Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 6 december 2008

LSO/ Tack.

Av Paula - 6 december 2008 19:28

Tack för alla era hälsningar.

Hon är opererad nu, det gick bra. Hon kommer att få en liten nagel i framtiden, dock inte lika stor som på andra fingrar.

Men dagen har gått bra.

Vi har vart på sjukhuset från 9 i morse och väntat på operation. Klockan 14.30 var det dags.

Under tiden vi väntat så har Jennifer gått omkring med droppstället i korridoren, och jag har lärt henne spela luffarschack. (det blev oavgjort i 6-6 av 15 matcher).


Jennifer har vart på bra humör hela dagen.

Hon blev till och med lite "full" av drinken innan operation. Fnissig och allmänt skojig var hon.


Jag åkte hem efter hon vaknat upp. 10 timmars spänning och utan mat satte sina spår. (helst när vissa i sällskapet gjorde mig rent ut sagt illamående).

Så jag berömde jennifer för dagen och förklarade åt henne att jag var tvungen åka hem och avlösa mormor som satt barnvakt åt Saga och Frida.


Så nu har jag lagt Saga, hann busa med hon innan hon somnade, hon var på ypperligt bushumör. :-)

Och nu ska jag mysa med Frida lite och äta godis.


Sen när hon är lagd i sängen ska jag lägga mig i badet och gråta. Är mentalt slut. Orkar inte mer.

Det gör så ont i mig att inte få ta hand om Jennifer nu. Sen att jag inte har kunnat äta sen igår gör ju inte saken bättre. Jennifer har ju inte fått äta idag på grund av att hon skulle sövas, så man ville ju inte äta inför henne... Nu har jag ingen matlust heller.


Tack alla ni som ringt. Och skickat sms. Kram.


 
ANNONS
 
Annelie

Annelie

6 december 2008 22:05

Jag skickar en stor kram.. Förstår hur trött och sliten du måste vara..//A

http://annelieh.bloggagratis.se

 
Paula

Paula

7 december 2008 19:33

Tack, jo man är rätt slut. Kram.

http://lso.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se