Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 7 december 2008

LSO/ Usch.

Av Paula - 7 december 2008 19:14

Känner mig ensam och bitter ikväll.

Inte kul alls. Saga är lagd i sängen. Och jag är så trött. Hade så gärna velat mysa upp i en famn och gosa. Känner mig dubbelt ensam nu när man spenderat hela helgen i samma rum som X och hans "tjej". Ibland kände man nästan för att ta fram popcorn, så underhållande var det.


Nåja, jag är glad att det inte är jag.

Då är ensamheten att föredra. :-)


Men jag vill gärna tro att det kanske finns nån därute för mig. Men jag antar att jag får vänta ett tag. Typ några år eller så. Men det känns ensamt. Tur min soffa är liten. Då känns den inte lika tom.


Imorgon blir en jobbig dag.

Dagis från morgonen. Ska ta med en bok och smita till personalrummet, så får dom väl komma och hämta mig sen om det går dåligt. Känner att jag måste ta tag i pluggandet. Ett seminarium till veckan, och en skriftlig inlämning innan jul. På kvällen blir det luciafest på Fridas dagis, har en känsla att jag kommer att ha svårt att knipa igen munnen då. Ifall beteendet fortsätter det vill säga. Sen måste jag ringa ett samtal imorgon också, till advokaten. Måste få klarhet i en del grejer.Hujja, tänk om man bara kunde få semester ett tag, bara slappna av... Handen min har blivit sämre också. Tummen har börjat svälla upp med. Däremot verkar kortisonet ha verkat bra på pekfingret, för det har inte varit svullet sen dess. *peppar peppar*


Nåja, imorgon är det en ny dag. Då kommer allt kännas mycket bättre. Och vem vet, drömprinsen kanske knackar på imorgon. *skrattar* Visst visst.

Tjing.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Eija

7 december 2008 21:27

Vi röstar på semester tycker jag!!! :D

Haha, kanske det är drömprinsen som delar ut reklam mitt i natten :P

 
synne

synne

7 december 2008 22:18

Jag vet hur det kan kännas ibland Paula med ensamheten,saknaden efter att ha någon att luta sig på.Jag hoppas okså på att en dag få möta en ny kärlek,men börjar banne mig tvivla ,har varit ensam i 6 år nu.Börjar bli gamal och gaggig.Men som du vet hoppet är det sista som överger människan.Styrke kramar till dig.Synnöve

http://synne.bloggagratis.se

 
Paula

Paula

7 december 2008 22:39

Eija, ja, är det drömprinsen så lär han få passera... har ju en iq-gräns på min blivande karl som jag inte tror han skulle klara. *skrattar*

Synne, Ja hopper lever man ju på. Och inte sjutton är du väl gammal och gaggig, jag har ju sett bilderna ju. :-)
Jag tror som mamma säger: det händer när man minst anar det, och det har stämt hittills.
Kram.

http://lso.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Söndag 28 okt 00:46


V31 nu. Och nu börjar det kännas tungt. Känner mig osmidig, tung, trött, hungrig och slut. Kan inte begripa hur jag ska klara 9 veckor till. Av och till känns det som att lungorna inte får plats och sammandragningarna kommer tätt vissa dagar. Då blir...

Av Paula - Söndag 21 okt 02:20

Ja jisses vad fort tiden har gått! Redan i v30. Jag är i slutet på jobbveckan och kroppen börjar säga ifrån. En av nätterna hade jag mycket sammandragningar och en blödning på morgonen, så det blev en premiärtripp till förlossningen. Allt såg b...

Av Paula - Söndag 7 okt 23:47


Fick höra idag att det finns en person som sprider illvilliga rykten om mig. Jaha, men varsågod. Har du då inget annat att göra med ditt liv så fortsätt sprida rykten om det ger dig någon sysselsättning. He bjud ja på. Men o andra sidan brukar ja...

Av Paula - Onsdag 19 sept 05:33

Jag ringde min förstfödda igår. 16- åringen. Och blir så förbluffad över hur VUXEN hon blivit. Min blyga lilla skruttunge! Vad hände? Hon låter så självständig och självklar på något sätt. Igår var hon på väg till gymmet och träna med sin...

Av Paula - Fredag 14 sept 13:40

Äntligen är valet över, och jag och maken drog iväg till solen dagen efter. Jag var inte alls sugen på att åka med tanke på att det har varit så struligt hemma. Men väl här så känns det bra. Det var nog välbehövligt med miljöombyte. Enda nackdele...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se