Liten, söt, ond...

Alla inlägg under december 2008

Av Paula - 22 december 2008 12:54

Får seriöst ett bryt snart. Jisses. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.


Orsak: Skulle ju som sagt till verkstan och glo på min trasiga bil, som enligt bärgaren blivit bärgad till verkstan i fråga...

Ja, kommer dit, frågar efter min bil, och då drar karusellen igång.


Killen bakom disken hittar ingen order på bilen, jag förklarar att den var stulen, men nu är hittad och bärgad till dom. Killen springer runt i hela bygget och manuellt letar efter bilen. *suck* Sen ställer han sig och kollar i nyckelskåpet, upplyser honom om att där lär ju inte bilen vara, inte nycklarna heller, för dom har jag i väskan för bilen blev ju STULEN!!!!

Nåja, sen börjar killen ringa överallt, till grannverkstan, men kommer inte fram. Jag frågar han om han har numret till bärgarn, han borde ju kanske veta var den är. Jag hittar numret själv innan killen bakom disken har hittat den.


Får tag i bärgarn, han säger att han ska ringa upp. Står och väntar.

Då ringer han upp. Säger: -Näää, den är inte bärgad, för bärgarna hittade den inte. Dom provade 2 ggr men dom hittade inte. Så den står nog kvar där den var hittad. Men om du berättar lite vars den står så åker jag och hämtar den, för jag hittar den garanterat.

Allvarligt...

Så nu ska bärgaren åka ut och leta efter den, och ringa till mig när den är hittad så jag får skattenumret så jag kan ställa av skiten.


Men det lustiga är att jag ringe ju bärgaren i lördags, och han sa att den var bärgad. Varför kunde dom inte ringa upp mig och säga att dom inte hittade den??


Förbannad är jag.


Och less.


Och ... *fniss*


Fan också, nu har jag ju tappat en hel dag på grund av detta. Är ju ingen ide att ringa till försäkringsbolaget heller om man inte vet vilka skador som är på den. BAJS.


Men nu har jag bärgarens mobilnummer, tro mig, jag kommer ringa han var 60 minut, tills han säger att den är hittad och vars den är och allt annat bajs. *elak*


Tror jag ska promenera till dollastore och köpa en pall men pepparkakor så jag blir snäll... *morr*

Av Paula - 22 december 2008 10:32

Ohja. Jag har sovit som en sten inatt. En väldigt glad sten. :-)

Hade en oerhört givande msn-konversation till småtimmarna igår. Det var bra. Himla bra. Rent av jättebra. *flin*


Jeees, så är det.


Annars så är det måndag. Ska försöka frakta mig själv till bilverkstan och glo på min trasiga bil. Sen ska jag ringa försäkringsbolaget, sen ska jag... ja inte vet jag. Känner mig helt ofokuserad.

Är ju ffs julafton i övermorgon, och jag känner mig lite handlingsförlamad.


Ja ja, nåja, sista inlämningsuppgiften blev iaf inskickad i sista stund imorse av en gruppmedlem, så nu är det verkligen jullov. Weheeey.

Nä, om man skulle ta tag i denna dag. Lite kläder och frukost innan man beger sig ut.


Saknar...

Av Paula - 21 december 2008 21:02

He he he.

Oh lord. Har precis ringt och bokat hyrbil över julen. *leeeeeer* Inte ofta man får glassa runt i en NY bil. (tack kusin K och hennes karl.) Fick himla bra price, så man får åka finbil till byn och tillbaka. :-)


Skönt att ha löst det problemet. Då slipper man sitta ensam över julafton, och så behöver man inte sitta fast i byn heller.

För det är inte kul att sitta fast där ska ni veta.


Annars så har jag vart till B1 och druckit en massa glögg. *mums* Är som först nu jag börjar komma in i glöggkänslan. Fick mms av Mr M, han satt och drack glögg i köket 100 mil härifrån. Skål på han då. :-)


Sen har jag lastat fram en massa klappar under granen. Ser ganska trevligt ut med massa klappar under granen. Massa paket till kidsen. Tror jag måste köpa iaf ett till paket till sötsaga, hon har bara 2, men en jäääättestoor. Får lösa det imorrn när jag ändå ska på vift överallt.


Nä, lite till glögg och lite tv.

Saknar...

Av Paula - 21 december 2008 18:09

Nu är man ensam igen, har precis blivit av med kidsen. *snyft*

Det suger.


Vad sjutton ska man nu hitta på??? Det bara kryper i kroppen på mig. Usch. Hatar att vara hemma just när ungarna har åkt, känns som dubbelt tomt då.


Nåjoo, jag hittar nog på nåt. Imorgon har man ju iaf saker att göra. Sen kanske man måste åka och köpa julmat, eller nåt också. Typ skinka och sånt. Snacka om att jag är ute i sista stund alltså. Men jag har ju inga kids på julafton, så julmaten har inte kännts som nå hög prio.


Nä, om man skulle plocka ihop efter orkanen som dragit fram i kidsens rum. :-)

Av Paula - 21 december 2008 14:21

Wohoooooooo!!!!


 Wiiiiihaaaaaaaaaa!!!


Fullt ös medvetslös!!!


Stjärtlappsolycka...


Pulkolycka...


Som sagt, stjärtlappsrace har vi haft idag. :-)


Av Paula - 21 december 2008 11:15

Guuuu morrrrn!!

Idag tog vi sovmorgon. Jag stapplade ut från mitt sovrum klockan 10, trodde att kidsen satt och tisslade i sina sängar, klarvakna. Öppnade dörren, och där ligger dom som utslagna sillar, sovandes. Jisses.


Nu sitter dom och glor scooby-doo på tv. Antar att det är bra, för jag frågade nyss om filmen var bra. Ingen svarade, dom sitter med glasartad blick med full fokus på tv:n. Ja ja. Så kan det va. :-)


Annars sitter dom och tjatar på mig hela tiden. Dom vill se madagascar-musik-videon på u-tube. *suck* Den börjar jag faktiskt bli lite less på nu.


3 dagar kvar till julafton. Inte för att jag bryr mig.


Imorgon ska jag nog smälta fram cykeln, och hojja till verkstan och glo på min trasiga bil. Sen ska jag skrapa kontrollmärket och ställa av den. Ids ju inte betala skatt för nåt som inte går att använda. Och ikväll åker storkidsen till deras pappa, sen blir jag helt ensam igen. Vad ska jag hitta på då? Kanske plugga lite?? Synd som attans att man inte hade bil. Men men, snart är nog det problemet löst. *hoppas*


Tänk om allt börjar vända till det bättre nu??

Av Paula - 20 december 2008 21:30

Har haft på dansbandskampen på tv:n ikväll. Men jag lovar, den var bara på i bakgrunden, jag kollade aldrig, jag dammsög... *ljuger* Nä, jag kollade faktiskt inte, däremot såg jag att Lars Kristerz vann.

Ja, dom är säkert bra. *host*

Kanske dock inte min grej.


Däremot har jag torterat mina barn ikväll. Fick nå dille och lyssnade på kramislåten på u-tube, typ en ziljard gånger. Ha ha, lärde jennifer hur man får på den igen.

Jag - Jennifer, slå på kramis igen.

Jennifer - Men inte igen, åååh, den är ju inte så bra.

Jag - jo, den är visst bra, och eftersom jag är mamma, så bestämmer jag att du också tycker den är bra, så tjopp tjopp, slå på den nu.

Jennifer - Åååh, SUCK.

*moahaha*

Hmmm, jag kanske är ganska ond ändå. *leeer* Tur att ungarna fattar att jag skojar med dom jämt. :-)

Inatt blev dom då kommenderade till sina egna sängar, känner att jag kan behöva lite svängrum, har legat som en klämd sill mellan dom där kidsen förra natten.


Ha ha ha ha, sitter och inser att jag har nämnt både Lars Kristerz och Kramislåten i samma inlägg.

Mentalinstutition nästa?? *asg*


Den är fan bra. *fniss*

Av Paula - 20 december 2008 18:14

Du får inte andas på min panna, inte få mig falla ner, om du inte sen kan stå för all den oreda du ger.


Tomten kommer snart, så ni vet. *ler*


Vi ska äta chokladbollar och godis nu, jag och storkidsen.

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards