Liten, söt, ond...

Alla inlägg under november 2008

Av Paula - 15 november 2008 20:21

Jo jooo. Vi har haft det helnice på eftermiddagen. Har vart ute över en timme i lekparken, med grannen och hennes dotter. Var svinkallt till slut. Och det trots täckbrallor, dunjacka, vantar och mössa. Jiiises, hur ska det gå när det är minus 30??

Jennifer drog en vinkelvolt på en isfläck och grät hejdlöst, stackaren, slog bakhuvudet. Men hon repade sig fort, och ingen hjärnskakning verkar hon ha fått heller. *pustar ut* Inte ofta hon gråter, men när det väl händer så gråter hon ordentligt.


Och ju mer jag tittar på min balkongbelysning så inser jag att det är Tunas fulaste... *suck* Till veckan är det jag som åker och köper en sån snygg en, som grannen har. Kanske passa på att köpa en massa skarvsladdar också.


Annars så fick jag höra nåt som gjorde mig lagom less.

Hur kan en människa vara så genom-ego och supersnål mot alla än sig själv... *djup suck* Hoppas finanskrisen gör att *** blir utan jobb och går i personlig konkurs. Jävla herneaivo.


I övrigt så skulle jag behöva skridskor åt kidsen. Nån som har barnskridskor i strl 33 liggandes?? Köper gärna billigt.

Kanske skulle dra en sväng på myrorna och kolla om dom har där. Ska nog göra det till veckan.

Får nog sålt resesängen imorgon också. Ringde en "mormor" och ville köpa den till sitt barnbarn som ibland är på besök. Dom skulle komma imorgon och hämta. Så vi får se.


Ja ja, ska fortsätta kolla stjärnor på is med kidsen.   

ANNONS
Av Paula - 15 november 2008 14:21

Fan vad less jag blir.

Här har jag köpt en satans jävla ljusslinga och hållit på att böka fast det på balkongräcket och hållit på att frysa anus av mig samtidigt. Och så räcker inte KABELHELVETET TILL KONTAKTEN!!! *svär som fan*

Nog trodde jag 1,8 meter kabel skulle räcka till kontakten, men icket, är ca 2 meter dit. Fan!!


Och så har jag ingen skarvsladd. FAN!!


Fatta sur man kan bli. Här trodde man att man skulle få det fint på balkongen. Och varför i helvete har dom satt kontakten på balkongen så JÄVLA högt för?? Idioter.


Ååååhhh.

ANNONS
Av Paula - 15 november 2008 13:53

Hade en plan idag att överraska bror som fyller år på måndag, med att hälsa på han med kladdkaka, och present. Gick nästan bra...

Han kom hit istället, när kladdkakan var i ugnen, men lite överraskad blev han ändå. :-)


Så vi har suttit med kidsen och ätit kladdkaka, grädde och druckit saft och kaffe. Himla nice. Obehagligt god kladdkaka också. *mums*


Annars har jag och barna vart på storheden och shoppat både mat, godis och ljusslinga till balkongen. Ska gå och montera upp den på ett tag.

Sen ska jag gå och börja göra grytan till middagen. Smaskens.

Ska nog gå ut med barna till lekparken också en sväng, så vi får leka av oss lite.


Tjingeling.

Av Paula - 14 november 2008 21:51

Nu är fredagkvällen snart över.

Flicksen är nattade, blev sen kväll för dom. Jag lät dom få titta klart på idoluppträdandena. Blev en massa popcorn och muffins till. *mums*


Angående idol. Jag brukar inte kolla så noga. Men Anna, inte tycker jag att hon är så bra. Och Kevin tycker jag inte heller är nå bra... Jag måste va konstig. Däremot, duetten mellan Alice och Robin, jiiises vad bra dom var!! *impad* Tycker för övrigt att Alice är superbra. Och snygg. Då vet ni.


Ja ja, duschen och sen bingen.

Kräm.

Av Paula - 14 november 2008 18:53

Har nu, med hjälp av kidsen flyttat möbler. Jennifer och Frida fick flytta till lyans största rum, och Saga fick ta det lite mindre rummet. Är oerhört nöjd med resultatet. :-) Tog lite pics med mobilen...

Hade inte klarat av att skruva upp sängen om inte jennifer hade hjälpt till, himla duktig var hon.

 

Så här blev då storflicksens rum. :-)

Och såhär blev Sagas rum. *mys*

Passade också på att skruva upp griffeltavlan som jag fick av Kusin E.

Blev dock ett himla bråk om den, så jag löste det genom att dra ett streck mitt i tavlan så kidsen får varsin halva att rita på. Får väl dra ett till streck och dela den i 3 sen när Saga är nog stor. :-)


Hittade lite gamla bilder i mobilen också, passar på att dela med mig av dom också.

Sötsaga på prommis i regnet.

Saga, inte alls så stor som nu. Min lillbebis. *stolt*


Nu ska vi poppa popcorn och mysa soffa.

Puss.

Av Paula - 14 november 2008 13:14

Jag tog mig inte upp ur sängen imorse. Var alldeles för trött, och kände att njä, dom 2 föreläsningarna gör nog inget om jag missar. *skäms*

Men jag orkade helt enkelt inte. Låg och sov till nästan 12 innan jag pallrade mig upp. Har alltså sovit klockan runt. Känner mig som en trött tonåring mitt i allt.


Nu har jag iaf vart och hämtat tentan och kikat igenom den. Typiskt hade dom ju strykit bort en fråga som jag hade svarat klockrent på... *muttrar* Min vanliga tur då. Men det gör inget, hade inte förändrat resulatet så mycket.


Sitter och väntar på att mitt kaffe ska bli klart och att kidsen ska komma.


Have a nice friday.

Av Paula - 13 november 2008 22:30

Har ni sett, Luleå vann idag!!

Inte för att jag bryr mig. Men iaf.


Annars, har börjat knapra pronaxen idag igen. Fingret är svullet som attans, och går knappt att böja, värker i det med. Men men, jag har ju vart utan i några dagar, och fått sova ordentligt med, så det blir nog fint med lite piller nu igen. Är ju ändå helg snart, så då kanske man slipper kliva upp före F-N!!

Och imorgon kommer J och F, får se om Frida kommer att krypa in till min säng på nätterna igen. Vill nästan det, det var som så mysigt. :-)


Sen så, kom brev från familjerätten idag. Satt helt skakis och läste. *huga*

Men det kändes så skumt. Att läsa min egen historia, skriven av nån annan... Kändes som att en stor sten föll från bröstet, och att en dörr till skiten jag upplevt stängdes.

Men visst, hans historia är säkert en helt annan, men det struntar jag i. Jag har berättat det jag upplevt, och det är det enda jag kan. Det var nästan lite som ett avslut att läsa det där. Nu har man ju fått sån distans, och jag fattar inte hur jag kunde "lägga mig ner och vara dörrmatta" så länge. Och hur jag kunde acceptera allt?? Ja ja. Man lär sig. Han har ingen som helst makt över mig längre, och det vet han nog.


Hittade förövrigt skitsnygga hipsters jag ville ha idag... ;) *tipsar snåltomten* Röda var dom, och dom finns på team sportia.


Av Paula - 13 november 2008 21:42

Jiiises vad mör jag är. Halvdag på skolan, och en massa timmar jobb. *pust*

Angående tentan, jag hade 111 poäng, godkänt var 95, så jag hade lite marginal. Vg var 126, så jag var mitt mellan g och vg.

Nästa vecka kommer nästa tentaresultat, och den tror jag gick bättre. *hoppas*


Annars så håller jag på att frysa ihjäl mest hela tiden... Måste ha nya vinterskor, mina fossingar mår inte bra i kylan. Och imorgon är det jag som tar fram dunjackan, sådeså. Var ju typ -11 grader när jag körde hem från sista passet. *hutter*


Nää, nu är det soffa som gäller, sen sängen.

Puuss.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se