Liten, söt, ond...

Direktlänk till inlägg 12 januari 2009

LSO/ Sååja.

Av Paula - 12 januari 2009 15:28

Känns en smula bättre nu. Var ändå ganska skönt med en långpromenad,, och nu har jag köpt blöjor så nu är det lugnt.

Behövde inte ens använda krediten då jag lyckades hitta ett billigare paket. *pust*


Tror nog att jag var rätt utmattad, eller det är jag ännu av tentan. Huuga.

3 timmar konstant skrivande. Iofs drog jag en kisspaus på sisådär 4,5 minut. Det var en jäkla jobbig tenta. Skönt att man gjort den nu iaf, nu återstår dom obligatoriska 3 veckorna att vänta på resultat.

Delen med utvecklingspsykologi gick nog hyfsat. Däremot så är jag osäker på både hälsopsykologin och socialpsykologin. Hälsopsykologin kommer jag få göra omtenta på, är jag nästan övertygad om.

Men men, den smällen tar jag sen. Nu är det att ladda om till nästa tenta på onsdag som gäller.

Känns lite misär eftersom jag inte köpte boken till den, men men. Får göra mitt bästa iaf.

Har svårt att tro att den tentan kan vara lika jobbig som denna.


Alltså, jag känner mig totalt utmattad. *pust*

Känner mig bara för att sätta mig och grina. Bara för att liksom.

Nåja, he går väl över.


Ska kela med sötsaga istället.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - Lördag 5 jan 14:05

Den 29/12 2018 kl 23:42 föddes vår lille Thor. Värkarna började komma kl 01 på natten, och kl 04:30 åkte vi in då det var 4 minuter mellan. Fick där en sovdos då jag inte sovit på 2 nätter och fick några timmar välbehövlig sömn på morgonen. Ö...

Av Paula - 27 december 2018 07:46

En milstolpe avklarad, dvs ingen bebis på julafton! Såg däremot att en av mammorna i mammagruppen fick en söt liten son på julafton. Hon var den som var beräknad först av oss mammor, sen är det min tur. Få se om den ordningen håller i sig eller om nå...

Av Paula - 23 december 2018 14:08


Kallt ute och ingen bebis på gång ännu. 10 dagar kvar. ...

Av Paula - 20 december 2018 23:46

Nu går tiden sakta. Eventuellt står den still... Jag är ambivalent. Å ena sidan är jag en smula less på att vara gravid nu. Känner mig stor, tung, osmidig osv... Å andra sidan känner jag mig inte redo ännu för en bebis?! Och hur ska jag hinna b...

Av Paula - 14 december 2018 07:48

Jisses vad denna graviditet har gått fort! Just nu känns det som att bebis kan komma när som helst. Mycket har hänt sen senaste blogginlägget. Jag och Maken var i en bilolycka. Fruktansvärt! Enorm smäll, efter en avåkning i snömodd rätt in i ...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Liten, söt, ond... med Blogkeen
Följ Liten, söt, ond... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se