söt, ond...

Alla inlägg under november 2008

Av Paula - 22 november 2008 10:14

Världens bästa Malin fyller år idag!! Grattis gumman!!

Sen fyller världens bästa Mari år också!! Puss på er båda.

Det är få förunnat att ha sina 2 finaste vänner som fyller år på samma dag. :-)


Annars så sitter jag och slurpar kaffe. Vi tog sovmorgon idag. Saga sov från 20.00 igår, till 9.28 idag. *leeeer* Duktig kicka!! Bara 13,5 timme sådär. Det är därför hon är så söt hela dagarna, för hon har så mycket skönhetssömn i kroppen. :-)


Däremot så fick jag inte drömma om nån snygging inatt. Drömde däremot att chefen på mitt gamla jobb ringde och hade panik och ville erbjuda mig jobb. *ler* Tydligen så klarade dom sig inte utan mig... Skön dröm. Sånt gillar jag. Coola jag sa:

-Du får skicka ett bra avtal så får jag kika på det och fundera lite, men det bör vara BRA annars är det ingen idé.


Haha, så lamt.

ANNONS
Av Paula - 21 november 2008 23:28

Såg precis klart på en romantisk komedi på tv. Vilket bajs. Oooh, dom gifte sig i slutet och var så pluttinuttiäckelkärasåmanvillgåochkräkas!!! Och alla var så lyckliga, och barn skulle dom ha... Nä, tacka vet jag att leva som singel i ren misär, mycket koolare!! *host*


Och bara en sån sak, välja liksom loosern som inte var Kevin Costner??!! Sååå stupid, jag hade helt klart valt han. Jojomen. Egen jet, gå på bal, osv.


Nää, lika att krypa till sängen.

Ska drömma om MIN kille...

MIN --------------->>


He he.


Jag= fjortis... *asg*

ANNONS
Av Paula - 21 november 2008 18:23

Sötungen har stulit min pilatesboll. :-)

Av Paula - 21 november 2008 17:45

Jees. Idag har vi haft det himla nice.

Saga har lekt och busat med sin mamma, samt vänt upp och ner på lyan. *ler*

Jag har då pluggat medan hon sov, och sen har vi vart och handlat. Har lagat middag också och bjudit bror på potatis, fiskpinnar och den supersmarrriga såsen till. Det ÄR gott med fiskpinnar, sådeså.


Och ikväll är det badkväll. Sagis ska få sitta i plurret och plaska.


Ska försöka plugga lite mera ikväll också, får se om jag orkar. Brevet kom iaf inte idag, så nu ska jag försöka slappna av under helgen. Försöka.


Bara annars. Hittade denna på affären igår.

RASPEBALLER, norsk palt. *asg* Måste köpa en sån påse. Hysteriskt kul tyckte jag. Vad ska ni äta idag? -Njää, vi tänkte göra lite Raspeballer. *skrattar* Norrmän, dom är för bra alltså.

Och ja, jag vet att jag har låg humor...


Av Paula - 21 november 2008 13:51

Joo, tänkte ni skulle få se min väg till intelligens. *host*

Igår på morgonen. -10 grader... Påbörjar min färd...

...den lilla "skogssnutten" av min väg.

En av dom 2 tunnlarna. Mörka och hemska, tur man har både sprej och benknäckarfärdigheter så man slipper vara rädd... *harkel*

Den lilla sjön jag passerar, isen har lagt sig.

Dessa cementbjörnar vaktar ingången till andra tunneln.

Lite konst efter vägen... i annars så trista industriområdet.

Framme!! (på universitetet då.)


En ganka lagom prommis. :-)

Av Paula - 21 november 2008 10:25

Gårdagen var en aplång dag. Hände inte ett jota på jobbet. Kom hem, sent. Frusen, trött och illåmående.


Men, då dök världens sötaste unge upp. *ler* Saga är mao här igen. Himla nice. Hon spatserar runt överallt nu. Ingen fyrhjulsdrift här inte. :-)


A blev lite orolig över mig. Jag har nämnligen inte fått i mig nån mat på sistone. Det där brevet ni vet... Kan inte äta. Har ingen matlust. Usch. Brevet kan komma idag. Så han åkte iväg och köpte lite karra åt mig, och höll mig sällskap en stund. Det tackar vi för. Idag har jag dock tvingat i mig en smörgås till kaffet.


Men igår. Var första gången jag och min kollega åkte iväg sådär. Var som skoj att sitta i bilen ett tag och bara surra. Så sällan man hinner prata annars sådär vanligt. Iofs pratade vi en massa jobberfarenheter också. Men kul ändå. Även om själva jobbet var dött.

Och seminariet i skolan. Var nära bli underkänd, pga att en i gruppen hade vart sjuk och inte vart med på vårt grupparbete, men hon var med på redovsiningen, så vi fick skit för det. Inte mitt fel dock, så jag tar inte åt mig. Är som på nåt sätt lugnare eller nåt. För hade jag fått samma kritik i gymnasiet så hade jag blivit skitledsen. Men nu, bara jag får godkänt så skiter jag i kritiken. *ler* För så länge man får godkänt så slipper man ju göra om det. Måste dock göra ett bättre grupparbete till nästa seminarium.


Nää, nu ska jag pussa på Saga och sen blir det diska och tvätta som gäller. Sen åka och handla också. :-)


Kram.

Av Paula - 20 november 2008 08:32

Igår, så shoppade ju jag och mamsen på Toys ´r us. Dom hade pangpriser på lära-gå-bilar. Och vi shoppade då en tillsammans till Sagis. I julklapp då. Superfin Nalle Puh-bil var det. *ler* Var ju tvungen att passa på att köpa den när priset var så bra. Nersatt från 500 till 380. :-)


Sen köpte hon en Barbie, som jag hjälpte till att välja ut till Frida nu när hon fyller 3.


Utvecklingssamtalet igår gick också bra. Var på 6-åringens skola. Hon fick då bara beröm. *stolt* Ska åka dit nån dag nästa vecka tror jag och vara med en heldag på skolan och se vad dom gör. Var som ändå bra att vara på utvecklingssamtal, för offentliga föräldramöten ger som inte så mycket. Nu fick man som ett hum om hur lärarna är.


Nää, om man skulle göra sig i ordning. Ska traska dom 3 km till plugget idag. -10 grader. *hutter* Sen blir det ju åka iväg därifrån på jobb, så det gäller att få mig sig allt. Kul att få lämna denna stad och åka till en annan för jobb. Var som länge sen sist. :-)


Have a nice day.

Av Paula - 19 november 2008 21:57

Har precis sett Greys, min favvoserie.


Fan, vet inte vad jag ska skriva... Får grubbla för mig själv. Eller, så lättar jag på hjärtat på det andra sättet...


*poff*

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se