Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 7 december 2008

LSO/ Attjooo.

Av Paula - 7 december 2008 11:13

Fyy fan. Jag mår skräp.

Nyser som en kamel och svettas som en höggravid gnu. Jättemysigt. Nån som vill komma och hångla??? *asg*

Jeeeee as if.


Nu har X vart och hämtat Frida. Hon gömde sig i tältet och sa att hon ville inte åka. Och sen att Fd svärfar hade mage att komma upp, det var imponerande. Han hade dock folkvett att hålla sig på dörrmattan. Jag har inte så mycket till övers för han. Faktiskt. Dock hade jag också folkvett så jag hälsade med ett tillgjort leende, kan nästan tänka mig att det var skrämmande, var nog därför han stannade på mattan. *flina*


Japp, annars så har vi klätt julgranen nu. Jag och Frida. Saga var och "klädde av" julgranen nästan lika fort som vi hängde dit grejer...

Tror jag sa NEJ ca en ziljard gånger. :-)


Sen skulle Saga äta lunch, men hon bara spottade ut maten, så nu är hon i sin säng, och har nog somnat. Hon kanske var för trött.


Jag är också trött. Så förkyld. Varför är ingen här och tar hand om mig?? Jag kan bjussa på lite bacilurver.


Förresten, igår i soffan. Jag och Frida kollade Stjärnor på is, så säger hon:

- Mamma, jag ska kamma dig... du är ju så lulvig. (lurvig)

Hi hi, så jag satt i soffan och hon stod bakom mig och kammade mig halva programmet, så mysigt.


Nä, nu ska jag kurera mig lite. Dvs, kaffe, juice och soffan.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Eija

7 december 2008 17:04

Hehe, kanske du var extremt lurvig :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se