Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 7 december 2008

LSO/ Gomorrn.

Av Paula - 7 december 2008 08:56

Har sovit gott inatt. Har ju haft en go Frida sovandes bredvid mig. Hon är som himla mysig. Somnade i tid också. Konstigt nog, men jag var nog rätt slut.


Idag känns det skönt att det är en normal dag. Inge sjukhus idag. Jennifer ska på återbesök på torsdag då dom ska sätta ett mindre bandage.


Idag har jag lovat Frida att vi ska klä julgranen. Känns som att hon måste få vara lite i centrum nu också när storasyter fått en massa uppmarksamhet i 2 dagar nu. Därför kändes det bra att hon fick sova hos mig även om det inte är "min" tur att ha henne.


Inatt fick jag återigen helgreklamen mitt i natten. Fan så irriterande. Funderar på att ringa till sdr, för jag antar att det är dom som delar ut den och skälla lite. Dom kan ju komma normal tid. Så man slipper få hjärtinfarkt på natten när det ramlar ner en står hög med reklam i hallen.


Nä, lite kaffe, sen julgranen. :-)

Är väl andra advent idag??

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se